SVETOVANJA

HOLISTIČNO PREHRANSKO SVETOVANJE

jelena dimitrijevic

Jelena Dimitrijević

Življenjsko poslanstvo Jelene Dimitrijević je povezano z ozaveščanjem o zdravem in sočutnem načinu življenja, s pomočjo prebujanja naravnih mehanizmov samozdravljenja in notranjih moči. Hkrati je učenka in učiteljica, raziskovalka življenja samega in nekdo, ki verjame v višji smisel človeškega obstoja. Vodijo jo osebne izkušnje in resnična empatija do soljudi in živali.

Čeprav je diplomirala na Fakulteti za naravoslovje in matematiko – smer profesor geografije, ji ta poklic očitno ni namenjen. Od nekdaj sta jo zanimala zdrav način življenja in duhovna spoznanja, tako da je na Inštitutu za naravno medicino pridobila naziv certificirana nutricistka, trenutno pa se tudi izobražuje na šoli za naturopatijo pri Eriki Brajnik.

Poleg tega je končala tudi tečaj radiestezije, ki ji pomaga pri ugotavljanju energijske usklajenosti določenih živil in prehranskih dopolnil z osebo, ki jo obravnava, ter pri preverjanju prisotnosti določenih neravnovesij v telesu. Uporablja še druge alternativne tehnike, ki ji omogočajo popolnejšo analizo stanja telesa in duha.

Jelena svoja znanja in izkušnje nenehno izpopolnjuje, pripravlja različna predavanja, izobraževanja ter delavnice na temo priprave zdravih obrokov glede na zdravstvene potrebe posameznikov.

Posebej je specializirana za svetovanje pri:

  • različnih zdravstvenih težavah (srčno-žilne bolezni, diabetes, različna vnetja, težave s črevesjem, alergije, intolerance, kožne bolezni, bolezni prostate, težave s ščitnico, debelost …)
  • rastlinski prehrani nosečnic, doječih mamic in otrok
  • rastlinski prehrani odraslih, starejših in športnikov
  • sestavljanju zdravih in pestrih rastlinskih jedilnikov
  • razstrupljanju telesa
  • analizi testov intolerance na hrano
  • ugotavljanju ustreznih živil in dopolnil s pomočjo radiestezije
KAKO POTEKA HOLISTIČNO PREHRANSKO SVETOVANJE?

Svetovanje poteka na osebnih srečanjih, izvaja pa ga certificirana nutricistka Jelena Dimitrijević.

  • Svetovanje traja 90 minut in stane 80,00 €. Po svetovanju dobite vsa navodila tudi po e-pošti.
  • Sestava enotedenskega jedilnika stane 100,00 €.

Za prijavo na holistično prehransko svetovanje kliknite na gumb »Prijavljam se na Holistično prehransko svetovanje!« in izpolnite prijavnico.

Potem, ko se boste prijavili, pa vam bomo po e-pošti poslali še vprašalnik, ki ga je potrebno izpolniti in ga 2-3 dni pred začetkom svetovanja po e-pošti poslati svetovalki.

Prijavljam se na HOLISTIČNO PREHRANSKO SVETOVANJE!