ZDRAVJE JE V NAS - Avdio knjiga

Darili ob nakupu avdio knjige Zdravje je v nas

Ob nakupu avdio knjige “Zdravje je v nas” brezplačno prejmete še e-knjigo “Raziskave in spoznanja” ter seminar Borisa Veneta “Zdravje je v nas”.
Brezplačna e-knjiga »Zdravje je v nas: Raziskave in spoznanja« ter dvourni seminar Borisa Veneta

Seminar Zdravje je v nas in e-knjiga Raziskave in spoznanjaPo prvi prejeti diagnozi leta 2003 sta Boris Vene in Nikola Grubiša več let raziskovala poti do optimalnega zdravja in morebitne možnosti za ozdravitev. Raziskave in spoznanja, do katerih sta prišla v letih med 2003 in 2006, sta zapisala na skoraj dvesto straneh. Nastala je knjiga »Zdravje je v nas: Raziskave in spoznanja«.

Kasneje sta se odločila, da Borisovo pot do ozdravitve raje predstavita z osebno izpovedjo. Prvič zato, ker sva jo tako bolj približava bralcu, drugič pa, ker se je od leta 2006 do danes zgodilo veliko stvari, ki v knjigi »Raziskave in spoznanja« niso zapisane.

Tako je prva, originalna različica postala izhodišče in temelj za knjigo, ki jo berete, sicer pa je obležala v predalu. Na osnovi zelo pozitivnih odzivov bralcev, ki so jo imeli priložnost prebrati, sta se avtorja odločila, da jo podarita bralcem.

Čeprav se nekatere vsebine iz prve knjige ponovijo v tej, je knjiga »Raziskave in spoznanja« vredna branja. Vsebuje veliko podrobnosti in različnih pogledov, katere sta premlevala tedaj, na določenih delih pa se še bolj spusti v duhovne globine.

Sočasno z e-knjigo “Zdravje je v nas: Raziskave in spoznanja” boste prejeli tudi posnetek seminarja z naslovom “Zdravje je v nas”, ki ga je Boris Vene izpeljal v letu 2014. V približno dveh urah, kolikor traja posnetek, je Boris predstavil temeljne koncepte iz knjige “Zdravje je v nas” skupaj z določenimi poglobljenimi razlagami ter odgovoril na pomembnejša vprašanja.

Kako do bonusov v obliki e-knjige in posnetka seminarja?

V avdio knjigi “Zdravje je v nas” so opisana vsa navodila kje in kako se lahko dostopi do zgoraj omenjenih bonusov.

Boris Vene – Nikola Grubiša: ZDRAVJE JE V NAS (avdio knjiga)

Dolžina: 9 ur 39 minut – Format: MP3 / 526 MB

Cena avdio knjige: 90,00 €
  • Plačilo se izvede po predračunu.
  • Po izvedenem plačilu boste v roku 24 ur prejeli svoj dostop in spletno povezavo, od koder si boste lahko avdio knjigo prenesli na svoj računalnik.
  • Ob nakupu avdio knjige “Zdravje je v nas” brezplačno prejmete še e-knjigo “Raziskave in spoznanja” ter seminar Borisa Veneta “Zdravje je v nas”.
  • Za naročilo avdio knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim avdio knjigo ZDRAVJE JE V NAS!