PRVA (ČUSTVENA) POMOČ – Tina Ananda

E-knjiga z naslovom PRVA (ČUSTVENA POMOČ) pomoč, vam nudi prvo pomoč na čustvenem področju. Ko se boste znašli v neprijetnih situacijah v partnerstvu, v službi, doma s starši, z otroci in podobno.

Tina Ananda: PRVA (ČUSTVENA) POMOČ

  • Število strani: 27 – Format: 21 x 30 cm (A4)
  • Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

Cena: 19,50 €

  • Pomembno! E-knjiga PRVA (ČUSTVENA) POMOČ ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, berete jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.
  • Za naročilo e-knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

KAKO SE LAHKO ČIM HITREJE ČUSTVENO POMIRIMO?

To je energijsko zelo močna knjiga, ki bo prevetrila vaša prepričanja, znanje in dojemanje odnosov z drugimi ljudmi. Dobili boste čisto nov vpogled v družinske in čustvene vzorce, ki jih živite. Pisanje je zelo direktno in bo lahko v vas vzbudilo močna čustva, zato – branje na lastno odgovornost! 🙂

V tej knjigi vam podajam svoje znanje in izkušnje, ki so rezultat večletnega raziskovanja čustev, odnosov in partnerstva. Vse, kar opisujem, so zame osebno najboljše tehnike in metode za čustveno samopomoč in za razumevanje najprej sebe in potem tudi drugih ljudi okoli nas.

Ko uporabljamo to znanje iz knjige, naše življenje postane veliko bolj jasno in predvsem lažje, saj uspemo videti izza iluzij drame ega. Vse tehnike sem preizkusila osebno in jih še danes vsakodnevno uporabljam ter jih predajam svojim klientkam in klientom na soulwork seansah in delavnicah v Ljubljani.

KAJ PRAVIJO BRALCI O KNJIGI?

“Hvala za knjigo. Mislim, da je to ena najboljših knjig kar sem jih prebrala v svoji “preobrazbi”, pa verjemi, da ogromno berem. Dosledno sem šla čez celotno knjigo, naredila vse vaje in res je enkratna zadeva.” – Andreja (Ljubljana)

“Sem naročila tvojo knjigo pčp in je super. Hvala za tako darilo. Preprosta in res natanko to kar rabiš, da se osvobodiš čustvene napetosti in nepotrebne drame. Knjiga ni za enkratno branje, ampak bi (zame) 1x mesečno bilo “priporočljivo”, da ozavestimo (mogoče) pozabljeno.” – Tamara (Ljubljana)

“Hvala, res lepa hvala za e-knjigo. Žal mi je, da je nisem plačala takoj, ko sem jo naročila, kar bi pomenilo, da bi jo prebrala pred Tvojim odhodom, (oprosti, da Te tikam, ampak po prebrani knjigi si mi …preprosto “blizu”..:)), kar bi, verjemi, pomenilo, da bi se takoj prijavila na Tvoj tečaj. Ampak, kakorkoli, knjiga je preprosto povedano, čudovita … na zelo, pravzaprav preprost način si argumentirala….in dokazala moj večkrat uporabljen rek…” seveda, hlače se vedno meri po sebi”.” – Irena (Ljubljana)

“Ko sem knjigico prejela sem si rekla, ah 27 strani, šala mala pa če jo (celo) preberem vsak dan. No, pa sem danes šele na 22 strani. Vzbudi tako močna čustva, da ne morem verjet. Sedaj, bi lahko rekla, da se mi odpirajo “rane”, spoznanja o sebi, o okolici. Že nekaj dni me daje “nezavedna” jeza, jeza nase, … ampak sedaj vem, da z vajami dosežemo lahko tisti mir v sebi 🙂 Še enkrat hvala, kot sem rekla z razlogom me je vleklo k njej, res je energična bomba na 27 straneh.” – Mateja (Novo mesto)

VSEBINA E-KNJIGE

1. Reši se, kdor se more!
2. Ko pozabiš, kako je, ko se dobro počutiš
3. Ne umrite, medtem ko živite!
4. Potegni se ven!
5. Kako lahko ljubiš nekoga in ga vedno znova in znova prizadeneš?
6. Čeprav boli, je pa domače
7. Anti-Pepelkina zgodba
8. Zakaj se mi to dogaja?
9. Pa pojdimo od začetka
10. Samokritiziranje in perfekcionizem
11. Kaj bodo pa drugi rekli?
12. Kot zunaj, tako znotraj
13. »Utopila bi ga v žlici vode!«
14. Zakaj tako reagiram?
15. Dokler naju smrt ne loči
16. Namesto zaključka

Sliši se zelo zanimivo, kajne? Saj tudi je! Predvsem pa – DELUJE!

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...