Predgovor SVET IMA RAD ZMAGOVALCE

Olivera Ptica:  SVET IMA RAD ZMAGOVALCE (in nima časa za poražence)

Število strani: 189 – Format: 16,8 x 23,5 cm – Vezava: mehka (z zavihki)

Cena knjige: 29,90 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine so že vključeni v ceno.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim knjigo SVET IMA RAD ZMAGOVALCE! Podrobnosti o knjigi
PREDGOVOR

Ko sem pisala to knjigo, sem imela pred očmi dvorano polno mimoidočih. Med njimi ste bili tudi vi. Skrbno sem vas spremljala, da bi lahko pogledala v vaša srca, da bi našla odgovore na mnoga vprašanja – kakšne so vaše sanje, kaj vas najbolj muči, o čem bi želeli govoriti. Ko sem pisala nekatera poglavja, še posebej tistega o veri, mi je bilo žal, da nisem mogla priti do vsakega posameznika, mu stisniti roko, ga pogledati s polno zaupanja in mu reči: »Zmoreš ti to!«

Resnično, vi to zmorete. Ne da verjamem, ampak vem. Z malo pomoči boste našli sposobnost, da razplamtite ogenj motivacije za uresničenje tudi najtežjih zalogajev. Naučili se boste prekoračiti razne vrste preprek, tudi tiste največje – v vaši glavi. Za začetek vas naprošam, da pozabite na vsa vprašanja, ki se začnejo z »Ali?«, ker tista zmagovalna vprašanja se začnejo vedno s »Kako?«.

V kolikor še oklevate, po kateri poti boste šli, morate vedeti, da imate pred sabo samo dve poti – pot uspeha in pot izgovora. Upam, da v tem trenutku ne razmišljate o razlogih, zakaj morda ta trenutek ni ravno primeren, da karkoli menjate. Namesto tega pojdite po edini poti, dostojni vas, sledite kažipotom, ki vas čakajo na določenih straneh. S seboj ne rabite nositi ničesar, razen morda košček hrabrosti. Ne skrbite, če je v tem trenutku niti toliko nimate. Vseeno pojdite. Karkoli vam zdaj manjka, boste našli na poti.

Od časa do časa, ko se boste ozirali okrog sebe, boste opazili, da se pejsaž menja in da slika postaja vse bolj jasna in radostna. To bo pomenilo, da ste na pravi poti, da se približujete našemu skupnemu cilju.

V kolikor želite povečati čarovnijo, poskusite delati, kar delam jaz. Medtem ko berete naslednje vrstice, si zamišljajte, da ste v dvorani polni ljudi, takšnih kot ste vi sami, ki ne zaslužijo nič manj od najboljšega… Pazljivo sledite vsaki besedi, skrbno delajte vaje, izpolnite vsak test… in boste presenečeni, kaj boste prejeli nazaj.

Dragi moji dopisni tečajniki – srečno, vidimo se v Deželi zmagovalcev!

Iskreno vaša,
Olivera Ptica

Kupim knjigo SVET IMA RAD ZMAGOVALCE!