KNJIGE NOVOSTI

ČAROBNA KNJIGA – Stasha

ČAROBNA KNJIGA - Stasha

Čarobna knjiga je navdihujoča knjiga, ki vsebuje inspiracijske misli in čudovite kratke pozitivne zgodbe s sporočilom. Spravlja v dobro voljo, navdihne, da sledite svojim sanjam in spodbuja, da izkoristite svoje življenje najboljše kot ga lahko.

Pomaga pri soočanju s težavami. Odpira um in polepšuje dan. Ob branju bralci pogledajo na svoje življenje malo drugače in se spomnijo, kaj je v življenju zares pomembno – in kaj ni.

Slovenska knjiga s takimi zgodbami je novost na slovenskem knjižnem trgu, kar ugotavljajo tudi njeni bralci, saj po vsebini izstopa.

Stasha: ČAROBNA KNJIGA

Število strani: 310 – Format: 14,8 x 21,0 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 19,90 €
  • Plačilo se izvede po predračunu (stroški poštnine za 1 izvod so 2,99 €).
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim knjigo ČAROBNA KNJIGA!

Tisti, ki ne verjamejo v čarobnost, je ne bodo nikoli našli.

Knjiga na zanimiv način skozi poučne zgodbe spodbuja:

  • spoštovanje, strpnost in prijaznost do soljudi,
  • sprejemanje drugih mnenj,
  • hvaležnost za to, kar imamo,
  • motivacijo, da s spopademo s težavami,
  • pogum, da si prizadevamo doseči cilje,
  • navdih, da sledimo pravim vrednotam in postajamo boljši posamezniki.

KAJ PRAVIJO O KNJIGI?

“Čarobna knjiga me je navdušila s samozavestjo in naprednim razmišljanjem. Je polna pozitivne energije in modrih misli. Knjiga te vzpodbudi in ti da vedeti, da lahko postanemo, kar si želimo, vendar je potrebno vložiti dovolj truda, volje, časa in zbranosti. Lahko je vzor mnogim!” – Nika, Ljutomer

“Stashina Čarobna knjiga me je navdušila – pozitivna, optimistična, navdihujoča … Čeprav se nam včasih zdi, da nas takšne misli obkrožajo vsepovsod, jih je Staša precizno izbrala in zbrala. Misli, pa tudi zgodbe, ki zaradi svojega pozitivnega sporočila izstopajo, so mi bile zelo všeč in večine še nisem slišala. Ko sem njihovo vsebino, s svojimi besedami sicer, pripovedovala svoji starejši hčerki, jih je poslušala z odprtimi usti. Res. Knjiga, ki jo je dobro imeti pri roki!”  – Jasmina, Ižakovci

“Če ste žalostni, preberite to knjigo. Če ste veseli, preberite to knjigo. Če ste srečni, preberite to knjigo. Če ste nesrečni, preberite to knjigo. Če vas je strah, preberite to knjigo. Če se počutite izgubljene, preberite to knjigo.Če vas kaj muči, preberite to knjigo. Če imate čas, preberite to knjigo. Če nimate časa, preberite to knjigo. Preberite to knjigo. Preberite to knjigo.” – Melani, Maribor

“Prebrala sem prvih 50 strani tvoje knjige. Super misli, ki te napeljujejo, da postaneš boljši človek, ceniš kar imaš, prijatelj, dobro v ljudeh … Super … Bom z veseljem brala dalje. Pa ilustracije so prva liga.” – Štefanija, Beltinci

O AVTORICI KNJIGE

stasha

Stasha

Stasha je bila od zmeraj velika ljubiteljica knjig. Preko 100 jih je prebrala samo v 1. razredu osnovne šole. Že od malih nog je rada ustvarjala raznorazna literarna dela.

Je avtorica številnih zgodb, pesmi, esejev in gledaliških iger, izmed katerih so bila mnoga dela tudi nagrajena. Je prejemnica Zlatega Cankarjevega priznanja. Veliko njenih del je bilo objavljeno v časopisih, revijah in knjigah.

Diplomirala je na Pravni fakulteti v Mariboru. Ustanovila je svoje podjetje, v katerem se ukvarja s pravnim svetovanjem. Njene pravne nasvete lahko berete tudi na spletni strani Govori.se.

Obožuje potovanja in do danes je obiskala že 21 držav. Najbolj všeč ji je bilo na Bahamih in na Tajskem. Članke o svojih popotovanjih redno piše za Vestnik.si.

Čarobna knjiga je njen prvenec.

VSEBINA KNJIGE

Knjiga vsebuje 26 poučnih zgodb, 10 pesmi, 12 ilustracij ter številne daljše in krajše misli, razmišljanja ter je primerna za mladino in odrasle.

Kupim knjigo ČAROBNA KNJIGA!