SANJSKI DNEVNIK – Chikako Lee

Knjiga SANJSKI DNEVNIK enostavno odgovori na ključna vprašanja glede uresničevanja življenjskih sanj in nas konkretno usmeri v našo sanjsko prihodnost. Avtorica Chikako Lee na topel, prijateljski način deli z nami zgodbo uresničevanja svojih sanj in nas nauči ustvariti osebni sanjski dnevnik.

S tem skrite sanje dobijo vidno in otipljivo obliko, podpremo jih s pristnimi čustvi ter začutimo, da tudi za nas obstaja možnost sanjskega življenja, ne glede na to, kaj se nam trenutno dogaja.  S svojim sanjskim dnevnikov bomo v svoje življenje povabili čudeže in uresničevali sanje, ki se ne bodo končale, ko se prebudimo – takrat se bodo šele začele.


Chikako Lee: SANJSKI DNEVNIK

Število strani: 130 – Format: 14 x 18,5 cm – Vezava: trda

Cena knjige: 23,00 €
 • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,50 €.
 • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
 • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
SANJSKI DNEVNIK JE KLJUČ

Ustvarjanje dnevnika svoje sanjske prihodnosti po navodilih v knjigi Sanjski dnevnik je zabavno, enostavno in učinkovito. Metoda je podprta z globokim poznavanjem človeške psihe in srčno željo avtorice, da bi vse več ljudi živelo v radosti in obilju. Zgodbe uspeha ljudi, ki so izdelali in uporabljali svoj sanjski dnevnik, mejijo na čudeže, in tako zgodbo Chikako privošči tudi vam.

Skozi knjigo v prijateljskem in zaupnem tonu nagovarja žensko publiko, seveda pa jo z užitkom berejo tudi moški in ustvarjajo svoje sanjske dnevnike – VSI imamo v vsakem trenutku pravico do svojih sanj. Spoznali boste tako njeno osebno zgodbo kot skrivne ključe, ki jih je prejela od mentorja ter z njimi odklenila vrata do srečnega in uspešnega življenja. Pri tem ji je bil v ogromno pomoč osebni sanjski dnevnik, na katerega se je oprla, ko je bilo njeno življenje na najnižji točki.

chikako-lee
Chikako Lee

V knjigi Sanjski dnevnik vas čaka vse potrebno na enem mestu:

 • navodila za sestavo in uporabo osebnega sanjskega dnevnika,
 • namigi za ozaveščanje izgubljenih sanj,
 • dobri razlogi za zaupanje v svoje sanjsko življenje,
 • preprosta pojasnila delovanja zavednega in nezavednega uma,
 • vaje za krepitev veščine sanjanja,
 • nasveti za soočanje s plenilci sanj,
 • odgovori na pomisleke glede uresničevanja sanj,
 • spoznanja o tem, kako sprejeti sebe takšne, kot smo,
 • unikatno pojasnilo o povezavi med ljubeznijo in denarjem,
 • razumevajoče vodstvo mentorice, ki ji je uspelo »nemogoče« TU in ZDAJ.
Kako vam bo sanjski dnevnik pomagal uresničiti skrite sanje?

Ustvarjanje sanjskega dnevnika je preprost proces, v katerem prenašamo sanje v vidno in otipljivo obliko, zaradi česar močneje pritegujejo svojo izpolnitev. Vanj boste umestili opise in slike svojih sanj v zaporedju, kot jih želite uresničiti, s čimer boste oblikovali in podprli svojo sanjsko prihodnost. Ta zabavni proces bo dodal toliko moči vašim sanjam, da se bodo začele uresničevati z nevidno močjo.

Sanjski dnevnik JE čarobno orodje za oblikovanje svoje usode. Odprl vam bo svet, kjer je vse mogoče, in vas popeljal v sanjsko resničnost, za kakršno ste ustvarjeni. Morda vse bolj živite svoje sanje, morda o tem sploh ne razmišljate ali so vaše perutnice poškodovane in se bojite sanjati. V vsakem primeru vam bo sanjski dnevnik dodal navdih, vizijo in moč, hkrati pa bo tudi zdravilo, prijatelj in varno zavetje vaših sanj.

»Na podlagi osebnih izkušenj in mnogih uresničenih sanj ljudi, ki jih spremljam v zadnjih letih, ti zagotavljam, da ljubezen, sreča in obilje komaj čakajo, da jim odpreš vrata srca! Postajala boš ljubeča oseba, ki sama ustvarja svojo usodo. Pritegnila boš življenjski stil in okoliščine, po katerih hrepeniš, pa tudi primernega partnerja in priložnosti, da zaživiš ustvarjalno, brezskrbno in osrečujočo vsakdanjost.« Chikako Lee, Sanjski dnevnik

VSEBINA KNJIGE

Kaj je sanjski dnevnik?
Ustvariva tvoj sanjski dnevnik
Najdi svoje sanje!
Navodila za uporabo sanjskega dnevnika
Postani najbolj ljubljena dama na svetu!
Dovoli si prejeti denar, o katerem sanjaš!
Epilog

Delite naprej ...

Podobni izdelki