Seminar javnega nastopanja SR(E)ČNA RETORIKA – Ljubljana, 16. 5. 2023

Seminar javnega nastopanja in komunikacije.

Bi želeli tudi vi na dvodnevnem intenzivnem seminarju SR(E)ČNA RETORIKA dobiti znanje, tehnike in orodja za učinkovito uporabo srčne, iskrene, in prepričljive komunikacije ter dobiti nova, poglobljena spoznanja o sebi, o svojih čustvih, (pod)zavestnih prepričanjih in odnosih?

Če je vaš odgovor DA, potem berite naprej predstavitev seminarja, ki ga bom vodil. Če me še ne poznate – moje ime je Robert Goreta in že od leta 2004 uspešno vodim tečaje in seminarje javnega nastopanja. Na področju govorništva sem pridobil številne izkušnje in bolj ko sem preučeval javno nastopanje, govorništvo in komunikacijo, bolj sem ugotavljal, da brez srca tudi tukaj ne gre.

Energija srca, iskrenost in čustva so temelji na katerih gradi uspešen govornik in s takšnim pristopom se dotakne poslušalcev in jih navduši. Spoznal sem, da brez, da se čustveno uravnovesiš in spremeniš svoja (pod)zavestna prepričanja ni vrhunskega javnega nastopa.

Spominjam se prvega javnega nastopa, ki sem ga imel v srednji šoli. Zagotovo sem vsaj trikrat prebral knjigo o tem kako uspešno javno nastopati in govoriti. Mislil sem, da bom lahko le z branjem se naučil uspešno javno nastopati, a sem se motil. Tako sem celoten govor, ki je bil natipkan na sedmih straneh – prebral. Da, prav ste slišali – prebral sem ga. Če sem iskren – dejansko sem ga prebral monotono, brez čustev, energije in navdušenja. In seveda si niti enkrat nisem upal pogledati svoje publike.

Po vsem tem »mučenju« na govorniškem odru sem se odločil, da poiščem način, kako govoriti prosto, iz srca in brez vnaprej zapisanega govora, le s pomočjo opornih točk. Ni šlo gladko, bili so vzponi in padci, nekateri so mi tudi rekli, da je zaradi moje naglušnosti praktično nemogoče, da postanem dober govornik. A nisem se vdal, vztrajal sem in uspelo mi je. Tremo sem zmanjšal na minimum, govorim na način, da povem to, kar čutim in vedno v svoje javne nastope, govore, predstavitve in delavnice ter seminarje vnesem svoje lastne izkušnje.

Če ste se tudi vi prepoznali v zgornjem opisu ali pa ste morda že obupali, da bi postali uspešen (so)govornik, se mi pridružite na seminarju SR(E)ČNE RETORIKE, ki ga vodim. Imeli boste vsaj 4 javne nastope, pripravili se boste na govor, spet drugič govorili improvizirano in korak za korakom krepili svojo samozavest, pogum, srčnost in jasnost izražanja.

razlogi-srecna-retorika-novo
KDAJ?

Torek, 16. 5. 2023, od 17.00 do 21.00 ure
Torek, 23. 5. 2023, od 17.00 do 21.00 ure

Seminar vodi Robert Goreta.

KJE?

Izobraževalni center GNEZDO, Štula 10, Ljubljana.

CENA SEMINARJA (8 ur)

Kotizacija znaša 180 €, za študente in dijake 140 €.

Možno je tudi plačilo na dva obroka.

Vsak udeleženec dobi poleg SEMINARSKEGA GRADIVA tudi PAKET NAVDIHA, ki vključuje e-knjigi TAM, KJER JE VOLJA, TAM JE POT in SRČNE ZGODBE.

Za vse preostale informacije in PRIJAVO na seminar nam pošljite SMS na telefon 051-605-717 ali pa nam pišite na e-poštni naslov: info@e-knjigarna.si.

Kakšni bodo vaši govori po seminarju?

S pomočjo seminarja SR(E)ČNA RETORIKA boste vaše govore, predstavitve in komunikacijo z ljudmi znali izpeljati bolj sproščeno, z veliko mero navdušenja in veselja. Spoznali boste kako vaša energija in neverbalna komunikacija vplivata na jasnost, suverenost in prepričljivost vašega javnega nastopanja.

Po eni strani se bomo učili kako biti srčen (so)govornik, po drugi strani pa bomo preko retoričnih spretnosti v svoje življenje vnesli več sreče. SR(E)ČNA RETORIKA je intenzivni seminar celovite osebnostne, čustvene, govorniške in duhovne preobrazbe.

Ko boste zaključili seminar, boste imeli nov pogled nase, na svoje talente, sposobnosti, medosebne odnose, čustva in govorniške sposobnosti. Prepoznali se boste v drugačni luči in začeli delovati iz srca. SR(E)ČNA RETORIKA ne bo spremenila le vašega javnega nastopanja in komunikacije, pač pa tudi vaš pogled na življenje.

Ali je seminar primeren tudi za vas?

Seminar je primeren za vse, ki pri svojem delu uporabljate kakršnokoli komunikacijo – osebno, telefonsko ali elektronsko. Primeren je tudi, če bi radi vzpostavili boljšo komunikacijo s samim seboj in vašim Višjim jazom ter izboljšali vašo samopodobo.

Udeleženci po zaključku seminarja poročajo o izboljšanju komunikacije na delovnem mestu s svojimi sodelavci ter nadrejenimi, pa tudi v zasebnem življenju se jim začenjajo dogajati pravi mali čudeži, saj svoje zamisli in predloge izražajo jasno, z veliko mero srčnosti in iskrenosti.

Kako poteka seminar SR(E)ČNA RETORIKA?

Vsako izobraževanje – predavanje, seminar ali delavnico, ki jo organiziramo vedno prilagodimo ciljni skupini, kar pomeni, da niti en seminar SR(E)ČNE RETORIKE ni enak drugemu. Na začetku vsakega seminarja vsi udeleženci izpolnijo tudi poseben vprašalnik.

1. srečanje (16. 5. 2023, od 17.00 do 21.00)

1. del – SPREMEMBA (POD)ZAVESTNIH PREPRIČANJ + vaje
2. del – PRAKTIČNI NAPOTKI ZA USPEŠEN JAVNI NASTOP + govorni nastopi

2. srečanje (23. 5. 2023, od 17.00 do 21.00)

1. del – ENERGIJSKA IN NEVERBALNA KOMUNIKACIJA + govorni nastopi
2. del – RAZVOJ USTVARJALNOSTI, VAJE ZA GLAS + govorni nastopi

Seminar SR(E)ČNA RETORIKA organiziramo za manjše skupine največ med 8-12 udeležencev. Na ta način je kvaliteta dela še večja, saj lahko vsak udeleženec pridobi s pomočjo številnih vaj kar največ.

Prednost seminarja SR(E)ČNE RETORIKE pred ostalimi seminarji, ki se izvajajo v Sloveniji, je v tem, da k udeležencem pristopamo celostno, vsebino predavanega in vaj prilagajamo trenutnim potrebam in željam ter specifikam posameznika.

Kdo vas bo vodil skozi seminar SR(E)ČNA RETORIKA?

Robert Goreta je predavatelj, iskalec duhovnih in življenjskih resnic, pisatelj in avtor knjig za osebno in duhovno rast. Vodi različna izobraževanja za osebnostno rast, retoriko, komunikacijo, medosebne odnose in motivacijo. Več o Robertovem delu si lahko preberete na njegovih spletnih straneh www.osebna-rast.com in www.robertgoreta.si.

Udeleženci izobraževanj po vsakem predavanju, seminarju ali delavnici, ki ga vodi Robert Goreta domov odidejo polni navdušenja, optimizma in z ogromnim zaupanjem v svoje zmožnosti.

“Nisem si mislila, da bom kdaj obiskala seminar retorike … Nekako sem mnenja, da naj bo vsakdo to, kar je, pristen in to je najboljša retorika na odru. In prav zato me je Robertov seminar SR(E)ČNA RETORIKA totalno impresioniral! Ima popolnoma drugačen pristop, poudarja čustvenost, srce, čutenje … Vse to, kar naredi predavatelje resnično izjemne. Da ne govorim o praktičnih nasvetih, takih malih in izjemno pomembnih, ki bi jih moral vedeti prav vsakdo, ki se postavi pred publiko … Izjemno priporočam vsem. Roberta pa itak občudujem, tako da pohvale tudi njemu osebno, ne zgolj delavnici. :-)” – Petra Škarja, podjetnica in predavateljica, avtorica knjig

“Seminarja sem se udeležila zaradi strahu pred javnim nastopanjem. Že prvi dan seminarja sem videla, da to ni samo seminar, ampak je šola za srečno življenje. Robert, hvaležna sem ti za vse napotke in pozitivno energijo. Veselim se prihodnjih srečanj s tabo.” – Tjaša Milošič, tehnični direktor Tiko PRO, d.o.o.

“Na festivalu v Ljubljani sem imela dva javna nastopa in tri intervjuje in sem se zelo dobro odrezala, trema je kar izginila in povedala sem točno tisto, kar sem želela, in še več. Seminar SR(E)ČNE RETORIKE mi je res pomagal in se zahvaljujem za vse. Robert, hvala ti! Bom priporočila tvoj seminar vsem, ki ga potrebujejo!” – Urška D., mag. medijskih umetnosti

“Seminarja sem se udeležila zato, ker sem se želela naučiti tehnik za bolj sproščeno javno nastopanje. Res sem navdušena nad celovitim pristopom, s katerim smo se naučili uravnati svoje energije v telesu in misli, saj je to ravnovesje v nas ključno, za uspešen zunanji nastop. Vesela sem, da smo se lotili vzorcev v naši podzavesti in prepričanj, ki nas ovirajo pri samozavestnem nastopu. Hvaležna sem, da smo se naučili načine kako svoji podzavesti sugerirati svoja hotenja in želje.” – Ana Maria Marciuš, absolventka podiplomskega študija

“Seminarja sem se udeležila, ker sem na neki točki začutila, da me miselni vzorec »kaj pa si bodo ljudje mislili o meni« duši. Imela sem nekaj kratkih priložnosti povedati skupini o mojih npr. športnih uspehih, pa sta me trema in strah tako ohromila, da sem komaj kaj izustila, pa še to je bilo nekaj brez glave in repa …. Po seminarju pa sem postala bolj pozorna na to, da se osredotočim na to kaj je tisto kar želim sporočiti o mojih rezultatih skupini, ki stoji pred mano. Tremo umirim s hitrimi vajami in postajam vse bolj zadovoljna (in ponosna) sama nase, da sem si dala priložnost in se odločila za seminar Sr(e)čne retorike.” – Mojca Novak, dipl. ekon.

Vas zanima, kaj pravijo še ostali navdušeni udeleženci seminarja SR(E)ČNA RETORIKA? Kliknite tukaj in si preberite njihove izjave!

Brezplačna enomesečna podpora po zaključku 
seminarja SR(E)ČNA RETORIKA

Posebnost seminarja SR(E)ČNA RETORIKA je tudi v tem, da vam predavatelj, ki vas bo vodil skozi seminar, nudi tudi brezplačno enomesečno podporo – svetovanje preko e-pošte po zaključku seminarja.

To pomeni, da boste lahko vsi, ki boste po zaključku seminarja to želeli, z njim stopali v stik preko e-pošte, mu zastavili vprašanja, ki so se vam po zaključku seminarja še porodila, ga povprašali za nasvete in predloge.

Kolikšna je vaša investicija seminar SR(E)ČNE RETORIKE,
kdaj poteka in kako se lahko prijavite?

LJUBLJANA – Dvodnevni intenzivni seminar SR(E)ČNA RETORIKA bo potekal 16. 5. in 23. 5. 2023, vsak dan med 17.00 in 21.00 uro, v Izobraževalnem centru GNEZDO, Štula 10, Ljubljana.

Vaša investicija aktivno in intenzivno izobraževanje, ki poleg podajanja praktičnega znanja in izkušenj predavatelja, diplome o uspešno opravljenem izobraževanju, vključuje tudi veliko različnih vaj ter gradivo s povzetkom izobraževanja, znaša le 180 €.

Študentje, dijaki ter brezposelne osebe se lahko seminarja udeležite že za 140 €.

Možno je tudi plačilo na dva obroka

Vsak udeleženec dobi poleg SEMINARSKEGA GRADIVA tudi PAKET NAVDIHA, ki vključuje e-knjigi TAM, KJER JE VOLJA, TAM JE POT in SRČNE ZGODBE.

PRIJAVE zbiramo do zapolnitve prostih mest.

Pomembno! Na seminarju je zaradi večje kvalitete dela na voljo prostora le za 8-10 udeležencev.

Za vse preostale informacije in PRIJAVO na seminar nam pošljite SMS na telefon 051-605-717 ali pa nam pišite na e-poštni naslov: info@e-knjigarna.si.

S pomočjo seminarja SR(E)ČNA RETORIKA boste znali med javnim nastopanjem resnično uživati, se bolje povezati ne samo s publiko, ki jo nagovarjate, temveč tudi s samim seboj in vašim Višjim jazom. Na ta način boste obdržali pozornost sogovornika, se mu lažje približali, ga začutili in postali prijeten, iskren in srčen sogovornik.

Vabljeni, da z udeležbo na seminarju SR(E)ČNA RETORIKA tudi vi prebudite vaš speči potencial navdušenega govorca, ki s svojim zanosom, energijo, karizmo in osebnostno močjo prebuja dobro tudi v drugih ljudeh!

Veselim se srečanja z vami!

Robert Goreta

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...