|

ČAROBNICA – Adrian P. Kezele

Pred vami je vznemirljiva zgodba o Maitreyi, mladem duhovniku, ki sreča skrivnostno dekle z imenom Čarobnica. V igri zapeljevanja in čarovnije se njegovo življenje znajde na preizkušnji. V neobičajnih okoliščinah, ki jih ni moč nadzirati, Maitreya spozna vrednost užitka, ustvarjanja in seksualnosti. Primoran je spremeniti svoja načela in sprejeti znanja, ki bi jih do nedavnega brez razmišljanja zavrgel.

Zgodba Čarobnice se odvija v času pred več kot štiri tisoč leti, vendar je njen nauk aktualen tudi danes. Zasnovana je na legendi o Šukri, planetu Veneri, kot jo tolmači jyotish (djotiš) – indijska astrologija.


Adrian P. Kezele: ČAROBNICA

Število strani: 256 – Format: 14,9 x 20,9 cm – Vezava: mehka

Redna cena knjige: 19,90 €

Akcijska cena knjige: 18,51 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Poštnina je brezplačna.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Adrian P. Kezele s to knjigo nadaljuje niz del (Maitreya, Veličastni Saturn), skozi katere v obliki vznemirljivih zgodb, sodobnemu človeku približuje znanje in prakso usklajevanja z naravnimi ritmi s pomočjo starodavne modrosti jyotisha (djotiša).

Ponujam ti pot do razsvetljenja, nagrajen z igro in zabavo. Da bi jo hodil, moraš spoznati užitek, vendar ga moraš znati umetiti na pravo mesto. On ne sme gospodariti s teboj ampak ti z njim.

Moj blagoslov pomeni, da boš užival v materialnem obilju in da se bo vse, česar se boš dotaknil večkratno oplemenitilo; da bodo tvoje oči vedno videle le lepe stvari in ušesa slišala le dobro; da bodo tvoje roke ustvarjale, širile harmonijo in kar je najbolj pomembno, da boš spoznal najglobljo ljubezen in srečo.

O AVTORJU

Adrian P. Kezele, avtor mnogih knjig z duhovno tematiko, vas tokrat popelje v čudovito avanturo, ki bo za vedno spremenila način vašega pogleda na stvarnost. Knjiga ponuja tudi praktične napotke o vedenju v obdobju sprememb, ki je neizbežno in odgovarja na najpomembnejše vprašanje: Kaj lahko storimo v zvezi s tem?

Delite naprej ...

Podobni izdelki