AKCIJA! KNJIGE

PAKET KAKO RAVNATI Z DENARJEM? – Ana in Mitja Vezovišek

kako ravnati z denarjem

Ali se morda tudi vam zdi, da ne glede na višino vaše plače, denarja nimate nikoli dovolj? Imate kredit, limit, kreditno kartico, kartico zvestobe pri najljubšemu trgovcu, toda na računu je kljub vsemu minus? Naredite preskok v načinu razmišljanja pri varčevanju in investiranju s pomočjo PAKETA KAKO RAVNATI Z DENARJEM?, ki bo vaš osebni finančni vodnik na poti do večjega notranjega miru in osebne finančne svobode.

PAKET KAKO RAVNATI Z DENARJEM?

Število knjig: 2 (več kot 300 strani) – Vezava: trda

Cena knjig v paketu: 39,90 €
  • Ob nakupu knjig v paketu prihranite 26 %, kar znese 14,00 €!
  • Cena, če bi knjige kupili posamično: 53,90 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 2,60 €.
  • Za naročilo knjižnega paketa kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
KNJIŽNI PAKET JE RAZPRODAN!
Namesto paketa, ki je razprodan, vam priporočamo knjigo ANINI FINANČNI RECEPTI od iste avtorice. Kliknite tukaj za več informacij in predstavitev knjige ANINI FINANČNI RECEPTI.
 Preberite si vzorčna poglavja iz knjige avtorice Ane Vezovišek
 Preberite si vzorčna poglavja iz knjige avtorja Mitja Vezoviška

Knjigi, ki bosta spremenili vaš odnos do denarja in finančnega načrtovanja

Knjiga NA POMOČ! KAKO NAJ RAVNAM Z DENARJEM? obravnava eno izmed tematik o katerih včasih težko spregovorimo – o denarju. Ne glede na to kakšno imate plačo ali pa če imate kredit, limit ali minus na računu, znanje o tem, kako ravnati z denarjem vam lahko pomaga, da vam bo v bodoče šlo na finančnem področju še bistveno bolje. In ne samo to – spoznali boste tudi vse pasti kreditov in zavarovalnih pogodb, na katere morate biti pozorni.

Knjiga je s praktičnimi nasveti v veliko pomoč vsaki družini, saj so v njej zbrani konkretni nasveti za prihranek v osnovnih potrošniških kategorijah, kot so obleka in obutev, hrana, prevoz, dopust ipd. Posebej dobrodošli pa so tudi resnični primeri in zgodbe o ljudeh, katerim je avtorica Ana Vezovišek pomagala v svoji pestri karieri osebne finančne svetovalke.

Knjigo OSEBNI FINANČNI NAČRT bi po mnenju urednika revije Moje Finance, mag. Matjaža Nidorferja, moral prebrati vsak Slovenec pred svojim 25. letom starosti.

To je temeljni cestni zemljevid, ki ga potrebujemo, da bi dosegli osebne finančne cilje. Ni pomembno, kakšni ti so – na primer nakup nepremičnine, omogočiti otrokom najboljše šole, pokojnina pri 50 letih in podobno -, temveč da jih načrtujemo. S tem se bo verjetnost, da jih bomo tudi dosegli, občutno povečala.

Glavni namen knjige OSEBNI FINANČNI NAČRT je spodbuditi vsakega posameznika k odločitvi za izdelavo osebnega finančnega načrta in ponuditi nasvete, orodja in smernice za izdelavo.

Kaj pravijo o obeh knjigah?

»Moj življenjski moto je, da je treba biti varčen in da nikoli ne smeš preseči svojih finančnih zmožnosti. Kolikor imaš, toliko lahko porabiš. In če se le da, je treba nekaj tudi dajati na stran za hude čase, kot so me učili doma.« – Urška Hrovat – direktorica Smučarskega zavoda Urška Hrovat

»Avtor Malega princa, Antoine de Saint-Exupéry, je nekoč zapisal ‘Brez načrta je cilj le želja’. Misel je danes, ko se svet vrti tako, da moramo za svojo dohodkovno varnost v veliki meri poskrbeti sami, še kako aktualna. Pričujoča knjiga je dragocen pripomoček, ki vam bo pomagal oblikovati pot do uresničitve vaših ciljev, vas usmeril na ustrezno pomoč in pomagal obvarovati pred mnogimi nevarnostmi, ki na področju osebnih financ prežijo na vas. Že zavedanje, da moramo za svoje osebne finance aktivno skrbeti in kje lahko poiščemo pomoč, je velik korak na poti uresničitve naših želja.« – dr. Andreja Cirman, izredna profesorica na katedri za denar in finance na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani ter akademska direktorica FELU MBA

O avtorjih

Ana Vezovišek

Ana Vezovišek

Ana Vezovišek je specialistka za financiranje in osebni proračun, ki že več kot 15 let uspešno deluje in svetuje o financah. V svetu bančništva in poslovanja z osebnimi financami je dejavna vse od leta 2000. Med visokokvalificirane specialiste jo uvrščajo raznolike izkušnje, visoka izobraženost in specializacija iz financiranja in svetovanja. Svojim strankam pomaga pripraviti individualni načrt financiranja in namesto njih uspešno krmari mimo finančnih pasti ter poskrbi, da se zadolžijo varno in s kar najmanjšimi stroški.

V zadnjih letih se je še posebej uveljavila kot prvi finančni coach v Sloveniji, ki ljudem z individualnim pristopom pomaga poiskati pravi način ravnanja z denarjem, jim pokaže čim krajšo pot iz dolgov in jih opremi z znanjem o osebnem oziroma družinskem proračunu.

Mitja Vezovišek, mag.

Mitja Vezovišek, mag.

Mitja Vezovišek, mag. je eden izmed najbolj priznanih in izkušenih osebnih finančnih svetovalcev v Sloveniji. Ob svojem delu s strankami uspešno prenaša svoje znanje na sodelavce, manj izkušene svetovalce, stranke in ostalo javnost. Dvanajst letne izkušnje na področju osebnega finančnega svetovanja, širok nabor referenc in njegova avtorska dela ga umeščajo na vodilno mesto med strokovnjaki za osebne finance v Sloveniji.

Mitja je leta 2010 magistriral na EF v Ljubljani s temo »Vloga in pomen osebnega finančnega svetovalca v Sloveniji« in ob tem tudi javno predstavil pobude za izboljšanje finančne pismenosti Slovencev ter umestitev poklica osebni finančni svetovalec v slovensko okolje.

Danes lahko ponosno pove, da je avtor in sodeluje pri vseh programih finančnega opismenjevanja v Sloveniji, in sicer »Mladi in denar«, ki je namenjen finančnem opismenjevanju mladih v osnovnih in srednjih šolah, »Play smart«, ki cilja na profesionalne športnike ter »Vem, da ne vem«, ki skrbi za finančno pismenost odraslih.

KNJIŽNI PAKET JE RAZPRODAN!
Namesto paketa, ki je razprodan, vam priporočamo knjigo ANINI FINANČNI RECEPTI od iste avtorice. Kliknite tukaj za več informacij in predstavitev knjige ANINI FINANČNI RECEPTI.