GAMA ZDRAVLJENJE – Chris Walton

V knjigi Gama zdravljenje boste spoznali novo razumevanje povezave med umom in telesom, vodila vas bo na poti proti življenju, ki si ga želite, ampak ga še niste dosegli. Raven vaše samozavesti, zdravja, bogastva, sreče in uspeha je neposreden odsev prepričanj, skritih v vašem podzavestnem umu.


Chris Walton: GAMA ZDRAVLJENJE

Število strani: 205 – Format: 16,8 x 23,5 cm – Vezava: mehka (z zavihki)

Knjiga je razprodana, lahko pa še vedno naročite knjigo VRHUNSKA FORMA V 60 SEKUNDAH od istega avtorja.

Cena knjige: 27,90 €
 • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine so že vključeni v ceno.
 • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
 • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Kliknite na spodnje povezave in si preberite intervjuje Chrisom Waltonom:

GAMA ZDRAVLJENJE predstavlja znanstveni preboj na področju osebnih sprememb.

Zdaj lahko določite, katera prepričanja so destruktivna in jih zamenjate s takimi, ki vam bodo dajala samozavest ter vam omogočila ustvariti takšno življenje, kot ga želite. Spoznali boste znanstveno potrjeno Tehniko za spreminjanje prepričanj, Gama možgansko tehniko in Tehniko za ustvarjanje čustvenega ravnovesja, ki bodo:

 • odstranile podzavestna samoomejujoča prepričanja in ovire do uspeha.
 • odpravile kakršenkoli čustveni stres, skrbi, strahove in dvome.
 • nanovo oblikovale vzorce v vašem podzavestnem umu, tako da boste dosegli nov nivo uresničevanja ciljev.
 • reprogramirale vaše možgane in telo za optimalno zdravje.
 • dosegle najgloblje dele vašega uma, kjer bodo našle rešitve za vaše probleme.

Če ste pripravljeni ustvariti življenje, ki si ga želite, potem bo branje te knjige pomembna odločitev, ki jo boste sprejeli in bo prišla ob najbolj pravem času.

KAJ PRAVIJO O KNJIGI?

Gama zdravljenje je zelo učinkovito orodje za osebno rast, saj ponuja dragocen vpogled v samodiagnozo, kot tudi strateški načrt, da bolj učinkovito na novo določimo pot, po kateri gre naš razvoj. Toplo priporočam navdihujočo knjigo Chrisa Waltona kot vodič za doživljanje življenja, polnega miru, sreče in ljubezni. – Bruce H. Lipton, dr. znanosti, celični biolog in avtor uspešnice Biologija prepričanj

V tej zares spodbudni, zabavni ter lahko berljivi knjigi, vam Chris Walton pokaže, kako ‘programirate’ svoje možgane-um-telo in si ustvarite uspešno življenje. Je inovativna in nekaj, kar moramo vsi vedeti, če želimo živeti izpolnjujoče življenje. – Kazadi Kalangu, dr. med., možganski kirurg in profesor nevrokirurgije, podpredsednik Svetovne federacije združenj nevrokirurgov

Izmed sto knjig o osebnem razvoju, ki sem jih prebrala, ta knjiga izstopa od drugih. Transformira in navdihuje. – Vlatka Hlupic, prof. poslovnega managementa, Univerza v Westminstru, London

Chris Walton je napisal knjigo, ki razsvetljuje, spreminja navade in spodbuja življenje. Zasluži si, da je uspešnica. – Graham Hancock, avtor uspešnice Fingerprints of the Gods and Supernatural

NEKAJ ODLOMKOV IZ KNJIGE …
Chris-Walton-s-slovensko-knjigo
Chris Walton

Um je informacijsko polje, ki prepleta in povezuje vsako celico možganov in telesa. Naša prepričanja, čustva in misli tako komunicirajo in vplivajo na vsako celico v telesu. Vsaka naša misel ali čustvo, najsi bo tesnobno, samozavestno, dvomeče, napeto ali energično, je znano našemu celotnemu telesu, od vrha glave do palcev na nogi.

Če želimo dvigniti svojo energijo, odpornost in uspešnost, se moramo najprej naučiti programirati svoj um. Da to naredimo, pa moramo razumeti moč svojih zavestnih in podzavestnih prepričanj.

Gama tehnike so bile znanstveno potrjene z meritvijo aktivnosti možganskih valov z uporabo E.E.G. Te tehnike ustvarjajo visok nivo gama možganskih valov v višjih centrih možganov – v prednjih režnjih. Gama možganski valovi povezujejo možgane in ustvarjajo vrhunsko stanje zavesti.

“V nas so številna prepričanja, katera nam preprečujejo zaživeti svobodno in skladno z našimi željami. Gama tehnike, ki so popolnoma varne in enostavne, nam omogočajo, da se osvobodimo okov naše lastne preteklosti.” –  Chris Walton, magister psihologije in ustanovitelj Gama zdravljenja®

GAMA TEHNIKA SPREMINJANJA PREPRIČANJ

Gama možganska tehnika razlaga in uči, da  s posodabljanjem naših sistemov prepričanj in razširitvijo svoje zavesti lahko odstranimo svoje dolgoletne in globoko zakoreninjene strahove, dvome in skrbi ter re-programiramo naše celotno bitje za bolj izpolnjujoče življenje.

Če torej želite spremeniti scenarij svojega življenja, morate spremeniti način aktiviranja svojih možganov v podzavesti! Chris Walton pravi: “Naša prepričanja vodijo vse naše misli, čustva in dejanja. Lahko poskusite uporabiti močne želje in pozitivno razmišljanje, vendar večina od nas, ki smo že kdaj sklenili, da se bomo spremenili, ve, kako je lahko to neučinkovito. Z gama tehnikami pa lahko prepričanja, ki jih imamo 30 let, spremenimo v manj kot petih minutah.”

Sam proces spreminjanja prepričanj ima štiri dele:

 1. Vzpostavljanje komunikacije z vašo podzavestjo z uporabo mišičnega testiranja
 2. Sestavljanje izjave o prepričanju
 3. Testiranje izjave o prepričanju
 4. Integriranje prepričanj
TEHNIKA ZA USTVARJANJE ČUSTVENEGA RAVNOVESJA

Visok nivo čustvenega zavedanja in upravljanja s čustvi je bistven, da povečamo svoje zmožnosti za uspeh in življenjsko srečo.

Z namenom, da bi učinkovito uporabili neverjetno moč čustev in zmanjšali vsakodnevni stres, se morate začeti zavedati, katera čustva jemljejo kvaliteto vašemu življenju in najti način, kako zmanjšati vpliv teh čustev na vas in vašo okolico.

Tehnika za ustvarjanje čustvenega ravnovesja uporablja posebne akupunkturne točke za odpravljanje psihološkega in čustvenega stresa.

Številne študije so pokazale, da aktiviranje teh točk sovpada s specifičnimi učinki v točno določenih področjih možganov in vam pomaga zmanjšati vpliv negativnih in vztrajnih čustvenih reakcij in vzorcev, ki so zastareli in omejujejo vaš potencial.

MEDITACIJA GAMA KVANTNEGA POLJA

Kvantna fizika nas uči, da smo vsi medsebojno povezani in da naše zavestno zavedanje pritegne obstoj resničnosti.

Obstajajo različni načini za razširitev vašega občutka jaza in eden izmed njih je meditacija gama kvantnega polja. S širjenje stanja zavesti boste dostopali do znanja in informacij, ki vam običajno niso na voljo v vsakdanjem zavedanju.

Vaša predstava o fizični in dojemljivi meji vašega uma se lahko razblini in ugotovili boste, da ste veliko več kot samo osebnost in fizično telo. Lahko boste izkusili globoko povezanost in enost z drugimi in naravo.

VSEBINA KNJIGE

Zahvale
Uvodna beseda
Predgovor
Uvod
1. poglavje – Kako prepričanja vplivajo na nas?
2. poglavje – Kje je vaš svet?
3. poglavje – Kaj natančno predstavlja um?
4. poglavje – Kako zavestni ste?
5. poglavje – Ali um res lahko vpliva na materijo?
6. poglavje – Kako odkleniti potencial vaših možganov?
7. poglavje – Človeška matrica
8. poglavje – Medsebojna globalna povezanost uma
9. poglavje – Sprememba je pametna izbira
10. poglavje – Spremenite svoja podzavestna prepričanja
11. poglavje – Najmočnejše prepričanje, ki ga boste kdajkoli spremenili
Dodatek A
Dodatek B
Dodatek C
Dodatek D
Dodatek E
Reference
O avtorju

Knjiga je razprodana, lahko pa še vedno naročite knjigo VRHUNSKA FORMA V 60 SEKUNDAH od istega avtorja.

Delite naprej ...

Podobni izdelki