MALA KNJIGA ENERGIJSKE MEDICINE – Donna Eden

Priročnik Mala knjiga energijske medicine svetovno priznane zdravilke Donne Eden je preprost, lahko uporabljiv »žepni vodič« za enega najmočnejših alternativnih postopkov zdravljenja, kar jih obstaja danes.

Donna Eden: MALA KNJIGA ENERGIJSKE MEDICINE

Število strani: 88 – Format: 17,00 x 17,00 cm – Vezava: mehka

Redna cena knjige: 19,00 €

Akcijska cena knjige: 17,67 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 17,67 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,90 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Preproste vaje za izboljšanje fizičnega in psihičnega zdravja

V Mali knjigi energijske medicine Donna črpa iz svojih tridesetletnih izkušenj in bralcem poda preprosto bistvo energijskega zdravljenja. Priporoča vaje, s pomočjo katerih se lahko počutite pomlajene, srečnejše, živahnejše in manj zaskrbljene.

Predstavitev vsakodnevnih petminutnih vaj za obnavljanje normalnega energijskega pretoka v telesu in v nadaljevanju informacije o vajah za energijsko zdravljenje lahko pomagajo v boju proti številnim zdravstvenim stanjem, od glavobola in slabosti do nespečnosti in navadnega prehlada.

Mala knjiga energijske medicine je pomembno čtivo za vsakogar, ki išče, kako bi izboljšal splošno zdravje in dobro počutje.

Vključuje tudi 5-minutno dnevno energijsko rutino.

O avtorici

Donna Eden je že od otroštva sposobna videti fine energije telesa, in ne le da z njimi dela za boljše zdravje, srečo in vitalnost, ampak ji je uspelo tudi na področju učenja ljudi, ki finih energij ne vidijo, sedaj pa z njimi lahko delajo z veseljem in učinkovito.

Njena prva knjiga Energijska medicina je klasika na tem področju, prevedena je bila v petnajst jezikov in prejela dve knjižni nagradi. Njeno nadaljevanje Energijska medicina za ženske je prejelo nagrado za najboljšo knjigo za zdravljenje.

Mnenja o knjigi

»Celo nepopustljivi zdravniki bodo priznali, da imajo nekateri ljudje sposobnosti izboljšati nas in naš imunski sistem. Donna Eden je ena od teh redkih zdravilcev.« – Gloria Steinem

»Donna Eden je ena od najvrednejših in najučinkovitejših začetnikov na naglo razvijajočem se in življenjsko pomembnem področju energijske medicine.« – Christiane Northrup, avtorica uspešnice Žensko telo, ženska modrost

»Donna Eden prinaša izvrsten vsestranski vodič do enkratne kombinacije načinov starodavnega Vzhoda in sodobnih zahodnih tehnik zdravljenja.« – Publisher Weekly

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...