PAKET KINSLOW – ČAROVNIJA EV-OBČUTKA

V tem svetu obstaja prava čarovnija, ki je ne boste našli v čarovniških zaklinjanjih, v starodavnih amuletih ali v čarovniških trikih. Kot pri duhu v steklenici je prava čarovnija znotraj vas in prav željno čaka, da se končno osvobodi. Naučite se, kako pristopiti do svojih skritih moči z dr. Kinslowom, ki je odkril in izpopolnil kvantni entrainment.

To inovativno tehniko zdravljenja uporabljajo tisoči po vsem svetu, da bi se znebili čustvenih in fizičnih neskladnosti v sebi in drugih. Na straneh te knjige boste vstopili onkraj trenutnih zdravilnih moči kvantnega entrainmenta. Skozi edinstvene postopke boste ustvarili najgloblje duhovne in materialne cilje.

USTVARITE ČAROVNIJO – NAUČITE SE PREBUDITI EV-OBČUTEK V SEBI

Število knjig: 3 (več kot 480 strani) – Vezava: mehka

Cena, če bi knjige kupili posamično: 74,40 €

Cena knjig v paketu: 66,96 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 66,96 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine so že vključeni v ceno.
  • Ob nakupu knjig v paketu prihranite 10 %, kar znese 7,44 €!
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjig kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
SKRIVNOST TRENUTNE OZDRAVITVE  – dr. Frank J. Kinslow

V zadnjih letih so se številni ljudje prepričali v učinkovitost inovativnih načinov samopomoči in samozdravljenja. Kvantno zdravljenje (QE®) je najnovejši dosežek na tem področju. QE® deluje z nežnim dotikom s katerim v tišini spodbudi avtonomni živčni sistem telesa, da spontano in trenutno ustvari pogoje v katerem se lahko zgodi globoka ozdravitev.

Ta fantastična metoda samopomoči je lahkotno uporabljiva in ne zahteva predhodnih znanj – vsakdo jo lahko izvedeA tisto, kar je najbolj navdušujoče je to, da ne bo samo oseba, na kateri QE delamo deležna vseh njenih dobrobiti, ampak ga je deležen tudi izvajalec. Tudi on doživlja trenutni in trajni občutek blagostanja. Zato – poizkusite! Presenečeni boste, kako je kvantno zdravljenje močno.

SKRIVNOST KVANTNEGA ŽIVLJENJA – dr. Frank J. Kinslow

V knjigi SKRIVNOST KVANTNEGA ŽIVLJENJA se boste naučili:

  • ozdraviti telesno ali čustveno bolečin v nekaj trenutkih
  • osvoboditi se stresa zaradi pomanjkanja denarja
  • graditi trajne medosebne odnose
  • izboljšati športne dosežke
  • naučiti otroke poiskati njihovo »srečno mesto«
  • … in še veliko, veliko več

Dolga leta smo čakali knjigo, ki bi lahko prenesla moč notranjega miru v neposredne, praktične  in konkretne rezultate. Sedaj jo imate v svojih rokah. Z njeno pomočjo se boste naučili enostavnih a zelo učinkovitih tehnik in procesov, ki vam bodo za vedno spremenili življenje. Najboljše od vsega pa je, da to lahko stori vsakdo … brez posebnega treninga. Poizkusite in presenečeni boste, kako ti procesi hitro začno delovati v vašo korist!

EV-OBČUTEK – dr. Frank J. Kinslow

Naučite se, kako izkoristiti vaš ev-občutek (vaš »evforični občutek«), središče okrog katerega se vrte vse kreativne sile narave. Vprezite ga, da ustvarite močno namero. Dr. Kinslow vas bo naučil, kako s pomočjo QE-ja ublažite čustveno in fizično neskladje, nestabilne odnose, finančne težave … Pa tudi, kako vplivate na stres iz vašega okoliša.

Če se že ukvarjate s katerokoli metodo, ki uporablja namero, bo izvajanje te tehnike vzporedno z vašo prakso pospešilo ustvarjanje željenih rezultatov. A kar je najbolj navdušujoče, ustvarjanje QE namere ne zahteva nikakršnega posebnega učenja ali talenta. Enostavna sprememba v zavestnosti je vse kar potrebujete, da boste že danes lahko ustvarjali čudeže v vašem življenju.

Kliknite TUKAJ in si preberite intervju z dr. Frankom J. Kinslowom, avtorjem kvantnega entrainmenta.

Preberite si tudi o praktičnih izkušnjah s QE-jem na daljavo in fizičnim QE-jem.

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...