|

Paket MOČ UMA

Prihaja čas, ko se bomo vrnili k tistemu prvobitnemu, naravnemu in edino pravemu. Čas, v katerem bomo, samo zahvaljujoč svoji želji in volji, dosegali in doživljali tisto, kar si želimo in kar nas bo izklesalo v fantastična bitja – ker to tudi smo po naravi. Zato se ni treba čuditi hitremu naraščanju znanstvenih odkritij, ki potrjujejo duhovno naravo in duhovno moč, ki jo posedujemo, saj je znanost nemočna pred valom resnice, ki se širi po planetu.


MOČ JE V NAS & KORAKI DO USPEHA

Število strani: 313 – Format: 14,8 x 20,5 cm – Vezava: mehka

Cena knjig v paketu: 39,90 €

Cena, če bi knjige kupili posamično: 47,50 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine so že vključeni v ceno.
  • Ob nakupu knjig v paketu prihranite 10 %, kar znese 7,60 €!
  • Ob nakupu paketa dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjig kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
KORAKI DO USPEHA – Marijo Kržić

Prihaja čas velikih sprememb. Pri tem ne želim zveneti preroško, niti se ne sklicujem na zgodbe in legende, temveč samo opazujem. Prvič po bogve kolikem času se človek razvija mentalno, tokrat končno v pravi smeri.

Narava nas je, tako kot tudi vsa druga živa bitja že zdavnaj ustvarila, vendar pa smo iz nekega razloga na to svoje poreklo pozabili in ga zamenjali z družbenim. Nekdo nas je že dolgo tega pretental, mi pa smo mu verjeli in postali edina bitja na tem planetu, ki so vodena in ki zaupajo družbenim namesto naravnim zakonom.

Toda naravi, ki je bila v nas tako dolgo zapostavljena, je uspelo najti pot do naših src in umov in kot rezultat tega se je začelo bujenje. Masovno bujenje človeštva je prisotno povsod in ljudje vse bolj spoznavajo, da so mnogo več od gole lupine iz krvi in mesa ali po besedah enega čudovitega uma: človek ni telo z dušo, temveč duša s fizičnim telesom.

Vse več ljudi spoznava, da ne obstajajo »čudeži«, da ozdravljenja tistih, ki so jih zdravniki odpisali niso »medicinski fenomeni«, da nepričakovane rešitve iz nevarnih situacij niso samo »prirojeni nagoni«, ter da nenadni življenjski uspehi niso gola »usoda« in »splet srečnih okoliščin«. To, kar pa je morda najvažnejše pa je dejstvo, da se ljudje vse manj sramujejo, da bi odprto govorili o svojih izkustvih,  idejah in razmišljanjih na teme, ki se jim znanost pogosto posmehuje in jih etiketira s predpono »para«.

Prihaja čas velikih sprememb in na vsakem od nas je, da izbere ali ga bo dočakal pripravljen ali pa ga bo presenetila in zlomila resnica, ki jo je tako dolgo potlačeval v sebi. Saj boste priznali, da ste gotovo tudi vi več kot enkrat občutili, da je življenje nekaj mnogo več od fizičnega telesa, da nekaj »ni v redu« s tem, kako stvari stojijo in da ste ustvarjeni za mnogo več od tistega, kar ste trenutno.

In zato iskreno upam, da vam bo ta knjiga pomagala, da že zdaj spremenite najprej sebe in svoje življenje, potem pa razširite glas in pomagate drugim, da se pripravijo za novo dobo, dobo, v kateri bo vsak krojil svojo usodo tako kot si želi, v skladu in v harmoniji z naravo in z vsem njenim prečudovitim stvarstvom.

Moč je v vas, pozivam vas, da jo izkoristite. Svobodni ste, da ste tisto, kar ste.

MOČ JE V NAS – Marijo Kržić

V vsakem izmed nas je velika moč.  Kako velika? Ravno prav, da z njeno pomočjo lahko ustvarimo vse, po čemer hrepenimo.  Da se dvignemo k višjim in boljšim stvarem. Da se uresničimo in izpolnimo. Več kot to ne potrebujemo.

Doseči uspeh, bodisi na s trnjem posuti življenjski poti, bodisi na poti duhovnega razvoja potrebuje imaginacijo, vizijo, pogum, vero, odločnost, vztrajnost, upanje, radost in še mnoge druge kvalitete. Vse lahko najdete v sebi. Čeprav se vam mogoče zdi, da jih ne posedujete, vse te kvalitete bivajo v vas. Še neodkrite. Pripravljene so, da se pokažejo v svoji najboljši podobi, le poklicati jih morate.

Cilj te knjige je, da vsem, ki jo berejo, pomaga, da svoje notranje moči, svoje misli in ideje izrazijo v svetu, ki jih obkroža, modro in v harmoniji z zakoni narave. Da se izoblikujejo in da znotraj samih sebe najdejo ta božanski in vsemogočni JAZ, ki je njihov resnični JAZ.

Naučiti vas mora, kako priti v harmonijo z življenjskimi zakoni in izpolniti svoj namen brez nepotrebnega mučenja. Da najdete vsemogočnega SEBE, ki ga nosite v sebi, ter da potem modro uporabite svoje notranje duhovne in mentalne moči in v svoje življenje vnesete samo tisto, po čemer hrepenite in kar vas izpolnjuje. Svobodni ste, da ste, kar ste in tisto, kar bi radi bili.

Delite naprej ...

Podobni izdelki