ANINI FINANČNI RECEPTI - Ana Vezovišek

ANINI FINANČNI RECEPTI – Ana Vezovišek

Pred vami je nova knjiga avtorice Ane Vezovišek ANINI FINANČNI RECEPTI – za vašo dobro finančno kondicijo. Knjiga, ki je v Sloveniji nekaj čisto novega, kot je nov tudi način podajanja znanja, ki ga avtorica tako rada uporablja. In ker je že njena prva knjiga Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem? številnim Slovencem spremenila življenje, je napočil čas, da preda novo znanje, nove izkušnje in nove zgodbe, in to na malce drugačen način. S finančnimi recepti.


Ana Vezovišek: ANINI FINANČNI RECEPTI

Število strani: 216 – Format: 13,5 x 19,5 cm – Vezava: trda

Cena knjige: 24,90 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 2,60 €.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Za vašo dobro finančno kondicijo

S finančnimi recepti, ki jih je Ana pripravila za vas, si boste lahko »skuhali« same dobre reči. Na primer življenje brez finančnega stresa in kreditov, dobro pokojnino ali pa morda nov avto (no, o tem ali je smotrno kupovati novega, v enem od receptov) … In kar je najpomembnejše, »skuhali« si boste lepo življenje. Tako, ki si ga želite vi, in ne ljudje okoli vas. Tako, ki ustreza vam (in drugim morda ne); in slednjič tako, ki bo polno lepih trenutkov in spominov. To na koncu največ šteje.

S pomočjo 44-ih finančnih receptov ter s pomočjo 33-ih resničnih zgodb z rešitvami, vam bo avtorica pokazala, kako si »skuhati« same dobre reči. Na primer življenje brez finančnega stresa in kreditov, dobro pokojnino ali pa morda nov avto (no, o tem ali je  smotrno kupovati novega, v enem od receptov) …

»Bodimo enostavno to kar smo. Ne ozirajmo se na to kaj imajo drugi.To nas ne bo osrečilo, ker to nismo mi, ampak so to oni-drugi.” – Ana Vezovišek

Vsebina knjige

  • Kazalo
  • Odkod navdih za recepte?
  • Anini finančni recepti
  • Kako recepte uporabljamo v praksi?
  • Vsaka knjiga se enkrat konča
  • O avtorici

O avtorici

Ana Vezovišek
Ana Vezovišek

Ana Vezovišek je specialistka za financiranje in osebni proračun, ki že več kot 15 let uspešno deluje in svetuje o financah. V svetu bančništva in poslovanja z osebnimi financami je dejavna vse od leta 2000. Med visokokvalificirane specialiste jo uvrščajo raznolike izkušnje, visoka izobraženost in specializacija iz financiranja in svetovanja. Svojim strankam pomaga pripraviti individualni načrt financiranja in namesto njih uspešno krmari mimo finančnih pasti ter poskrbi, da se zadolžijo varno in s kar najmanjšimi stroški.

V zadnjih letih se je še posebej uveljavila kot prvi finančni coach v Sloveniji, ki ljudem z individualnim pristopom pomaga poiskati pravi način ravnanja z denarjem, jim pokaže čim krajšo pot iz dolgov in jih opremi z znanjem o osebnem oziroma družinskem proračunu.

Delite naprej ...

Podobni izdelki