KNJIGE NOVOSTI

MOJA 2018KA – Romana Kralj in Darja Kocmut Žižek

MOJA 2018KA

V življenje nas pripelje ljubezen. Ljubezen je svoboda. Ljubezen je iskrenost. Ljubezen vodi svet.

Beležka/rokovnik/motivacijska knjižica/notes/planer Moja2018ka je za vse, ki si želimo več. Več ljubezni. Več dogodivščin. Več uresničenih (skritih) želja. Naj življenje z beležko olepša vsakdanjik, naj ti odpre oči tam, kjer želiš. Naj ti predstavlja možnost lastnega napredka. Izbira je tvoja! Izkoristi vse, kar ti beležka ponuja – naj bo leto 2018 tvoje najboljše leto!

Ob dnevih so znaki, ki predstavljajo lunin vpliv – za katero področje je dan ugoden (zelena barva simbola) in za katero področje ne najbolj (rdeča barva simbola). Področja s simboli: zabava, ljubezen, posvet pri zdravniku, intelektualno delo, striženje las, investicije, nakupi , poslovni sestanek, hujšanje, prošnje, podpis pogodbe.

MOJA 2018KA – Romana Kralj in Darja Kocmut Žižek

Sokreatorji vsebine:

 • Nastja Kramer, avtorica rubrike Zaljubljeni v užitke okusov, malinca.si
 • Aleksander Lah, avtor namigov tedna, heartconnection.com
 • Iza Plešnik, napovedovalka prihodnosti iz dlani (hiromantika), iz kamnov rune (govorica bogov) in iz kart tarot

Število strani: 216 – Format: 11,0 x 16,0 cm – Vezava: trda

Cena rokovnika: 17,55 €
 • Plačilo se izvede po predračunu ali po povzetju. Stroški poštnine so že vključeni v ceno.
 • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim rokovnik MOJA 2018KA!

Rokovnik z vsebino

Zgodba in ideja

To je zgodba o lepem, o viziji pripomočka, ki nam ponuja vse na enem mestu, je zgodba dveh prijateljic in poslovnih žensk, ki sta več let iskali dober rokovnik. Ostali na trgu so ali preveliki, premajhni, pretežki, nimajo celega tedna na dveh odprtih straneh, so preskromne kvalitete in se po nekaj mesecih uporabe trgajo (zunaj ali znotraj), imajo preostre robove.

Skozi ustvarjanje odličnega, najboljšega rokovnika so avtorici vodile izkušnje in zavedanje pomanjkanja povezovanja, prijaznosti in predvsem ljubezni, ki jo želita s tem čarobnim rokovnikom približati vsem, ki čutijo, živijo in dihajo. Najlepše ob tem je, da avtorici spoznavata nove, čudovite osebe.

Poslanstvo

Uporaba rokovnika Moja 2018ka prinaša več ljubezni v naša življenja.

27 RAZLOGOV ZA NAKUP

 1. Rokovnik Moja 2018ka je ustvarjena na podlagi dolgoletnega iskanja »ta prave«. Poleg odlične vsebine ima tudi najkvalitetnejši platnici, prijetni na otip, ki imata nežno zaobljene robove.
 2. Rada se počutim varno. Zato sem si pisala dogovorjena opravila na koledar doma, kamor sem jih lahko pisala po urah dneva. V telefonu ni tako pregledno. V Moji 2018ki je mogoče združiti več prednosti: opravila po urah dneva, zaradi majhnosti je vedno pri roki in še pregledno je vse skupaj.
 3. Se ti je kdaj zgodilo, da si z beležko naredila hiter gib in ob tem s konico »poškodovala« sebe ali koga v bližini? To se ti ne more zgodili z Mojo 208ko, ker ima zaobljene robove.
 4. Poznaš tisto, ko je cel dan »malo mimo«, pa ne veš čisto točno, zakaj. Preveri v Moji 2018ki, kjer je v vsakem dnevu označeno, kakšen vpliv ima luna. Moja 2018ka vsak dan opomni, na katerem področju narava najbolj podpira.
 5. Moja 2018ka je kreirana s pomočjo izjemnih soustvarjalcev, ki vodijo na nadaljanjo potovanje.
 6. Za vse, kar odličnega ponuja, ima najugodnejšo ceno na tržišču.
 7. Se sprašuješ, kako bi lahko bila še boljša oseba? Ena od možnosti je, da upoštevaš tedenske namige, ki so v rokovniku.
 8. Ko se ti zdi, da potrebuješ nekaj motivacije za premik misli v pozitivo, prelistaj Mojo 2018ko in našla boš pravo misel ob pravem času.
 9. Mika te, da skuhaš nekaj novega in ti ni za iskanje v nedogled. Moja 2018ka ima 12 preprostih receptov, ki vsebujejo tako imenovano super hrano (večina receptov vsebuje tudi živila za povečanje libida).
 10. Kaj počnejo pari, ki želijo osebnostno rasti skupaj? Ena izmed možnosti je, da upoštevajo tedenske namige, ki so napisani v rokovniku. Nekateri so bolj všečni kot drugi. Vsi pa so takšni, da odpirajo pot ljubezni do samega sebe.
 11. Pišeš voščilnico in želiš dodati posebno misel? V Moji 2018ki je preko 100 različnih misli in namigov.
 12. Rokovnik Moja 2018ka je pravi izvir različnih informacij:
  Kako začeti poslovno pot? Kje najti osebo, ki ti lahko pri tem pomaga, te usmerja? Kontakt najdeš v Moji 2018ki.
 13. Vsebuje lepotne namige, če potrebuješ idejo, kako se naličiti in kam na zgostitev trepalnic? Katera frizura je prava za tvoj obraz?
 14. Vsebuje izobraževalne namige kot je npr. Kje se naučiti igrati na inštument, če si že več kot polnoletna?
 15. Planer, ki ga lahko imamo vedno pri sebi, saj je ravno prav velik in ravno prav majhen, da gre z lahkoto v večino torbic, tudi tistih malo manjših. Da ga ni potrebno prenašati okoli v rokah ali imeti samo na pisalni mizi.
 16. Je pripomoček, ki zajema soustvarjalce z vizijo in so izjemni v ustvarjanju, izkušnjah, povezovanju, informiranju…. zato je in bo vedno zanimiva.
 17. Kaj podariti frendici za rojstni dan? Kje je masaža posebno doživetje? Prelistaj rokovnik Moja 2018ka, ki je poln različnih idej in namigov.
 18. Knjižica izžareva samozavestno eleganco. V njej najdeš odgovore na vprašanja: Kdo ti lahko pomaga pri nakupu dizajnerskih luči? Kateri nakit najlepše sije? Kam po sončna očala ali nove leče?
 19. Ali poznaš Persolog analizo, ki natančno pokaže prednosti in potencial in iz katerih se jasno vidi, katere šole, poklici oz. delovno mesto ti najbolj ustreza? Informacije so del Moje 2018ke.
 20. Kaj lahko narediš, da se počutiš kot kraljica? Pojdi skozi namige tedna, vadi, tekmuj s sabo
 21. Moja 2018ka je najboljši popotnik skozi leto, praktičen in priročen: tedenski koledar na dveh straneh (ko odpremo knjižico, vidimo cel teden), prostor za kreativno čečkanje, nasvete, dnevne astrološke namige in še mnogo ostalega.
 22. Moja 2018ka že na zunaj spominja, da si sama kreiram svoje življenje.
 23. Moja 2018ka je izjemno praktična in nežna tako na zunaj (platnici in soft touch plastike) kot na znotraj (vsebina nas povezuje z ljubeznijo in naravo).
 24. Si na pijački z osebo, ki ti je všeč. Zanima te, kje bi dobila namig, kako ga zapeljati? Nič lažjega. Vprašaš ga, kaj je po horoskopu in na hitro preveriš v
  Moji2018ki, v katero smer iti. Kajti v njej so tudi osnovni namigi zapeljevanja po znakih horoskopa.
 25. Poleg nasvetov in namigov ter povezav ima v tedenskem koledarju tudi ure za opravke med 7:00 in 19:00.
 26. Oblečena je v najkakovostejšo obleko (soft touch), zašita s šivi (ni zalepljena, da bi lahko listi frčali okoli). Ima modna dodatka kot sta zapiralna elastika in trak za označevanje, oboje v veličastni bordo barvi.
 27. Luksuz te izjemne beležke z vsebino si lahko privošči vsaka ženska, naj gre za dijakinjo (s cilji), študentko, mamo, podjetnico ali upokojenko.

PODROBNOSTI O ROKOVNIKU

 • tedenski planer po urah dneva (7:00-19:00),
 • trda platnica (neupogljiva) in prijetno mehka na otip,
 • velikost 12 x 16 cm (primeren za v večino torbic),
 • 216 barvnih strani, 248 g,
 • zaobljeni vogali,
 • zaznamovalni trak,
 • elastika za zapiranje knjižice,
 • pregled tedna na dveh straneh,
 • več kot 100 različnih misli,
 • 12 receptov za hitro pripravo obroka ali sladice,
 • tedenski namigi za več ljubezni,
 • prostor za mesečne cilje,
 • prostor za mesečne korake,
 • prostor za zapiske – črtni listi na koncu rokovnika,
 • vsak mesec je obarvan v svojo barvi (po barvi znamenja horoskopa),
 • vsebuje namige za zapeljevanje po znakih horoskopa,
 • na začetku vsakega meseca je označen lunin vpliv za 11 različnih področij (legenda znakov in vsebin je v uvodu): ljubezen, zabava, posvet pri zdravniku, intelektualno delo, striženje las, investicije, nakupi, poslovni sestanek, hujšanje, prošnje, podpis pogodbe,
 • vsebuje kontaktne informacije za poslovno in osebnostno rast,
 • papir: 90 g brezlesni,
 • šivana vezava,
 • full color
MOJA 2018KA – Romana Kralj in Darja Kocmut Žižek

Sokreatorji vsebine:

 • Nastja Kramer, avtorica rubrike Zaljubljeni v užitke okusov, malinca.si
 • Aleksander Lah, avtor namigov tedna, heartconnection.com
 • Iza Plešnik, napovedovalka prihodnosti iz dlani (hiromantika), iz kamnov rune (govorica bogov) in iz kart tarot

Število strani: 216 – Format: 11,0 x 16,0 cm – Vezava: trda

Cena rokovnika: 17,55 €
 • Plačilo se izvede po predračunu ali po povzetju. Stroški poštnine so že vključeni v ceno.
 • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim rokovnik MOJA 2018KA!