RAKA LAHKO OZDRAVIMO - Romano Zago

RAKA LAHKO OZDRAVIMO – Pater Romano Zago

Glede na to, da so se nekateri ljudje pozdravili s pomočjo te preproste in poceni metode, ne vidim razloga, da ne bi ponudili take priložnosti še ostalim. To je moj edini cilj. – Pater Romano Zago

Gre za dopolnjeno izdajo knjige, ki je ob svojem izidu pred dobrim desetletjem dvignila veliko prahu in je še danes po vsem svetu deležna številnih razprav in polemik. Poleg izkušenj z rastlino aloe arborescens in pripravkom, dopolnjena izdaja vsebuje tudi skoraj 100 strani raziskav in pogled na alojo arborescens z vidika znanosti.


Pater Romano Zago: RAKA LAHKO OZDRAVIMO

Število strani: 220 – Format: 14 x 21 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 19,00 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,00 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – e-knjigo z naslovom Z ALOJO DO ZDRAVJA.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
KNJIGA, KI BI JO MORALO IMETI VSAKO GOSPODINJSTVO
Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – e-knjigo z naslovom Z ALOJO DO ZDRAVJA.

Knjiga RAKA LAHKO OZDRAVIMO: zdravilna moč Aloe Arborescens je pričevanje patra Romana Zage, kako je odkril naravni recept, ki izhaja iz »aloe arborescens« in ki je ozdravil veliko primerov raka.

V knjigi lahko bralec prebira o izkušnjah patra, sestavi pripravka ter o raziskavah, ki so bile izvedene o tej rastlini in njenih izrednih zdravilnih močeh. Številni znanstveni in medicinski spisi že leta potrjujejo antioksidantne lastnosti aloje, predvsem vrsto »arborescens«.

Pater Romano Zago se je že pred mnogimi leti srečal z receptom, ki se je prenašal ustno po revnih delih v Braziliji (kjer prebivalcem pogosto primanjkuje denarja za specializirano zdravstveno oskrbo).

Ker se je sam prepričal o učinkovitosti recepta, se je odločil, da ga objavi na mednarodni ravni in sicer s pomočjo te knjige, prevedene v številne svetovne jezike. Namen knjige ni ponuditi neke vrste zdravniški recept, ampak razkriti pričevanje, podprto z medicinskimi študijami, ki lahko zagotovi dodatno orodje tako za preventivo kot kurativo.

Sprašujete me, kaj me med mojimi dolgimi posti ohranja pri moči. Moja neomajna vera v Boga, moj preprost in skromen način življenja in aloja, katere lastnosti sem odkril konec devetnajstega stoletja ob svojem prihodu v južno Afriko. – Mahatma Gandhi

O AVTORJU

Pater Romano Zago, OFM (Red manjših bratov) se je rodil v Lajeadu v Braziliji, 8. novembra 1932. Po končanem študiju filozofije in teologije je leta 1958 stopil v Red manjših bratov, frančiškanov. Leta 1971 je diplomiral iz portugalskega, francoskega ter španskega jezika in književnosti na fakulteti PUCRS.

Med službovanjem v župniji Svetega Antona v mestu Puoso Novo v Braziliji je začel preizkušati recept iz aloe arborescens in bil priča prvim ozdravitvam. Nato je bil poslan v Jeruzalem, kjer je prav tako z velikim uspehom uporabljal recept. Povabljen je bil na tečaje in konference na Portugalsko, Španijo, Švico, Francijo in Italijo.

Delite naprej ...

Podobni izdelki