E-tečaj 7 KORAKOV DO BOGASTVA

Robert Goreta: E-TEČAJ 7 KORAKOV DO BOGASTVA

Število strani: 15 – Format: 21 x 30 cm (A4)
Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti.

Cena: E-tečaj brezplačno dobite za darilo ob nakupu katerekoli od naslednjih e-knjig:

Pomembno! E-tečaj 7 KORAKOV DO BOGASTVA ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, berete jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.

UVOD

E-tečaj 7 KORAKOV DO BOGASTVA je v letih 2006 in 2007 izhajal preko ene izmed mojih spletnih strani. Naročniki so e-tečaj dobivali tedensko v svoj e-poštni nabiralnik.

Od prejemnikov e-tečaja sem dobil številne zanimive povratne informacije. Od vseh pa je najbolj izstopalo e-poštno sporočilo nekega gospoda, ki je dejal, da je potem, ko je naredil vajo v 1. koraku, takoj naslednji dan dobil v poštni nabiralnik nepričakovan ček, in da je prišlo do nakupa izdelka, ki ga je prodajal. Na-ključ-je? 😉

Čudeži se v našem življenju začenjajo dogajati, ko spremenimo svojo vibracijo, ko začnemo zaupati vase in v to, da se brezmejna zakladnica nahaja znotraj nas.

Naj vas omenjeni e-tečaj navdihne, da boste bolj začeli verjeti vase, v svoje sposobnosti, talente … ter boste tako s pomočjo neskončne zakladnice v vas (vaše podzavesti) ustvarjalno rešili katerikoli problem, ki se je oz. se bo pojavil na vaši življenjski poti.

Želim vam obilje vsega dobrega!

Robert Goreta

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...