CELJENJE – David Elliott

Knjiga CELJENJE je popolnoma izvirna teoretična študija današnjega stanja človeštva kot tudi praktični priročnik za zelo nežno samopomoč, ki temelji na lahkotni srčnosti in odprtosti lastne suverene izbire vsakega posameznika.

David Elliott: CELJENJE

Število strani: 294 – Format: 14,0 x 22,0 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 24,00 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,90 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Knjiga Celjenje ti bo dala točno tisto, kar pove njen naslov: celjenje!

Če je tvoje življenje temno in na kakršen koli način ranjeno, je to verjetno zato, ker tvoje stare rane še vedno niso zaceljene. David Elliott s pomočjo svoje intuitivne povezave z Duhom in desetletij izkušenj pri celjenju ljudi v tej knjigi zapiše preprost recept, ki mu lahko v svojem vsakodnevnem življenju sledi pri celjenju samega sebe vsak izmed nas, če si le tako izberemo: naučiti se samoljubezni in dosledne izmenjave z Vesoljem!

V šestih letih lastne hoje po tej radostni poti izpolnjevanja prebiram to knjigo znova in znova ter vsakokrat najdem v njej kako pragmatično modrost ali ganljiv navdih, kar sem prej morda spregledal. Moč knjige leži v njeni naravni preprostosti, v njenem pristnem ljubečem izrazu, ki se obrača neposredno na moje srce in dušo, še posebno pa v njeni zmožnosti dejansko vplivati na potek tvojega celjenja.

Kaj pravijo o knjigi?

“Celjenje je navdihujoč, srčno uravnotežen, prepričljiv in verodostojen pogled na tvojo moč celiti in biti zaceljen. David Elliott se je spustil globoko v jedro duhovne preobrazbe ter ponuja mnogo navdušujočih resničnih primerov in praktičnih vaj. Njegovi vpogledi so me globoko obogatili in razsvetlili in ne dvomim, da bo za bralce ta knjiga postala prav izjemen in koristen vodnik.” – Alan Cohen, avtor knjige Dnevna doza prištevnosti

“Sporočilo Celjenja je prav tisto, kar človeštvo zdaj potrebuje. Če bi vsak prebral in uporabil življenjsko pomembne informacije te knjige, bi se zdravstvena kriza končala skoraj v trenutku.” – Christiane Northrup, avtorica uspešnic Žensko telo, ženska modrost in Modrost menopavze

O avtorju

david-elliott
David Elliott

David Elliott se je rodil leta 1958 na kmetiji v ameriški zvezni državi Kentucky. V mladosti se je odpravil na zahod in želel postati filmski igralec. Usoda pa je imela zanj druge načrte. Njegov neverjetno izrazit dar jasnoslušnosti se je z leti razvijal do točke, ko so mu odnosi z ljudmi predstavljali nemalo težav zaradi razlike med izgovorjenim in tistim, kar je lahko slišal v njihovih mislih.

Za pomoč se je obrnil na celilca Tima Heatha, ki je sčasoma postal njegov prijatelj in učitelj ter ga je naučil meditacije dihanja, ki pa jo je David Elliott menda sam učil že v starodavni Indiji v enem preteklih življenj.

Ljudje so sami od sebe začutili Davidovo naravno moč celjenja in kmalu je na teden opravil po 40 zasebnih seans. V več kot petindvajsetih letih je pomagal več tisoč ljudem po vsem svetu, da so se naučili pomagati sami sebi. Vse to je opisal v svojih knjigah Uporni celilec in Celjenje. Danes živi in dela v Los Angelesu in v Novi Mehiki.

O prevajalcu

borut-lesjak
Borut Lesjak

Borut Lesjak je celilec, pisatelj in prevajalec. Izšolal se je za računalniškega programerja, a po skoraj tridesetih letih dela je prišel do točke zloma in preloma, ko je obenem izgubil sanjsko službo, dobil sladkorno bolezen ter obtičal na najnižji točki svojega zakonskega razmerja.

Vse življenje je bil nagnjen k pristni duhovnosti in mnogi so ga videli kot mistika. Vrsto let je izvajal tehnike razvoja zavesti in tudi vodil delavnice po knjigah Carlosa Castanede, ki jih je nekaj tudi prevedel v slovenščino pod psevdonimom Janez Urh. A šele ko se je pred šestimi leti seznanil z delom Davida Elliotta in začel redno in dosledno izvajati meditacijo dihanja in tehnike izmenjave, ki temeljijo na samoljubezni, se mu je življenje popolnoma spremenilo. Izučil se je za celilca in njegovih zasebnih ter skupinskih seans se udeležuje čedalje več ljudi.

Poleg tega pa se je končno lotil svoje največje strasti in izpolnitve: pisanja! Napisal je že dva romana in kak ducat kratkih zgodb ter obsežno zbirko duhovnih vpogledov ali vinjet. Njegov prvenec, slikanica The Snowflake, bo na voljo na Amazonu v angleščini. Po dveh letih življenja in ustvarjanja v Parizu se je vrnil v rodno Slovenijo, kjer ponovno izvaja prakso celjenja z orodji in metodami, predstavljenimi v knjigi Celjenje.

VSEBINA KNJIGE

Uvod
Prvi del: TALILNIK
Drugi del: DELO
Tretji del: CELJENJE SAMEGA SEBE
Četrti del: DELO CELJENJA
Peti del: HVALEŽNOST
SKLENITEV POTOVANJA CELJENJA
Povzetek pisnih vaj
Kazalo

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...