KARTE ZDRAVLJENJA - Chuck Spezzano

KARTE ZDRAVLJENJA – dr. Chuck Spezzano

Karte zdravljenja avtorja dr. Chucka Spezzana unikatno povezujejo vse vidike našega bitja. Spezzano je v svoji tridesetletni psihoterapevtski praksi iskal prebojne metode zdravljenja in skupaj z ženo, psihologinjo Lency Spezzano, razvil sedaj že svetovno znano psihologijo vizije.

Tradicionalne psihoterapevtske pristope je prepletel z duhovno vizijo ter s tem povezal človekovo psihološko in duhovno naravo z namenom najglobljega osveščanja. Uporaba Kart zdravljenja je zelo enostavna in omogoča naši lastni duši voditi nas skozi proces zdravljenja, nekateri pa se na začetku raje odločijo za osebno sodelovanje z usposobljenim zdravilcem/zdravilko duše.


dr. Chuck Spezzano: KARTE ZDRAVLJENJA

Število strani: 160 (+ 90 kart) – Format: 12 x 18 cm – Vezava: mehka

Cena knjige in kart: 33,00 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,70 €.
  • Za naročilo knjige in kart kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
KAŽIPOTI V SVOBODO

Karte zdravljenja (90 kart) nam pomagajo odčarati začarane kroge in podreti nevidne stene, v katere se zaletavamo, omogočijo spremeniti tragedije v srečne zgodbe in poseči po srčnih sanjah, nad katerimi smo že skoraj obupali. So zaklad psiholoških in duhovnih modrosti, ki še nikoli niso bile povezane na tako zelo praktičen in konkreten način.

Karte skupaj s knjigo (160 strani) vodijo skozi zdravljenje duševnosti do duhovnega samospoznanja in nam kažejo, kako lahko polno živimo svoje življenje, če se odpremo talentom, blagoslovom in ljubezni – svojemu življenjskemu namenu. Karte so tudi za laično uporabo in vam bodo pomagale ozavestiti nezavedne psihološke vzorce, v vas skrite potenciale in darove ter dimenzije milosti, ki vam je na razpolago po poti preobrazbe v osebo, kakršna resnično ste.

Komplet je sestavljen iz 90 kart, ki jih je izrisala Ana Szolc, tankočutna poljska umetnica, in izčrpne spremne knjižice dr. Spezzana v slovenščini. So posebne vrste prijateljice, ki vas zbližujejo s tvojim bistvom. S sočutnim pristopom te varno vodijo, ko se približujete ranjenim delom srca, da bolje razumete sebe in odnose z bližnjimi. Morda sicer slutite boleča področja skozi simptome omrtvelosti ali zmede, vendar se s kalnimi jezeri bolečine in zamrznjenimi slapovi sanj zmorejo soočiti le pogumne duše. Očitno sodite mednje, saj vam je usoda prinesla čudovito rešitev – kažipote do svobode, ki jih sestavljajo štiri vrste »pomočnikov«

Skozi karte vzorcev dojamete, katere so tiste pasti ega, zaradi katerih ne živite svobodno, ustvarjalno in v obilju. Spomnijo vas na ključne dogodke v preteklosti, ki so vas zaznamovali, zajemajo pa 45 najpogostejših škodljivih psiholoških vzorcev. Segajo v preteklost in vam pomagajo razumeti, katera svoja, družinska in predniška bremena nosimo s seboj. Gre za vzorce žrtve, zlorabe, odvisnosti, neuspeha, tekmovalnosti, majhnosti, obsojanja, pomanjkanja, oprijemanja, projekcije, maščevanja, sence, rušitelja in druge.

Karte zdravljenja so zdravilni obliži, ki vas bodo spremljali skozi proces celjenja srčnih ran in vam pokazali drugačno pot. Spodbudijo vas k spremembam in priporočajo sveže, blažilne pristope k preobrazbi. Uporabili jih boste kot stopnišče proti višjim stanjem zavedanja s čudovitim razgledom na življenje, kar je naravno stanje vašega duha. Pomagajo zdraviti korenine vzorcev in njihove posledice, zaradi česar lahko tesneje objamete svoj namen. Med njimi so zdravila integritete, prošnja za čudež, povezanosti, zaupanja, učenja, preobrazbe, rojstva in druga.

Karte darov vas spominjajo, kateri čudoviti, unikatni darovi se skrivajo v vas in so pokopani pod posledicami težkih življenjskih izkušenj. To so darovi, zaradi katerih ste bili poslani na svet, in če jih ne razvijete, prikrajšate sebe, bližnje in svet za svojo briljantnost. Po razpletanju vzorcev se namreč razodene neslutena svoboda uma in čustev, spet si drznete sanjati, saj ne verjamete več destruktivnim glasovom v sebi, ki vas hočejo narediti majhno, nemočno in obupano. Objeti svoje darove je najlepša pot zdravljenja in zaupanje je vedno nagrajeno. Čakajo vas darovi ustvarjalnosti, blaginje, iniciacije, samospoštovanja, božanskega pospeška, intuicije, duhovitosti in drugi.

Karte milosti prinašajo zavedanje, da v tem procesu in v življenju nasploh niste sami. Ponujajo vam milost v različnih oblikah, spominjajo na vaš duhovni izvor ter poslanstvo in vas povezujejo z božanskim v tebi in svetu. Milost čudežno, s povsem druge dimenzije razpleta težavne situacije, če jo le zaprosite ter sprejmeš večno, neizpodbitno dejstvo, da je vaša duša večno varna in vredna vsega najboljšega. Milost prihaja v obliki spominjanja, intimnosti, razpletanja, svetlobe, osrediščanja, čudežev, osvoboditve volje, svetišča, razsvetljenja in drugih.

karte-zdravljenja-chuck-spezzano
Karte zdravljenja

Uporaba kart zdravljenja

Uporaba kart je enostavna in omogoča, da vas tvoja lastna duša vodi skozi proces preobrazbe. Niso karte, ki bi površinsko tolažile ali splošno usmerjale – pokazale bodo tisto, kar je najbolj potrebno videti in spremeniti, tudi če si sprva resnico težko priznamo. Toda nikoli vas ne bodo pustile v bolečih občutkih … usmerile vas bodo k skritim zalogam poguma, da se lahko odločite preko trnja prebiti do zvezd.

V predgovoru knjige avtor dr. Chuck Spezzano pojasni in približa ključne pojme, kar omogoči uporabo tudi tistim, ki se sicer ne poglabljajo v psihologijo ali duhovnost. Predstavljenih je nekaj možnih načinov polaganja kart glede na to, kaj želite razrešiti in koliko se hočete poglobiti vase. Včasih prinašajo, včasih odnašajo, kar pač najbolj potrebujete za ključne korake naprej.

Kaj pravijo o kartah?

“Glede na to, da sem ljubiteljica in dokaj redna uporabnica t.i. angelskih kart (mimogrede, pred leti so izšle moje avtorske), sem v zadnjem letu navdušena nad uporabo pričujočih Kart zdravljenja. Z njihovo pomočjo sem se naučila oz. se učim sprejemati tudi svoje t.i. senčne strani, ki sem jih zmeraj odrivala ali ‘zdravila’ na dokaj naporen način. Sedaj to počnem igraje, a še bolj učinkovito. Preobrazba se kar dogaja. Z največjim veseljem pa z njimi pomagam tudi drugim, ki so na to seveda pripravljeni. RESNIČNO DELUJEJO. Postale so moje zveste sopotnice in SRČNO PRIPOROČAM njihovo uporabo.” – Angelina Premdehar

Delite naprej ...

Podobni izdelki