2. Konferenca o MODROSTIH USPEHA

Konferenca z Borisom Venetom, avtorjem knjige ZDRAVJE JE V NAS

2. konferenca o MODROSTIH USPEHA

Prihranite čas in denar in v enem dnevu spoznajte življenjske modrosti, za katere so naši govorniki prehodili dolgo pot ter vložili leta in leta truda. Zakaj se ne bi pridružili na stotinam ljudem, ki so jim ti predavatelji že pomagali spremeniti življenja na bolje?

Ni potrebno, da vse raziščete sami – zakaj ne bi bila vaša pot lažja, hitrejša in bolj varna? Modrosti uspeha, ki jih boste spoznali na konferenci, vam bodo pomagale ohranjati jasen um in mirno srce pri reševanju vsakodnevnih izzivov na poti celostnega uspeha.

URNIK 2. KONFERENCE O MODROSTIH USPEHA

08.00 – 09.00 Registracija
09.00 – 09.30 Otvoritev
09.30 – 11.00 mag. Mea Valens: Kažipoti do svobode in pristnega uspeha
11.00 – 11.30 Pogovor z Anjo Vogrič in Mayo Peron: Most med duhom in materijo
11.30 – 11.45 Odmor
11.45 – 13.00 mag. Natalie C. Postružnik: Kako odkopljete in zaživite svoje potenciale?
13.00 – 14.00 Odmor za kosilo
14.00 – 15.00 Marko Knez: Kdo prodaja modrost in koliko stane?
15.00 – 15.45 Kristina De Ventus: Življenje kot ples in ples kot preobrazba
15.45 – 16.00 Odmor
16.00 – 16.30 Gostja presenečenja: Kako iz gnoja narediti puter?
16.30 – 18.00 Boris Vene: Zdravje je v nas: Prebujanje brezpogojne Ljubezni in neskončne ustvarjalnosti

ZAKAJ ŽELITE BITI PRISOTNI NA KONFERENCI?

Ker brez modrosti ni prostosti! Razkrili vam bomo znanja o tem, kako:

  • spustite ročne zavore na poti do sreče in svobode,
  • uglasite delovanje telesa, srca in duše v praksi,
  • prepoznate svojo notranjo modrost in jo udejanjite,
  • zgradite zaupanje v svoje potenciale in jih zaživite,
  • preobrazite ovire in izzive v odskočne deske za uspeh,
  • vzpostavite uspešne in harmonične odnose z bližnjimi,
  • dosežete Zdravje in ga ohranjate,
  • razvijete zaupanje vase in v vse, po čemer hrepenite.

GOVORNIKI

Mea Valens: Kažipoti do svobode in pristnega uspeha

Mea Valens

Vas zanima, kje so kažipoti do notranje svobode? V vas samih, seveda, kot druge največje dragocenosti, za katere pa je značilno, da jih iščemo povsod drugod. Na predavanju boste izvedeli, kako vam vaše notranje vodstvo preko Kart zdravljenja dr. Chuck Spezzana pove tisto, kar bi bilo treba slišati in narediti, da razpletete nerešene uganke svojega življenja, spustite ročno zavoro na poti do sreče ter končno zaživite vse, kar ste. Preobrazba v metulja je proces in ključ do spremembe ima vsak od vas. Naučite se ga uporabljati, da zaživite nove dimenzije uspeha tu in zdaj, kljub razočaranjem, strahovom in neugodnim okoliščinam. Ker ste tega vredni.

Mag. Mea Valens je pisateljica, predavateljica, poslovnica, mama in večna učenka življenja, ki se že dolga leta posveča iskanju avtentičnih, dokončnih odgovorov na vprašanja o tem, kako uspešno preplesti vse vidike človeškega bitja v harmonično celoto. Prekalila se je v mnogih branžah, živela v različnih kulturah in prepotovala številne notranje ter zunanje pokrajine v iskanju Resnice, iz katere vsi izviramo. Njen moto je ODPRTEMU SRCU JE POT ODPRTA in vse bolj postaja živ dokaz, da resnica osvobaja in odpira višje/širše/globlje ravni zavedanja.

Pogovor z Anjo Vogrič in Mayo Peron: Most med duhom in materijo

Anja Vogrič

Tema povezanosti materije in duha priteguje pozornost fizikov, ezoterikov, psihologov, filozofov, mistikov, alternativne medicine in še koga. Z njo je povezano tudi vprašanje, ali nam lahko na poti modrosti pomagajo materialni pripomočki, ali imamo dejansko v sebi vse, kar potrebujemo za srečo in rast. V starih tradicijah so obstajali amuleti in podobni predmeti s posebno močjo, danes pa je tržišče preplavljeno z inovacijami, tehnologijami in pripomočki, ki naj bi pozitivno vplivali na človeka. Kako v tej poplavi prepoznati izdelke, ki vam dejansko lahko pomagajo (in ali je to sploh potrebno), bosta iz svojih izkušenj podelili z vami Anja Vogrič in Maya Peron. Pogovor bo vodila Jasna Knez.

Maya PeronAnja Vogrič je kreatorka in povezovalka zgodb, ki sanja z ognjem v srcu. Od zgodnje mladosti je v sebi vedela, da to, kar čutimo s čutili, ni vsa resnica tega sveta, zato je raziskovala tisto, kar nekateri imenujejo skrivnostno, drugi nerazložljivo, tretji pa ob tem zamahnejo z roko. Na poti spoznavanja moči lastnega potenciala je vedno znova zaključila, da se vse skriva v njej sami, torej se je predala vodstvu intuicije tako v zasebnem kot poslovnem življenju. Njeno usodo zaznamuje nekaj mejnikov, eden izmed katerih je bil tudi izsanjani projekt In-Sight glass; gre za mnogo več kot zgodbo o posebnem kristalnem kozarcu, o čemer pa boste več izvedeli v pogovoru.

Maya Peron zase pravi, da si je sicer skozi izobraževanje in delovanje nabrala mnogo etiket, ki pa niso pomembne. Njen cilj je bil od nekdaj – spoznati in razumeti sebe, saj lahko le tako postaneš boljši in modrejši. Skozi to razumeš vse ljudi in situacije, hkrati pa najdeš notranji mir in svobodo, kar je ena njenih ključnih vrednot. Njeno življenjsko poslanstvo je tesno povezano z Vilinskimi simboli, s katerimi želi pomagati ljudem, da začnejo duhovnost živeti v praksi, kar pa je hkrati tudi njen poslovni projekt. Kako ji je uspelo poslanstvo in posel preplesti v praksi, boste izvedeli ob pogovoru.

mag. Natalie C. Postružnik: Kako odkopljete in zaživite svoje potenciale?

Natalie C. PostružnikSe zavedate zakladov, ki obstajajo v vaših globinah in čakajo na vas? Res so tu! Ljudje smo bitja vsaj štirih ravni, zato je pomembno fizično zdravje, čustvena svoboda, miselna uglašenost in na duhovni ravni zavedanje svojega poslanstva. Če kaj od tega manjka, se to prej ali slej pokaže kot bolezen, nezadovoljstvo, čustvena izgorelost, težave v osebnih in službenih odnosih, pomanjkanje denarja – skratka, nekje nas »zmanjka«. In rešitev? Vredno je kljub vsem pomislekom in izgovorom najti ter razviti prirojene potenciale, saj lahko z njimi prenovite svoje življenje in dosežete celostni uspeh. Na delavnici bomo skupaj naredili nekaj konkretnih korakov v vaše notranje bogastvo in presenečeni boste nad odkritji.

Natalie C. Postružnik je magistrica znanosti, poročena, mama treh otrok, certificirana licencirana coachinja, fasilitatorka, predavateljica. Povezuje znanja s področja računalništva, novinarstva, menedžmenta, vodenja in komuniciranja. Srčno dela to, v kar verjame, ter predava iz globokega prepričanja in izkušenj. Z dovolj teoretične podlage in dolgoletno prakso vas spominja na vaše lastne talente; poučuje srčno komuniciranje in upravljanje energije, saj ve, da je vsak od vas dragulj, ki bo na svoj unikaten način polepšal svet.

Marko Knez: Kdo prodaja modrost in koliko stane?

Marko KnezZakaj v sodobnem času mnogi menijo zase, da niso vredni modrosti? Da je modrost mit, pravljica o starcu s sivo brado, nekaj, kar je bilo možno spoznati samo v davnih časih, da za tisto pravo modrost ni prostora v našem sedanjem življenju in da ni namenjena nam? In kaj ima s tem opraviti modrost kot avtentično zavedanje o svetu ter sebi v njem?

Marsikaj vemo in mnogo smo doživeli. Vsi in vsak izmed nas smo pridobili spekter izkušenj. Zakaj se torej še kar zapletamo v nevidne pajčevine odnosov in podzavestnih vzorcev? Zakaj ne živimo svobodno in sijemo od sreče … 24 ur na dan, vsak dan? Obiskali smo že serijo izobraževanj in delavnic, prebrali metre knjig, izjokali litre solz, opravili spekter terapij in dobrih del, izrekli nešteto manter ali molitev, pa še kar čutimo, da nekaj manjka. Da ne živimo svoje Resnice. Ljubezni do sebe. Odpuščanja. Obilja. Radosti. Zakaj?

Marko Knez je eden od iskalcev, ki leti s svojim unikatnim vetrom. Napaja se iz starodavnih tradicij in njihova spoznanja, oplemenitena z osebnimi izkušnjami, prevaja v tu in zdaj. Dolga leta se ukvarja z organizacijo dogodkov, dogodek pa je po SSKJ vse, kar se zgodi. Skozi opazovanje psihologije mas in medčloveške interakcije je prišel do ključnega spoznanja – dokler človek ne spozna sebe, ne pozna ničesar. Cena spoznanja je lahko zelo visoka. Sam jo je močno preplačal. Pravi, da po nepotrebnem, in zato rad deli izkušnje.

Kristina De Ventus: Življenje kot ples in ples kot preobrazba

Kristina De VentusSaj se strinjamo, da življenje ni nujno trpljenje? Če potrebujete dodatne dokaze, boste uživali v gibalni metodi Ishmech oz. plesu brez forme. Gre za pot preobrazbe skozi spontano naravno gibanje telesa, ki nam pomaga umiriti um, začutiti svoje bitje in modrost telesa. Porojena lahkotnost bivanja prinese harmonijo v naše srce; izžarevamo življenje in igrivost ter se vse bolj sprejemamo takšne, kot smo. Kristina vam bo prikazala, kako si skozi glasbo in ples povrnete sproščenost, čutenje in življenjsko radost, kar je idealno izhodišče za uresničevanje vaših srčnih želja. Vsi odgovori so spravljeni v vas, ko pa spustite glasbo v svoje telo, pridobite nazaj tudi naravno inteligenco telesa in jih lažje najdete. Naj se začne vaše življenje – z vami vred – gibati v želeno smer!

Kristina De Ventus je izredno priznana in večkrat nagrajena plesalka, plesna pedagoginja in trenerka za Ishmech (ples brez forme). Svoja spoznanja že več kot 15 let predaja na plesnih delavnicah v Sloveniji in tujini. Kot plesalka pripoveduje z gibanjem; v Ishmechu je našla skladnost med glasbo in telesom. Svoje bistvo je iskala skozi zapletene plesne forme na velikih svetovnih odrih in plesala za druge, danes pa ne potrebuje več občinstva. Ples se je skozi proces globoke notranje preobrazbe preselil vanjo in postal njeno življenje. Z unikatnimi metodami poučuje, kako doseči stanje zlitja glasbe in gibanja, ko vse postane popolnost trenutnega.

Boris Vene: Zdravje je v nas: Prebujanje brezpogojne Ljubezni in neskončne ustvarjalnosti

Boris VenePredstavljajte si govornika, svetovno znanega po svojem eteričnem znanju oz. duhovnosti, ki na višku slave dobi tri hude diagnoze raka! Na predavanju boste izvedeli, kaj je v takem primeru storil Boris Vene in kako se je ob razvoju skozi pet stopenj življenja, o katerih uči šola misterijev, poglobil v skrite kotičke sebe, obnovil svoje zdravje in spoznal pot do brezpogojne Ljubezen. Na tak način o tem še nikoli ni govoril in kot pravi, boste lahko naredili kvantni (pre)skok na nivoju zavesti, saj bo na podlagi lastnih (pre)izkušenj povezal starodavna znanja z najnovejšimi znanstvenimi dognanji. Boris strastno in iskreno predaja svoje izkušnje, zaupal pa vam bo tudi nekaj učinkovitih orodij, s katerimi lahko močno pospešite osebno rast, stimulirate samoozdravitvene procese ter vzpostavite občutek notranje izpolnitve in miru.

Boris Vene je ena vodilnih slovenskih avtoritet na področju celostnega zdravja. Bolezenska izkušnja ga je preoblikovala iz uspešnega, prezaposlenega podjetnika v potrpežljivega popotnika skozi življenje, ki z vero in zaupanjem sprejema vsakdanja darila ter v njih najde srečo in izpolnitev. Poleg posvečanja družini in sebi svetuje posameznikom in organizacijam pri iskanju učinkovitih rešitev za prebroditev krize ter vzpostavitev ravnovesja na vseh ravneh. Končni cilj je bivanje in delovanje v večji harmoniji s seboj in skupnostjo.

Pokrovitelj predavanja za Borisa Veneta je g. Trivko Matovič, kateremu se prisrčno zahvaljujemo.

KDAJ?

Sobota, 6. 6. 2015, od 9.00 do 18.00 ure.

Na konferenci bodo sodelovali zgoraj omenjeni govorniki.

KJE?

Grad Fužine, Pot na Fužine 2, 1000 Ljubljana (poglejte na zemljevidu)

CENA KONFERENCE (1 dan)

Kotizacija za celodnevni dogodek znaša 66,00 € (za 3 karte 150,00 €) in še slastna pogostitev je vključena! Predhodne prijave so obvezne.

Opomba: V tujini znaša prispevek za podobne konference vsaj 700,00 €, torej vam privilegij bivanja v Sloveniji omogoča enak rezultat za bistveno manjšo ceno. Mesta so omejena, zato si zagotovite svoje ZDAJ.

Za PRIJAVO na konferenco kliknite na spodnjo povezavo in se prijavite preko spletne prijavnice.

Prijavljam se na 2. konferenco o MODROSTIH USPEHA!

 

Utrinki s prve KONFERENCE O MODROSTIH USPEHA

Nekateri ljudje ti samo s svojo prisotnostjo spremenijo življenje, kaj šele, ko spregovorijo. Nepozabno, life changing! – Petra Timošenko

Prva konferenca je bila fantastična in verjamem, da bo tudi druga. Toliko sproščenosti, dobrih misli, spodbud … težko najdeš na enem mestu. Dan je minil, da sama nisem vedela kdaj. Kar verjeti nisem mogla, da je že konec. In evforija je nato kar trajala … – Natalija Kušar