SONČNI VITAMINČEK – Ivan Soče

To ni navadna pripovedka, ampak poučna zgodbica o izjemnem pomenu sončnega vitamina za zdravje otrok in odraslih.

Ivan Soče: SONČNI VITAMINČEK

Število strani: 30 – Format: 21,5 x 30,0 cm – Vezava: trda

Redna cena knjige: 9,95 €

Akcijska cena knjige: 7,96 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,96 €

  • Plačilo se izvede po predračunu Stroški poštnine znašajo 2,00 €.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Zdravilna pripovedka, ki bo navdušila vaše otroke

Ivan Soče je tokrat napisal poučno kratko prozo (pripovedko, pravljico), ki otrokom približa pomen sonca, pravilnega sončenja, igre na prostem in predvsem pomena vitamina D za naše zdravje.

Knjigo je bogato ilustrirala Anja Petrarca in več kot dvajset prečudovitih ilustracij bo pomagalo, da bodo otroci pozorno sledili zgodbici o dediju Ivanu, ki na zabaven, humoren in lahkoten način svojima vnukoma Filipu in Lori razlaga o pomenu sončnega vitamina, o tem zakaj ga večini otrok primanjkuje in kakšne so posledice.

Seveda je sporočilo zgodbice namenjeno tudi drugim bralcem, torej odraslim, ki so odgovorni za zdravje otrok. Njim je namenjen tudi krajši dodatek, v katerem so navedene nekatere najpomembnejše znanstvene ugotovitve o pomenu sončnega vitamina.

Knjiga ima velik A4 format, 30 strani, trde platnice in šivano vezavo, kar pomeni, da bo zdržala nekaj generacij, saj bo zgodbica aktualna, dokler bomo ljudje živeli podobno življenje.

Veliko skupnih užitkov pri branju želimo mamicam, očkom, babicam, dedkom … in seveda otrokom.

KAJ PRAVIJO O KNJIGI?

“Knjigo bom z velikim veseljem prebral obema vnukoma, ki bosta ob tem uživala tudi v čudovitih ilustracijah. Hkrati Vam iskreno čestitam k temu odličnemu dosežku, saj je treba znanje pričeti širiti med najmlajšimi in le to je pravilna popotnica za življenje ter zdravje naše mladine.” – Prof.dr. I. T.

O AVTORJU KNJIGE

ivan-soce
Ivan Soče

Ivan Soče je publicist, podjetnik, govornik, založnik, bloger in borec za bolj zdrav način življenja. O sebi se rad pošali, da je dovolj star za nekaj znanja in modrosti ter dovolj mlad, da se še z veseljem uči in informacije posreduje drugim. Piše že od nekdaj: pisal je novinarske prispevke za radio in časopis, bil je tudi urednik študentskega časopisa Katedra.

Kot študent je napisal knjižico »Za samoupravno univerzo«, pozneje pa knjigo »Življenje je lahko še lepše«. Od nekdaj je in še vedno bo objavljal prispevke v raznih časopisih in revijah. Pisanje je namreč zanj način, da si izostri pogled na neko temo, da problem pogleda globlje in celoviteje.

Ivan Soče je avtor več kot 100 poljudnih strokovnih člankov s področja zdravja in hrane, ki so bili objavljeni v številnih časopisih in revijah. Med članki je kar nekaj javnih (protestnih) pisem ministrstvu za zdravje, za šolstvo, zdravniški organizaciji in tudi veliko polemičnih člankov.

Razen skromnih avtorskih honorarjev, katerim se je pogosto odpovedoval, od tega pisanja ni imel nobene materialne koristi. Ker je materialno preskrbljen in finančno popolnoma neodvisen od pisanja, Ivanu ni treba pisati tistega, kar ljudem ugaja in kar radi berejo, temveč napiše resnična dejstva o zdravju, ki marsikomu niso všeč, saj so pogosto spregledana, utišana in zamolčana.

IZSEK IZ VSEBINE

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...