kako naj ravnam z denarjem

NA POMOČ! KAKO NAJ RAVNAM Z DENARJEM? – Ana Vezovišek

Se tudi vam zdi, da ne glede na višino vaše plače, denarja ni nikoli dovolj? Imate kredit, limit, kreditno kartico, kartico zvestobe najljubšemu trgovcu – na računu pa minus? Potem potrebujete spremembo. Naj bo knjiga Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem? vaš vodnik na poti do finančnega miru.


Ana Vezovišek: NA POMOČ! KAKO NAJ RAVNAM Z DENARJEM?

Število strani: 198 – Format: 13,5 x 19,5 cm – Vezava: trda

Cena knjige: 24,90 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 2,60 €.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Knjiga, ki bo spremenila vaš odnos do denarja

Knjiga Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem? obravnava eno izmed tem o kateri tako težko spregovorimo – denar. To je knjiga, ki bi morala biti obvezno branje za vse, ki ne glede na višino plače, denarja nikoli nimajo dovolj, živijo od plače do plače, imajo kredit, limit in minus na računu ali pa bi jim preprosto finančno lahko šlo bistveno bolje, kot jim gre – pa jih doslej nihče ni naučil, kako ravnati z denarjem.

Poglavje Kako prihraniti bo v pomoč vsaki družini, saj so v njem zbrani konkretni nasveti za prihranek v osnovnih potrošniških kategorijah, kot so obleka in obutev, hrana, prevoz, dopust ipd. Posebej dobrodošli pa so tudi ilustrativni primeri, zgodbe ljudi, ki jim je avtorica Ana Vezovišek pomagala v svoji pestri karieri osebne finančne svetovalke – ne nazadnje tudi sebi in svoji družini.

Nasveti v knjigi so sveži, poučni, preprosti, praktični in nepogrešljivi za vsak dom!

Knjiga na izjemno poljuden in praktičen način predstavi temeljna pravila ravnanja z denarjem in vam s konkretnimi nasveti za vseh deset glavnih kategorij (hrana in pijača, bivanje, oblačila in obutev, itd.) pomaga že v prvem mesecu prihraniti najmanj 10% vašega povprečnega mesečnega prihodka. In ker si avtorica želi, da čim prej pridete ko konkretnih rezultatov, je za vas konec vsake kategorije pripravila tudi Akcijski plan!

Kaj pravijo o knjigi?

»Knjiga Na pomoč, kako naj ravnam z denarjem prepriča s praktičnim pogledom na vsakodnevno težavo večine Slovencev – to je, kako najbolje ravnati z ustvarjenim premoženjem. Sam sem dobil potrditev, da je takoimenovana gospodinjska logika najboljša tako v zasebnem življenju kot v poslu.« – Lovro  Peterlin – MBA, dobitnik priznanja Mladi manager leta 2013

»Moj življenjski moto je, da je treba biti varčen in da nikoli ne smeš preseči svojih finančnih zmožnosti. Kolikor imaš, toliko lahko porabiš. In če se le da, je treba nekaj tudi dajati na stran za hude čase, kot so me učili doma.« – Urška Hrovat – direktorica Smučarskega zavoda Urška Hrovat

»Veselim, da me bo Ana zares naučila, kako varčevati. Ugotovila sem, da ni razloga, da moji družini ne bi šlo zelo dobro, namesto niti ne slabo. Spoznala pa sem tudi, da to lahko dosežeš le z znanjem. Hvala, Ana!« – Urška Kaloper – urednica, novinarka, prevajalka in avtorica številnih člankov ter knjig

Vsebina knjige

Kazalo
Uvod
Temeljna pravila ravnanja z denarjem
1. Vodimo osebni/družinski proračun
2. Živimo v okviru svojih zmožnosti
3. Plačajmo najprej sebi
4. Zaščitimo se pred tveganji
5. Prenehajmo živeti od plače do plače
6. Razmišljajmo vnaprej, reagirajmo danes
7. Vlagajmo v znanje
8. Povečajmo prihodke
Kako prihraniti
– Bivanje
– Oblačila in obutev
– Hrana in pijača
– Dopust
– Osebno
– Prevoz
– Otroci
– Varčevanje
– Darila
– Zdravje
In za konec
Tri, štiri, zdaj
Misli uspešnih
O avtorici

O avtorici

Ana Vezovišek
Ana Vezovišek

Ana Vezovišek je specialistka za financiranje in osebni proračun, ki že več kot 15 let uspešno deluje in svetuje o financah. V svetu bančništva in poslovanja z osebnimi financami je dejavna vse od leta 2000. Med visokokvalificirane specialiste jo uvrščajo raznolike izkušnje, visoka izobraženost in specializacija iz financiranja in svetovanja. Svojim strankam pomaga pripraviti individualni načrt financiranja in namesto njih uspešno krmari mimo finančnih pasti ter poskrbi, da se zadolžijo varno in s kar najmanjšimi stroški.

V zadnjih letih se je še posebej uveljavila kot prvi finančni coach v Sloveniji, ki ljudem z individualnim pristopom pomaga poiskati pravi način ravnanja z denarjem, jim pokaže čim krajšo pot iz dolgov in jih opremi z znanjem o osebnem oziroma družinskem proračunu.

P.S. Oglejte si tudi Anino najnovejšo knjigo ANINI FINANČNI RECEPTI – za vašo dobro finančno kondicijo.

Delite naprej ...

Podobni izdelki