E-KNJIGE

PAKET E-KNJIG KAKO DOBITI ŽENSKO?

kako do punce

Po petih letih testiranj na več kot 1.000 naključnih Slovenkah, so v paketu e-knjig zbrani konkretni napotki za osvajanje, ki bodo vsakemu samskemu moškemu spremenili življenje. Če bi rad naredil kvantni skok v smislu partnerstva in spoznavanja novih žensk, potem je omenjeni e-knjižni paket prava izbira zate.

PAKET E-KNJIG KAKO DOBITI ŽENSKO?

Število e-knjig: 8 – Število strani: 93 – Format: 21 x 30 cm
Vezava: je ni – e-knjige – E-knjige ti pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

Cena paketa: 49,95 €
 • Pomembno! PAKET E-KNJIG KAKO DOBITI ŽENSKO? ni v fizični obliki, temveč so vse knjige v elektronski obliki v .pdf formatu, bereš jih s pomočjo Adobe Readerja in jih po želji natisneš na tiskalniku.
 • Za naročilo e-knjig klikni na spodnji gumb in izpolni naročilnico.
Paketa trenutno nimamo v ponudbi in ga ni mogoče naročiti. 

Razkrita resnica za samske moške!

Avtor e-knjižnega paketa nikoli ni bil pretirano popularen pri puncah in tista, ki mu je bila zares všeč, ga ponavadi ni niti opazila. Vendar pa je imel prijatelja, ki so ga ženske naravnost oboževale. Omenjeni prijatelji ni bil ravno maneken, tudi denarja ni imel pretirano veliko, obenem pa je bil za pol glave manjši od avtorja in suh kot zobotrebec.

Toda njemu je vseeno uspevalo z ženskami – vsak teden je na zmenek odpeljal drugo, medtem ko avtorja e-knjige sploh niso opazile! Ta fant je bil naravni talent v zapeljevanju žensk in mu je to uspevalo, čeprav še sam ni vedel kako!

Avtor e-knjige je zato naslednjih 5 let iskal odgovore, kako bi tudi on lahko postal vsaj tako dober kot prijatelj. Prebral je vso možno literaturo, spoznal najboljše zapeljevalce iz celega sveta in vse ideje ter nasvete testiral v praksi.

Korak za korakom je izboljševal svojo samopodobo in komunikacijske spretnosti z ženskami in sedaj lahko brez posebnega truda dobi več žensk, ki si ga neizmerno želijo. Ob tem je spoznal, da je celo življenje dobival popolnoma napačne nasvete glede žensk.

A bil bi neumen, če po vseh teh letih učenja in testiranja, ne bi ugotovil vzorca, zakaj so nekateri bolj uspešni z ženskami kot drugi …

Prišel je do recepta za uspeh, kako lahko moški postane dober z ženskami, ne glede na njegov videz ali finančno stanje!

Tudi avtor je doživljal neprijetne občutke osamljenosti in točno se spomni, kako zmeden je bil, ko ni vedel kako jo osvojiti. Ženske so bile zanj največja uganka in vedel je, da dokler je ne reši, ne bo srečen.

Imaš tudi ti kdaj v sebi občutek, da si dober človek, a ženske tega enostavno ne vidijo? Ti občutki so poznani tudi avtorju e-knjige, ki je bil pred leti na istem.

Avtor e-knjige je v zadnjih letih pomagal več kot 100 Slovencem, ki so z njegovimi nasveti prišli do neverjetnih rezultatov.

Nekateri izmed njih so danes že poročeni, drugi tik pred tem, nekateri pa še danes na tedenski ali celo dnevni ravni dobivajo nove ženske! Vsi pa so začeli kot nepopularni samski tipi.

Naj se ti življenje izboljša že danes!

E-knjigo so do sedaj naročili tako fantje, ki se še nikoli niso poljubljali in tudi izkušeni moški, ki so že spali z več desetimi ženskami. Vsi s pomočjo informacij v knjigi izjemno napredujejo – bolj kot prej v celem življenju! Ne glede na to, kako izkušen si z ženskami, boš iz knjige odnesel ogromno in postal nepredstavljivo boljši z ženskami.

Kaj lahko pričakuješ:

 • Točno boš vedel, kaj si ženske zares želijo – in to ni denar ali popoln videz!
 • Motivacijo, ko boš videl, da lahko tudi ti dobiš žensko, o kateri nisi upal niti sanjati.
 • Izvedel boš, kako postati moški, ki si ga želi.
 • Znal boš kontrolirati strah pri ogovarjanju deklet, da nikoli več ne boš “zmrznil”.
 • Razumel boš, kako osvojiti in obdržati žensko.
 • Jasno ti bo, kaj si do sedaj delal narobe in kako lahko to hitro popraviš.
 • Dobil boš konkreten plan kako boš postal bolj zaželen.
 • Ogovarjanje nepoznanih žensk bo postalo bolj spontano in naravno.
 • Prej boš dosegel, da ji boš všeč in prej ti bo zaupala ter se sprostila ob tebi.
 • Ob ženskah (in na sploh v družbi!) boš postal bolj sproščen.

Pri karateju bi rekli, da je knjiga namenjena tebi, ne glede na to kateri pas nosiš – od belega pa do črnega, vsakemu se spremeni življenje.

Kako je mogoče po končanem branju tega e-knjižnega paketa postati boljši z ženskami?

Avtor je e-knjižni paket pripravil z ekipo najboljših zapeljivcev pri nas, ki imajo veliko prakse in ti lahko točno povejo, kaj deluje in kaj ne. Vsebuje informacije iz prakse, ki so preverjene na številnih Slovenkah. Informacije, ki jih boš izvedel v e-knjižnem paketu, so plod večletnega vsakodnevnega osvajanja žensk in sestajanja z njimi. V knjigi ne boš našel niti trohice odvečne teorije.

Dobil boš točna navodila – od začetke do konca.

In DA – deluje na vseh ženskah – delovalo bo pri tvoji sodelavki, sošolki, prijateljici in tudi vseh tistih, ki se ti trenutno zdijo popolnoma nedostopne. Če si do sedaj že zavestno preizkušal različne “prijeme” z ženskami in nisi dosegal velikega uspeha, bo to od sedaj drugače.

Pomembno je, da izboljšaš svoje ljubezensko življenje. Ne bo boljšega trenutka in boljše priložnosti, kot sedaj. V e-knjižnem paketu ni poceni neumnosti, ki jih najdeš na raznih spletnih straneh, revijah in na televiziji.

Tvoj največji korak zaenkrat je zavedanje, da se je tega mogoče naučiti. Kot vse ostale stvari v življenju, potrebuješ le prave informacije.

Seveda, obstajajo moški, ki imajo brez takih e-knjig ogromno uspeha z ženskami … a tudi oni v e-knjigi najdejo marsikatero informacijo, ki jim prinese še več uspeha. Njihovih skrivnosti se lahko sedaj priučiš tudi ti.

Vse, kar se pričakuje od tebe je odločitev, da želiš čim prej popraviti svoje ljubezensko življenje. Slej ko prej bo postalo normalno in naravno tudi zate, da te bodo punce klicale, ti pisale sporočila in te vabile na zmenke.

Med drugim boš v knjigi izvedel tudi:

 • Kaj je potrebno in kako točno zgleda postopek, da boš ženskam všeč in si te bodo želele ob sebi?
 • Naučil se boš metode, da boš lahko govorili z ženskami ure in ure – brez, da bi ti zmanjkalo besed!
 • Verjetno imaš tudi ti trenutno še malce popačeno predstavo o tem, kako zares izgleda uspešno osvajanje. Končno boš spregledal in spoznal, kako lahko uspešno osvojiš dekle.
 • Kako na hiter način izboljšaš svoje razpoloženje, da bo tvoja energija privlačna za ženske.
 • Razumel boš neverbalno komunikacijo (si vedel, da je samo 7% kaj rečeš, ostalih 93% pa je neverbalna komunikacija?), znal boš prebrati njene signale, na katere moraš biti pozoren. Izboljšal boš svojo telesno govorico, za bolj privlačen izgled in bolj samozavestno ter odločno počutje.
 • Kako pravilno uporabiš svoj glas pri pogovarjanju, da bo podzavestno že iz tvojega glasu lahko razbrala tvoje kvalitete! Večina moških ne glede na to o čem govori, takoj izpade neprivlačno samo zaradi tega, ker ne poznajo pomembnega pravila uporabe glasu.
 • Kakšne so največje napake pri govorjenju, ki žensko odvrnejo.
 • Na splošno o družbeni dinamiki med ljudmi, kar ti bo pomagalo bolje oceniti situacije in videti stvari, ki jih povprečni ljudje sploh ne opazijo. To ti bo pomagalo pri interakciji z vsemi ljudmi v življenju.
 • Kako ogovoriš punce ob različnih priložnostih in različnih situacijah.
 • Kaj povedati na začetku, o čem se pogovarjati, kaj povedati, da jo boš še bolj zanimal in kaj odgovoriti na njena vprašanja, ki so zelo pomembna za uspeh.
 • Kako na hiter način narediti, da se bo ob tebi sprostila, kot da te pozna že leta.
 • Kako se obnašati kot pravi moški v življenjskih situacijah.
 • Kdaj in kako jo poljubiti.
 • Kako jo uspešno povabiš na zmenek in kam jo povabiti na zmenek, da ti nebo potrebno pretirano zapravljati, ona pa bo vseeno navdušena nad teboj?

Če si samski in vidiš, da ti ne gre z ženskami, to pomeni samo nekaj: NE ZNAŠ. ŠE! Večina ljudi si nikoli tega zares ne prizna, zato so lahko samski in nesrečni še dolgo časa. Priznaj si: NE ZNAM. Logično vprašanje sledi: kje se lahko naučim? Odgovor: Naroči to knjigo, ki ti bo spremenila življenje, kot ga je meni. V nekaj dneh sem spoznal več žensk kot prej v 4 letih skupaj. – Jaka, 27, Ljubljana, podjetnik

Paket e-knjig Kako dobiti žensko? vključuje naslednje e-knjige:

 • Kako dobiti katerokoli žensko?
 • Kako dobiti njeno telefonsko številko?
 • Kako jo dobiti na Facebooku?
 • Kako se rešiti friendzone-a?
 • Oblačenje za moške
 • Kako do trojčka z dvema dekletoma?
 • Telesna govorica
 • Zapeljevanje na portalih za zmenke?
PAKET E-KNJIG KAKO DOBITI ŽENSKO?

Število e-knjig: 8 – Število strani: 93 – Format: 21 x 30 cm
Vezava: je ni – e-knjige – E-knjige ti pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

Cena paketa: 49,95 €
 • Pomembno! PAKET E-KNJIG KAKO DOBITI ŽENSKO? ni v fizični obliki, temveč so vse knjige v elektronski obliki v .pdf formatu, bereš jih s pomočjo Adobe Readerja in jih po želji natisneš na tiskalniku.
 • Za naročilo e-knjig klikni na spodnji gumb in izpolni naročilnico.
Paketa trenutno nimamo v ponudbi in ga ni mogoče naročiti.