AKCIJA! KNJIGE

SRČNA KNJIGA MOJEGA ŽIVLJENJA – Žiga Vavpotič

Ta knjiga je drugačna od ostalih. To knjigo boste v glavnem ustvarili VI! Spodbudila vas bo, da napišete svojo lastno knjigo, ki govori o VAŠEM ŽIVLJENJU. Srčna knjiga mojega življenja bo vaša unikatna, edinstvena in kot taka neprecenljiva dediščina.

Žiga Vavpotič: SRČNA KNJIGA MOJEGA ŽIVLJENJA

Število strani: 124 – Format: 18,5 x 25,0 cm – Vezava: mehka

Redna cena knjige: 24,90 €

Akcijska cena knjige: 23,16 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Poštnina je brezplačna.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim knjigo SRČNA KNJIGA MOJEGA ŽIVLJENJA!
KAKO UPORABLJATI KNJIGO?

Predvsem se ob knjigi zabavajte. Vem, življenje ni vedno lahko, vendar je živeti privilegij le redkih. Zato je ta knjiga posebna, je vaša, je življenjska in je tisto nekaj, kar bo ostalo za vami.

V bistvu je to knjiga, ki vas želi spodbuditi k akciji spominov in nasvetov. Postavite si jo na nočno omarico ali na pisalno mizo. In razmišljajte, kaj se je zgodilo v vašem življenju. Podnevi, ponoči, ko se s kom pogovarjate, ko se sprehajte, ko delate, ko prebirate časopis. Kjer koli in kadar koli.

Knjigo lahko uporabljate na različne načine. Ni recepta. To je vaša knjiga!

Svetujem vam, da posvetite ustvarjanju knjige eno leto po 10 minut na dan. Korak za korakom. Recimo takole: Oblikujte prvo stran in nanjo nalepite svojo sliko. Nekaj časa posvetite uvodu. Razmišljajte o sanjah, viziji, ciljih, uspehu, ki ste ga imeli …

Posvečajte se temam. Ni nujno, da greste po vrsti. Mogoče se vam zdi povsem bedasto nalepiti svoj sanjski avto iz otroštva. Preskočite! Razmišljajte raje o tem, komu boste posvetili nasvet in kaj boste napisali. Mogoče o krajih, v katere ste se zaljubili …

Namen knjige je, da napišete kaj, kar vas bo dodatno izpolnilo, zaradi česar se boste bolje počutili, da ste povedali. Kaj je to, ugotovite sami. Ko boste to vedeli, boste šli laže v akcijo pisanja, ki vas bo pripeljala do knjige polne modrosti, do knjige, ki bo slikala vašo preteklost za prihodnost mlajših.

Ne pozabite se zabavati. Vem in verjamem, ni vedno lahko pisati knjigo preteklosti. Vendar je to tako izjemno dejanje, enkratno, da ga preprosto ne smete preskočiti. Svojo življenjsko knjigo lahko ustvarjate skupaj s svojimi domačimi, s prijatelji. Lahko pa se zaprete in jo pišete sami.

To bo knjiga vašega življenja! Srčno si želim, da bodo nekoč tisti za vami rekli, da jim je ta knjiga najdražji spomin na vas in da jim je pomagala postati boljši človek, pa karkoli že to pomeni. Ustvarite si jo po svoji zamisli. Tako, da bo všeč vam. Da boste nanjo ponosni.

“Vse, kar smo, je rezultat tega, kar smo mislili.” – Buda

O AVTORJU KNJIGE Žigi Vavpotiču
Žiga Vavpotič

Žiga Vavpotič

20 prstov, 26 zob, 7 vratnih vretenc. Sanjač, vizionar, podjetnik, študent. Razmišljam, ljubim, poslušam, se smejim, jokam, zeham, berem, načrtujem, pomagam, cenim, spoštujem, hvalim, odpuščam, podpiram, se veselim.

Predvsem pa rad pohvalim, priporočam, povezujem. Sodelujem. Razmišljam. Ljudje to vse premalokrat počnemo. Ideja, vizija, temelj, cilj! Moja vizija je, da bi vsak človek zapustil svojim življenjem sled za lepši in boljši svet, za srečo in razumevanje med ljudmi. Tako preprosto je to. Pohvaliti koga, mu podariti nasmeh ali mu povedati, da vam veliko pomeni.

Moje poslanstvo je spodbujati ljudi, da puščajo takšne sledi. Majhne ali velike, plitve ali globoke, v pesku ali na papirju, s pogledom, nasmehom ali s svojim delom. Jaz verjamem, da vsi skupaj, vsak s svojim življenjem, lahko spremenimo svet na bolje! Živeti pošteno in prispevati k življenju drugih. Osmišljati svet. Živeti in pustiti sled.

Kupim knjigo SRČNA KNJIGA MOJEGA ŽIVLJENJA!