KNJIGE

ILUZIJA PREVARE – Anja Kostevšek

ILUZIJA PREVARE - Anja Kostevšek

ILUZIJA PREVARE je knjiga, ki bralca nagovarja naj uresniči svoje poslanstvo. Skozi različne zgodbe prikaže izkušnje mladega človeka pri doseganju ciljev. Iluzija prevare je nastala kot navdih mlade avtorice pri soočanju z različnimi življenjskimi preizkušnjami.

Anja Kostevšek: ILUZIJA PREVARE

Število strani: 120 – Format: 14,5 x 20,8 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 17,60 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 1,40 €.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim knjigo ILUZIJA PREVARE!
Okrepite svoje vrednote in naredite spremembo na bolje

Namen knjige je okrepiti VREDNOTE in vero v spremembe na bolje. Vsak posameznik ima v sebi MOČ, da prispeva svoj osebni pečat. Skozi številne kratke zgodbe avtorica predstavi svoj pogled in izkušnje pri srečanju z različnimi IZZIVI. Univerzalni zakoni vedno delujejo in z upoštevanjem le-teh lahko ustvarimo NEBESA NA ZEMLJI. Bralca nagovarja naj izkoristi svoj potencial in postane najboljša verzija sebe. Vedno pa je potrebno poslušati svoje SRCE.

MNENJA O KNJIGI

»Ta knjiga s številnimi kratkimi poglavji vzame malo časa za branje in veliko za premišljevanje o sodobni življenjski praksi. Z zanimanjem sem jo prebral.« – Prof. ddr. Matjaž Mulej, doktor ekonomskih znanosti in doktor menedžmentskih znanosti ter zaslužni profesor teorije sistemov in inovacij

»Ta knjiga nam razširi ZAVEST, nam pokaže pot do ZAVEDANJA, nas popelje bližje ENOSTI, kjer se dogajajo ČUDEŽI. Draga Anja ostani srce!« – Mateja Jurkas, lastnica centra zdravja in lepote Veda

»Izjemno sem uživala v branju navdihujoče knjige. Tudi vas lahko obogati in spodbudi na potovanju vase. Odstrani tančico iluzije in prebudi speče potenciale, da boste tudi VI živeli svojo resnico.« – Alexandra Pi Bachel, mentorica za boljše in kvalitetnejše življenje

»Iluzija prevare je knjiga, ki bralca pritegne z načinom razmišljanja avtorice o eksistencialni podobi našega časa. Predstavlja nekonvencionalno razmišljanje mladega človeka o sodobnih resnicah, zablodah in priložnostih. Bralca nagovarja naj iz faze lenobe preide v aktivno soustvarjanje tega sveta, tako kot to počne avtorica sama. Zanimivo in poučno branje!« – Anita Hrast, ustanoviteljica in direktorica Inštituta za razvoj družbene odgovornosti (IRDO)

O AVTORICI

Anja Kostevšek

Dr. Anja Kostevšek je mlada avtorica knjige ILUZIJA PREVARE. Iz želje uresničiti svoje poslanstvo je sledila svojemu poslanstvu po enačbi: od ekonomije do energetike do bionike.

Po končani Ekonomsko-poslovni fakulteti se je vpisala zaradi sledenju svojim sanjam na doktorski študij ekotehnologije na Mednarodni podiplomski šoli Jožefa Stefana. Kot mlada raziskovalka je svojo poslovno pot začela na Znanstveno raziskovalnem središču Bistra Ptuj, nato pa nadaljevala na Lokalni energetski agenturi Spodnje Podravje.

Po želji lastne uresničitve je ustanovila lastno podjetje Mednarodni inštitut za energetsko bioniko. Prav tako predava na Visoki šoli za bioniko.

VSEBINA KNJIGE

Pridobivanje posla v zadnjem času
Raziskovanje in ja: »uf, kako sem pomemben«
Manipulacija
Izdaja
Sprememba
Odpuščanje
Bolečina
Sprejetje
Trenutek
Videnja in znaki
Iskanje smisla?
Osebno poslanstvo
Srce vedno ve
Svoboda izbire
Veliki ljudje
Ego
Otroci in moj mali ego
Ljubezen
Prava Ljubezen
Duše dvojčice
Čakajoč Godoja
Jaz, uboga reva, čisto sama
Ženske & Moški
Ko mi plastična blondinka zapoje, vse je mogoče
Zakon privlačnosti
Narava
Čas
Koda življenja
Črna luknja nasproti kreaciji
Nova smer
Vzbuditev vrednot
Iskrenost
Resnica in rabelj, še prej pa sodnik
Bolezen
Zrcaljenje
Pričakovanja ali ubij me nežno
Misli
Soočenje s samim seboj ali lovljenje požgane srne
Ljudje
Sprememba sveta
Ljubezen bo premagala averzijo sovraštva
Izbira
Usklajenost
Revolucija in aktivizem
Premagovanje strahu
Potrpežljivost
Prostovoljstvo – Ko volkec obleče ovčkast plašč
Apatija – bolezen mlade generacije
Sodobno šolstvo
Obžalovanje
Ali imaš srce osvajalca?
Nov posel
100% resnično Jaz
Lastna vrednost
Občutek nemoči
Če imaš zavedanje miši, ne moreš razumeti slona
Sebičnost
Samoprevara
Svoboda
Svoboda in predaja
Iskanje resnice

Kupim knjigo ILUZIJA PREVARE!