maitreya duhovna pustolovščina
|

MAITREYA – Adrian P. Kezele

Knjiga, ki jo avtor posveča neštevilnim učiteljem in njihovim učencem, ki so skozi viharje tisočletij ohranjali znanje o notranji svetlobi. Brez njih bi se djotiša, astrologije starodavnih vedskih rišijev, danes spominjali le še kot legende.

Knjiga Maitreya je na Hrvaškem že kar nekaj let ena najbolj branih in iskanih Adrianovih knjig.


Adrian P. Kezele: MAITREYA

Število strani: 240 – Format: 14,9 x 20,9 cm – Vezava: mehka

Redna cena knjige: 19,90 €

Akcijska cena knjige: 18,51 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Poštnina je brezplačna.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

V starodavni Indiji, na obalah legendarne reke Saravasvati, je živel veliki mojster in učitelj Parashara, ki je svoje življenje posvetil študiju Džjotiša, astrologiji vedskih modrecev.

S pomočjo Ganeša, božanskega bitja s človeškim telesom in slonjo glavo, je Parashara razkril zakonitosti časa in človeških usod. Predvidel je tragedijo lastne civilizacije ter uvidel številne nevarnosti, s katerimi se bo človeštvo srečevalo skozi tisočletja. Toda vse skupaj se je pravzaprav začelo, ko je Parashara, svojega najboljšega učenca poslal na duhovno popotovanje prek omejitev prostora, časa in smrti.

Njegovo ime je bilo Maitreya …

O AVTORJU

Adrian P. Kezele, avtor mnogih knjig z duhovno tematiko, vas tokrat popelje v čudovito avanturo, ki bo za vedno spremenila način vašega pogleda na stvarnost. Knjiga ponuja tudi praktične napotke o vedenju v obdobju sprememb, ki je neizbežno in odgovarja na najpomembnejše vprašanje: Kaj lahko storimo v zvezi s tem?

Adrian P. Kezele je bil tudi gost v oddaji Zvezdana, kjer sta z voditeljico imela zanimiv pogovor o svobodi, zavesti, ljubezni in duhovni empatiji. Kliknite tukaj za ogled!

Delite naprej ...

Podobni izdelki