Izkušnje – fizični QE (kvantni entrainment)

Preberite si naslednje praktične izkušnje ljudi, ki so imeli možnost izkusiti fizični QE (seansa je trajala od 2 do 10 min), ko ga je izvajal praktik QE-ja Robert Goreta.

Eva mi je zaupala, da pri določeni čustveni zadevi (podrobnosti mi ni razlagala, saj pri QE-ju ni potrebno razlagati podrobnosti, ker to ni psihoterapija ali kakšna druga oblika pogovorne terapije) čuti dokaj visoko raven čustvenega naboja, ki ga je ocenila z 9. Po cca. 8 – 10 min fizičnega QE-ja se je intenziteta le-tega zmanjšala na 2. O svoji izkušnji mi je povedala naslednje:

“Robertu in njegovemu delu zaupam, zato sem se tudi odločila, da preizkusim njegovo QE zdravljenje. Nisem vedela kaj pričakovati, a me vedno zanimajo nove stvari, ki nam lahko pomagajo pri osebni rasti. Nad izkušnjo sem bila izredno presenečena. Prepustila sem se in povsem “odprla” za prejemanje. Roberta sem dojela kot prevodnika, kot orodje, ki mi pomaga stopiti v stik s tisto čisto energijo izvora vsega živega. Na terapiji se mi odvijajo misli o vsem in vseh in si to tudi dovolim. Ko mine 10 minut pa se zavem, da se je intenzivnost težave precej zmanjšala. Počutim se drugače, polno in hkrati svobodno. Hvala Robert za tvojo pomoč.”

Tanjo je bolelo desno uho, ki je bilo na dotik dokaj boleče. Na licu mesta sem ji naredil fizični QE za približno 2 – 3 minute. Po končani seansi se je zopet dotaknila ušesa, ki jo na njeno presenečenje ni več bolelo. Sama je o izkušnji s QE-jem povedala tole:

“QE tehnika me je presenetila … V nekaj sekundah sem odmislila vse in se popolnoma sprostila. Obdal me je radosten občutek miru, ki mi je pričaral nasmešek na obraz. Bolečina, ki sem jo slučajno v tistem trenutku občutila v ušesu, je izginila in se ni več pojavila niti v naslednjih dneh. Občutek sem imela, da v meni žari zelena barva, ki me je vedno bolj obdajala in sproščala vsak delček mojega telesa … Super stvarca.” 🙂

Maji sem zaradi njenih težav z gležnjem naredil QE za približno 3 – 4 minute. Kako je Maja občutila seanso QE-ja in kakšno je bilo njeno počutje po izvedeni seansi pa si lahko preberete spodaj:

“Sproščujoč občutek, ko za trenutek otrpneš, čutiš le toplino in prijetno energijo. Bolel me je gleženj po večkratnih zvinih, bolečina pred terapijo je bila topa, neprijetna, občutek pri hoji pa negotov, nestabilen, vsak korak je bolel. Po QE terapiji sem hitreje okrevala kot običajno traja moje okrevanje po zvinu. Tokrat je bilo dobro že čez 2 dni, imela sem bistveno bolj varen občutek pri hoji, toplota, ki je obdajala gleženj pa je še kar žarela, res prijeten občutek, ko se zaveš, da lahko z energijo usmeriš zdravljenje na točno določeno mesto na telesu. Hkrati čutiš to toplino in občutek miru po celem telesu, kot bi zdravil vse. Takšno terapijo bi potrebovala vsak dan in bi bila kot rožica.” 🙂

P.S. Če vas še več zanima o QE-ju si preberite knjige dr. Franka J. Kinslowa. Kliknite tukaj!

Kvantni Entrainment
Delite naprej ...
Robert Goreta
Robert Goreta

Predavatelj, pisatelj, pesnik, podjetnik, plesalec.