Holistično prehransko svetovanje

jelena dimitrijevic
Jelena Dimitrijević

Vsak človek ima svoje poslanstvo. Poslanstvo Jelene Dimitrijević je pomagati ljudem pri osebnih preobrazbah, da lažje pridejo do dobrega in uravnoteženega zdravja (fizičnega, psihičnega, mentalnega, emocionalnega in duhovnega). Pri tem jo vodijo osebne izkušnje in resnična empatija do sočloveka, živali in planeta Zemlja. Preko sprememb, ki jih naredi vsak posameznik, se spreminja cel svet okrog nas. Na ta način tudi dvigujemo vibracijo Zemlje in širimo empatijo, ljubezen, srečo, blagostanje in mir.

Čeprav je diplomirala na Fakulteti za naravoslovje in matematiko – smer profesor geografije, ji ta poklic očitno ni bil namenjen. Od nekdaj sta jo zanimala zdrav način življenja in duhovna spoznanja, tako da je na Inštitutu za naravno medicino pridobila naziv certificirana nutricionistka, svetovalka za zdravo rastlinsko prehrano. Poleg tega se ukvarja tudi z radiestezijo, ki ji pomaga pri diagnosticiranju in svetovanju in z analizo biopolja, kot intuitivna terapevtka (končala je tudi 2 letni študij za terapevta karmične diagnostike in reiki terapevta).

Uporablja še druge alternativne tehnike, ki ji omogočajo popolnejšo analizo (ajurveda, TKM, naturopatija) in pripravo individualiziranega načrta za vsakega posameznika. Seveda je veliko odvisno od pripravljenosti, zavzetosti in discipline same osebe, ampak s skupnimi močmi lažje prihajamo do dobrih rezultatov.

Jelena svoja znanja in izkušnje nenehno izpopolnjuje in poleg osebnih svetovanj pripravlja tudi različna predavanja, izobraževanja (tudi za podjetja), delavnice, piše za različne časopise (redno v reviji Bodi eko, občasno tudi za druge revije) in določene spletne strani, ki se ukvarjajo s celostnim zdravljenjem ter gostuje v različnih oddajah (Klepet ob kavi, Vaše zdravje naša skrb, Oddaja za zdravje in druge).

Veliko let profesionalnih izkušenj, nenehnega izobraževanja in izpopolnjevanja širijo njena obzorja in ji omogočajo celovit razvoj na profesionalni in osebni ravni. Hkrati je učenka in učiteljica, raziskovalka življenja samega in nekdo, ki verjame v višji smisel človeškega obstoja. Jelena je tudi soustanoviteljica programa Zame in planet, ki pomaga ljudem, da spremenijo življenjske navade in s tem izboljšajo svoje zdravje, hkrati pa tudi zmanjšajo trpljenja živali po svetu in postanejo del gibanja za boljši jutri in svetlejšo prihodnost naslednjih generacij.

Ljudje, živali, narava (posebej hribi), knjige, različni tečaji in izobraževanja, tek, joga, meditacija … so Jelenin vsakdanji navdih in spodbuda za ustvarjanje novih življenjskih doživetij, širitev zavesti in pridobivanje čudovitih spoznanj.

SVETOVANJA

V hektičnem svetu, v katerem živimo, včasih potrebujemo pomoč, da ponovno najdemo ravnovesje in povrnemo dobro zdravje in počutje (zaradi nepravilne prehrane, zastrupljenosti, elektrosmoga, jemanja zdravil, nezadostnega gibanja, negativnega razmišljanja in različnih negativnih programov ter drugih dejavnikov, ga na žalost dokaj hitro izgubimo). Velikokrat si ne znamo sami pomagati in je zaradi tega dobro, da poiščemo strokovno pomoč. Tako se bomo lažje vrnili na pravo pot in aktivirali procese samozdravljenja.

Na svetovanju se Jelena pogovori s stranko (analizira tudi predhodno izpolnjena vprašalnika) potem pa sledi pregled, analiza telesa (pri tem uporablja quantum resonant magnetic analizator) in šarenice, radiestezijsko ugotavljanje priporočenih prehranskih dopolnil in ugotavljanje podzavestnih vzorcev. Če ima stranka zdravniške izvide, jih lahko prinese s seboj.

Na podlagi pridobljenih informacij pa pripravi načrt prehranjevanja, jemanja določenih prehranskih dopolnil, primerne oblike telovadbe, dnevne rutine ter predlog za poglobljeno zdravljenje podzavestnih vzorcev, ki bodo spodbudile holistično zdravljenje. Vse to prejme stranka v pisni obliki (preko e-maila). V ceno svetovanja so vključena vsa dodatna vprašanja in spremembe.

Jelena Dimitrijević vam bo pomagala pri:

  • različnih zdravstvenih težavah (srčno-žilne bolezni, diabetes, različna vnetja, težave s črevesjem, želodcem, alergijami in intoleranco, kožne bolezni, bolezni prostate, težave s ščitnico, debelost …)
  • rastlinski prehrani nosečnic, doječih mamic in otrok
  • rastlinski prehrani odraslih, starejših in športnikov
  • sestavljanju zdravih in pestrih rastlinskih jedilnikov
  • razstrupljanju telesa
KAKO POTEKA HOLISTIČNO PREHRANSKO SVETOVANJE?

Cena osebnega svetovanja (vključuje pregled, analizo telesa in simptomov, vse nasvete, ki jih tudi podrobno napišem in posredujem v pisni obliki in odgovori na vsa dodatna vprašanja) je 150,00 € (DDV je vključen v ceno).

Trajanje svetovanja: svetovanje traja vsaj 2 uri.

Posebnosti: na svetovanje je potrebno priti na tešče in ne v času menstruacije (za ženske).
Izobraževanja za podjetja so po dogovoru glede na trajanje in obliko izobraževanja.

Za prijavo na holistično prehransko svetovanje kliknite na gumb »Prijavljam se na Holistično prehransko svetovanje!« in izpolnite prijavnico.

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...