KNJIGE

KARTE ZDRAVLJENJA – dr. Chuck Spezzano

Karte zdravljenja avtorja dr. Chucka Spezzana unikatno povezujejo vse vidike našega bitja. Spezzano je v svoji tridesetletni psihoterapevtski praksi iskal prebojne metode zdravljenja in skupaj z ženo, psihologinjo Lency Spezzano, razvil sedaj že svetovno znano psihologijo vizije.

Tradicionalne psihoterapevtske pristope je prepletel z duhovno vizijo ter s tem povezal človekovo psihološko in duhovno naravo z namenom najglobljega osveščanja. Uporaba Kart zdravljenja je zelo enostavna in omogoča naši lastni duši voditi nas skozi proces zdravljenja, nekateri pa se na začetku raje odločijo za osebno sodelovanje z usposobljenim zdravilcem/zdravilko duše.

dr. Chuck Spezzano: KARTE ZDRAVLJENJA

Število strani: 135 (+ 90 kart) – Format: 12 x 18 cm – Vezava: mehka

Cena knjige in kart: 28,00 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,50 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige in kart kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
KART TRENUTNO NI NA ZALOGI!
KAŽIPOTI IZ UJETOSTI V SVOBODO

Karte zdravljenja (90 kart) nam pomagajo odčarati začarane kroge in podreti nevidne stene, v katere se zaletavamo, omogočijo spremeniti tragedije v srečne zgodbe in poseči po srčnih sanjah, nad katerimi smo že skoraj obupali. So zaklad psiholoških in duhovnih modrosti, ki še nikoli niso bile povezane na tako zelo praktičen in konkreten način.

Karte skupaj s knjigo (135 strani) vodijo skozi zdravljenje duševnosti do duhovnega samospoznanja in nam kažejo, kako lahko polno živimo svoje življenje, če se odpremo talentom, blagoslovom in ljubezni – svojemu življenjskemu namenu. Karte so tudi za laično uporabo in vam bodo pomagale ozavestiti nezavedne psihološke vzorce, v vas skrite potenciale in darove ter dimenzije milosti, ki vam je na razpolago po poti preobrazbe v osebo, kakršna resnično ste.

Vsake toliko časa stvarstvo ponudi stopnico, ki nam omogoči vzpon v povsem nove dimenzije bivanja. Prepoznajo jo iskreni iskalci Resnice, ki se ne bojijo potopiti v lastno globino, da bi se najprej skozi kričanje, potem pa skozi tišino podzavestnega olupili vsega, kar jih ovira pri izpolnjevanju poslanstva.

Mnogi so namreč že ugotovili, da se pristna duhovnost ne more razviti, dokler niso razpletene zanke naše duševnosti in odčarani začarani krogi, v katerih se vrtimo zaradi podzavestnih scenarijev. Tudi če nam je teoretično vse jasno, ne najdemo izhoda, dokler ne pogledamo tja, kjer najbolj boli, in oživimo zakrnele dele sebe.

KART TRENUTNO NI NA ZALOGI!