PAKET DISPENZA

V PAKETU DISPENZA je poleg knjige Placebo ste vi, v kateri dr. Joe Dispenza spaja trdne znanstvene dokaze z navdušujočimi vpogledi in premika meje znanega in knjige Odvadite se biti to, kar ste, v kateri je opisano kako s svojim umom ustvarimo novo resničnost, tudi knjiga Postanite brezmejni, ki združuje nekatera najbolj prodorna znanstvena odkritja s starodavnimi modrostmi, da bi ljudem, kot ste vi in jaz, pokazala, kako lahko živimo bolj mistično življenje.

Joe Dispenza: PLACEBO STE VI, ODVADITE SE BITI TO, KAR STE in POSTANITE BREZMEJNI

Število strani (3 knjig): 1160 – Format: 14,0 x 22,0 cm – Vezava: mehka

Redna cena knjig: 85,80 €

Akcijska cena knjig: 79,79 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 79,79 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroškov poštnine ni.
  • Ob nakupu paketa dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo paketa kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Knjiga PLACEBO STE VI

Vaš um je pomemben

Joe Dispenza znanost jemlje resneje od večine znanstvenikov, v tej osupljivi knjigi pa z najnovejšimi znanstvenimi dognanji na področjih epigenetike, nevroplastičnosti in psihonevroimunologije oblikuje logični sklep: vi in prav vsi ljudje oblikujemo svoje možgane in telo z mislimi, čustvi, nameni in transcendentalnimi stanji, ki jih izkusimo. Knjiga Placebo ste vi vas vabi, da s temi spoznanji oblikujete novo telo in si ustvarite novo življenje.

Videli boste, da to ni metafizična izjava. Včasih vam bo ob branju celo neprijetno. Ampak vztrajajte. Nelagodje je samo znak vpliva vašega starega jaza, ki ugovarja zaradi neizogibnosti sprememb, ki vas bodo preobrazile, ter motenj, povezanih z vrednostmi hormonov. Avtor pravi, da so lahko ti občutki neudobja preprosto biološki odziv na razkroj starega jaza.

Drugi del knjige vam prinaša meditacijske vaje, pri katerih se metafizično konkretno uresniči. Brez težav lahko meditirate sami in na svoji koži preizkusite pestro paleto zmožnosti, kako biti sam svoj placebo. Cilj knjige je spremeniti vaša prepričanja in zaznave o vašem življenju na biološki ravni. Tako boste navdušenje nad drugačno prihodnostjo uresničili na snovni ravni.

Podroben opis knjige se nahaja tukaj.

Knjiga ODVADITE SE BITI TO, KAR STE

Kako se znebiti starega uma in ustvariti novega

Izsledki novih raziskav možganov in telesa, uma ter zavesti – pa tudi kvantni skok pri našem razumevanju fizike – nakazujejo na razširjene možnosti izkoriščanja tega, kar v sebi prepoznavamo kot svoj potencial.

Informacije v knjigi ODVADITE SE BITI TO, KAR STE naj bi nas navdihnile, da bi si dokazali, da smo božanski stvarnik, gospodar svojega okolja, telesa in časa.

Bodimo dovolj pogumni in razmišljajmo o svojem življenju. Počnimo stvari, ki veljajo za neobičajne in to počnimo vedno znova. Kadar ravnamo tako, se lahko povzpnemo na višjo raven osebne moči.

Podroben opis knjige se nahaja tukaj.

Knjiga POSTANITE BREZMEJNI

Kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari

V knjigi avtor razkriva, kako lahko svoje sanje o prihodnosti spremenite v sedanjo resničnost, to pa tako, da prepričate telo, da se nekaj dogaja zdaj. Tako spoznate, kako sprožiti zaporedje čustvenih in fizioloških procesov, ki odsevajo vašo novo resničnost.

To je moč tega dela: v preprostem, neposrednem in lahko razumljivem slogu Joe Dispenza v eni sami knjigi razkriva odkritja kvantne znanosti, ki lahko spremenijo paradigme, ter poglobljene nauke, ki so jih poznavalci v preteklosti preučevali vse svoje življenje. Razkriva, kako postanemo brezmejni.

Podroben opis knjige se nahaja tukaj.

O avtorju

Joe Dispenza
Joe Dispenza

Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.

Kot učitelj in predavatelj je bil dr. Joe doslej vabljen na nastope v več kot 26 državah na šestih celinah. Izobražuje več tisoč ljudi, predava razumljivo, spodbudno in sočutno. Podrobno pojasnjuje, kako lahko ljudje preoblikujejo svoje možgane in telesa, da bi ustvarili trajne spremembe. Poleg številnih spletnih in televizijskih tečajev izvaja tudi tridnevne nadaljevalne in petdnevne izpopolnjevalne delavnice po svetu.

Kot raziskovalec dr. Joe preučuje znanost, povezano s spontanimi remisijami, zanima pa ga tudi, kako se ljudje sami znebijo kroničnih težav in celo neozdravljivih bolezni. Nedavno se je začel povezovati z drugimi znanstveniki, s katerimi poglobljeno preučuje učinke meditacije med svojimi nadaljevalnimi delavnicami. S svojo ekipo opravlja mapiranje možganov z elektroencefalografijo (EEG) in merjenjem energijskega polja posameznikov z napravo, ki omogoča vizualizacijo izločenih plinov (GDV). Z monitorji HeartMath meri koherentnost srca, s senzorjem GDVSputnik pa meri energijo, navzočo v prostoru, kjer poteka delavnica – pred dogodkom, med njim in po njem. Načrtuje, da bo raziskave kmalu lahko oplemenitil z epigenetskim testiranjem.

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...