AKCIJA! KNJIGE NOVOSTI

MOJE LETO 2019 – Romana Kralj in Darja Kocmut Žižek

MOJE LETO 2019

V življenje nas pripelje ljubezen. Ljubezen je svoboda. Ljubezen je iskrenost. Ljubezen vodi svet.

Beležka / rokovnik / motivacijska knjižica / notes / planer MOJE LETO 2019 je za vse, ki si želimo več. Več ljubezni. Več dogodivščin. Več uresničenih (skritih) želja in več bontona. Naj življenje z beležko olepša vsakdanjik, naj ti odpre oči tam, kjer želiš. Naj ti predstavlja možnost lastnega napredka. Izbira je tvoja! Izkoristi vse, kar ti beležka ponuja – naj bo leto 2019 tvoje najboljše leto!

Ob dnevih so znaki, ki predstavljajo lunin vpliv – za katero področje je dan ugoden (zelena barva simbola) in za katero področje ne najbolj (rdeča barva simbola). Področja s simboli: zabava, ljubezen, posvet pri zdravniku, intelektualno delo, striženje las, investicije, nakupi , poslovni sestanek, hujšanje, prošnje, podpis pogodbe.

MOJE LETO 2019 – Romana Kralj in Darja Kocmut Žižek

Sokreatorji vsebine:

 • Sabina Rozman, soavtorica rubrike Moj izziv na področju Feng shui priporočil
 • Katja Štingl, soavtorica rubrike Bonton za vsak dan
 • Iza Plešnik, soavtorica rubrike Horoskop in vpliv lune

Število strani: 200 – Format: 12,0 x 16,0 cm – Vezava: trda

Redna cena rokovnika: 17,55 €

Akcijska cena rokovnika: 14,80 €
 • + stroški poštnine plačila po povzetju (3,95 €)
 • V kolikor se odločite za plačilo po predračunu ni stroškov poštnine.
 • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim rokovnik MOJE LETO 2019!

Rokovnik z vsebino

Zgodba in ideja

To je zgodba o lepem, o viziji pripomočka, ki nam ponuja vse na enem mestu, je zgodba dveh prijateljic in poslovnih žensk, ki sta več let iskali dober rokovnik. Ostali na trgu so ali preveliki, premajhni, pretežki, nimajo celega tedna na dveh odprtih straneh, so preskromne kvalitete in se po nekaj mesecih uporabe trgajo (zunaj ali znotraj), imajo preostre robove.

Skozi ustvarjanje odličnega, najboljšega rokovnika so avtorici vodile izkušnje in zavedanje pomanjkanja povezovanja, prijaznosti in predvsem ljubezni, ki jo želita s tem čarobnim rokovnikom približati vsem, ki čutijo, živijo in dihajo. Najlepše ob tem je, da avtorici spoznavata nove, čudovite osebe.

Poslanstvo

Uporaba rokovnika MOJE LETO 2019 prinaša več ljubezni v naša življenja.

27 RAZLOGOV ZA NAKUP

 1. Beležka Moje leto 2019 je ustvarjena na podlagi dolgoletnega iskanja »ta prave«. Poleg odlične vsebine ima tudi najkvalitetnejši platnici, prijetni na otip, ki imata nežno zaobljene robove.
 2. Rada se počutim varno. Zato sem si pisala dogovorjena opravila na koledar doma, kamor sem jih lahko pisala po urah dneva. V telefonu ni tako pregledno. V beležki Moje leto 2019 je mogoče združiti več prednosti: opravila po urah dneva, zaradi majhnosti je vedno pri roki in še pregledno je vse skupaj.
 3. Se ti je kdaj zgodilo, da si z beležko naredila hiter gib in ob tem s konico »poškodovala« sebe ali koga v bližini? To se ti ne more zgodili z beležko Moje leto 2019, ker ima zaobljene robove.
 4. Poznaš tisto, ko je cel dan »malo mimo«, pa ne veš čisto točno, zakaj. Preveri v beležki Moje leto 2019, kjer je v vsakem dnevu označeno, kakšen vpliv ima luna. Beležka nas vsak dan opomni, na katerem področju nas narava najbolj podpira.
 5. Si na pijački z osebo, ki ti je všeč. Zanima te, kje bi dobila namig, kakšno darilce bi ga razveselilo? Nič lažjega. Vprašaš ga, kaj je po horoskopu in na hitro preveriš v beležki, v katero smer iti. Kajti v njej so tudi ideje za darila po znakih horoskopa.
 6. Planer, ki ga lahko imamo vedno pri sebi, saj je ravno prav velik in ravno prav majhen, da gre z lahkoto v večino torbic, tudi tistih malo manjših. Da ga ni potrebno prenašati okoli v rokah ali imeti samo na pisalni mizi.
 7. Se sprašuješ, kako bi lahko bila še boljša oseba? Ena od možnosti je, da upoštevaš tedenske misli o bontonu, ki so v rokovniku.
 8. Mika te, da skuhaš nekaj novega in ti ni za iskanje v nedogled. Moje leto 2019 ima 12 preprostih receptov, ki so jih prispevale znane osebe oz. podjetja.
 9. Ko se ti zdi, da potrebuješ nekaj motivacije za spremembo, ki si jo želiš, prelistaj beležko in našla boš različna priporočila.
 10. Potrebuješ idejo za darilo? V rokovniku Moje leto 2019 so podane ideje za darila po znakih horoskopa in po spolih (npr. za žensko ovnico in moškega ovna).
 11. Kaj narediti, ko imamo dan ali teden, ko se nam zdi, da »gonimo v prazno«? Da se nič ne prestavi nikamor. Ena izmed možnosti je, da v SOS rubriki poiščemo namig za korak naprej.
 12. Beležka Moje leto 2019 je pravi vir različnih informacij: Kako spremeniti »začarani krog« dogajanj pri sebi? Kje najti osebo, ki ti lahko pri tem pomaga, te usmerja? Kontakt najdeš v beležki.
 13. Vsebuje kontakte za lepotne namige, če potrebuješ idejo, kako se naličiti? Katera frizura je prava za tvoj obraz?
 14. Vsebuje namige za urejanje financ – poslovnih ali osebnih.
 15. Kaj podariti prijateljici za rojstni dan? Prelistaj beležko Moje leto 2019, ki je polna različnih idej in namigov.
 16. Knjižica izžareva samozavestno eleganco. V njej najdeš odgovore na vprašanja: Kam po sončna očala ali nove leče? Kdo ti lahko pomaga pri nakupu dizajnerskih luči?
 17. Ali poznaš družinske in organizacijske postavitve? Prav pridejo največkrat takrat, ko ne najdemo odgovora, zakaj se nam nekaj dogaja ali katera pot je najboljša, katera izbira je v naše najvišje dobro.
 18. Rubrika »Bonton znanih« nam približa razmišljanja znanih Slovenk in Slovencev na temo bontona, naj bo to za poslovni bonton, modni bonton, bonton za mizo,…
 19. Moje leto 2019 je najboljši popotnik skozi leto, praktičen in priročen: tedenski koledar na dveh straneh (ko odpremo knjižico, vidimo cel teden), prostor za kreativno čečkanje, nasvete, dnevne astrološke namige in še mnogo ostalega
 20. Beležka je izjemno praktična in nežna tako na zunaj (platnici in soft touch plastike) kot na znotraj (vsebina nas povezuje z ljubeznijo in naravo).
 21. Beležka že na zunaj spominja, da si sama kreiram svoje življenje.
 22. Ustvarjena je s pomočjo izjemnih soustvarjalcev, ki vodijo na nadaljnjo potovanje.
 23. Poleg nasvetov in namigov ter povezav ima v tedenskem koledarju tudi ure za opravke med 7:00 in 18:00 z opcijo podaljšanja do 20:00.
 24. Oblečena je v najkakovostejšo obleko (soft touch), zašita s šivi (ni zalepljena, da bi lahko listi frčali okoli). Ima modna dodatka kot sta zapiralna elastika in trak za označevanje, oboje v veličastni bordo barvi.
 25. Je pripomoček, ki zajema soustvarjalce z vizijo in so izjemni v ustvarjanju, izkušnjah, povezovanju, informiranju….zato je in bo vedno zanimiva.
 26. Za vse, kar odličnega ponuja, ima najugodnejšo ceno na tržišču.
 27. Luksuz te izjemne beležke z vsebino si lahko privošči vsaka ženska, naj gre za dijakinjo (s cilji), študentko, mamo, podjetnico ali upokojenko

PODROBNOSTI O ROKOVNIKU

 • tedenski planer po urah dneva (7:00-18:00 + opcija do 20h),
 • trda platnica (neupogljiva) in prijetno mehka na otip,
 • velikost 12 x 16 cm (primeren za v večino torbic),
 • 200 barvnih strani, 230 g,
 • zaobljeni vogali,
 • zaznamovalni trak,
 • elastika za zapiranje knjižice,
 • pregled tedna na dveh straneh,
 • malo drugače o bontonu doma in po svetu,
 • več kot 50 kratkih bonton pravil,
 • SETVENI koledar,
 • 12 receptov za hitro pripravo obroka/sladice,
 • bonton izkušnje znanih Slovenk in Slovencev,
 • horoskop malo drugače: šibkosti znakov ter kako jih preseči,
 • prostor za zapiske – črtni listi na koncu rokovnika,
 • vsak mesec je obarvan v barvo znamenja horoskopa,
 • SOS rubrika,
 • ideje za darila po znakih horoskopa,
 • na začetku vsakega meseca je označen lunin vpliv za 12 različnih področij (legenda znakov in vsebin je v uvodu): ljubezen, zabava, posvet pri zdravniku, intelektualno delo, striženje las, investicije, nakupi, poslovni sestanek, hujšanje, prošnje, podpis pogodbe, šport,
 • vsebuje kotiček Moj izziv – za reševanje malih težav z velikimi (skozi stoletja dokazanimi) rešitvami, 12 najpogostejših težav in za vsako 4 različni namigi za reševanje,
 • papir: 90 g brezlesni,
 • šivana vezava,
 • full color.
Kupim rokovnik MOJE LETO 2019!