E-KNJIGE

SRČNE ZGODBE – Robert Goreta

Knjiga SRČNE ZGODBE je že četrta knjiga slovenskega motivacijskega trenerja, predavatelja in pisatelja Roberta Gorete. V njej je zbranih dvajset resničnih zgodb slovenskih avtorjev o volji, pogumu in vztrajnosti. Ko jih boste prebrali, preprosto ne boste mogli dojeti, da tudi na sončni strani Alp premoremo toliko čudovitih in srčnih ljudi, ki so zmogli iti preko za marsikoga »nepremagljivo« težavo, oviro ali izziv.

Robert Goreta: SRČNE ZGODBE

Število strani: 154 – Format: 21 x 30 cm (A4)
Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

Cena: 12,90 €
  • Ob nakupu dobite tudi DARILO – E-tečaj 7 korakov do bogastva.
  • Pomembno! E-knjiga SRČNE ZGODBE ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, berete jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.
  • Za naročilo e-knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim e-knjigo SRČNE ZGODBE! Preberite si Uvod

Knjiga SRČNE ZGODBE je v fizični obliki praktično razprodana. Nekaj izvodov je mogoče še najti v kakšni knjigarni. Odločili smo se, da jo izdamo še kot elektronsko knjigo (e-knjigo) v .pdf formatu.

E-knjigo SRČNE ZGODBE lahko berete na računalniku (potrebujete Adobe Reader), lahko si jo tudi natisnete preko tiskalnika. Prednost e-knjige pred običajno knjigo je v tem, da preko iskalnika v trenutku najdete želeni pojem (besedo, misel), je bolj ekološka (ni porabe papirja).

KO VERJAMEMO VASE JE VSE MOGOČE!

Vsakdo od nas ima svojo srčno zgodbo, le da se včasih tega sploh ne zavedamo, saj menimo, da je naša življenjska zgodba nepomembna, in da smo tudi mi sami preveč nepomembni, da bi bili vredni srčne zgodbe in izpolnjujočega življenja. Ni ga človeka, ki se ne bi občasno spopadel z vzponi in s padci, z dobrimi in s slabimi časi, z zdravjem in z boleznijo, z dobičkom in z izgubo, s srečo in z nesrečo, z ljubeznijo in s strahom …

To ni knjiga, ki govori zgolj o težavah, ovirah in izzivih, pač pa knjiga, ki nas usmerja k rešitvam, k novim priložnostim in k ljubezni. Preko resničnih življenjskih zgodb lahko prepoznamo in ponotranjimo marsikateri življenjski nauk, in tako naredimo korak naprej na svoji poti.

Kako bi se vi odzvali, če bi vam zdravniki dejali, da ne boste mogli več normalno hoditi, da je vaša bolezen (rak) neozdravljiva, ali pa da je vprašanje, če boste sploh še kdaj slišali? Kakšni bi bili vaši odzivi, misli, čustva? Bi obupali in se vdali v usodo ali vztrajali?

Ali pa ko se spopadate s težavami s težo, z zdravjem in s sprejemanjem samih sebe? Ali pa ko nekje na pol poti, ko se na primer odpravljate na pot okoli sveta, nepričakovano doživite prometno nesrečo in je avto praktično »totalka«?

Spet druga srčna zgodba govori o tem, kako je mlado dekle šlo na obisk k svojemu dragemu, ki je bil v vojski na čisto drugem koncu države. Časovna stiska, nepričakovane težave s prevozom … in še kup drugih nevšečnosti. Bi se vi vdali in obupali, ali pa bi raje pogumno vztrajali dalje?

Ko boste prebrali vse te SRČNE ZGODBE, boste postali drugačen človek, bolj se boste naučili ceniti sebe, svoje sposobnosti, sluh, zdravje, noge, ljubljeno osebo … To je knjiga, ki prinaša upanje in med ljudmi širi radost, srečo in ljubezen.

Naj vas SRČNE ZGODBE navdihnejo in usmerijo na pot ljubezni, radosti in sreče. Resnično si zaslužite imeti to knjigo na svoji knjižni polici. Vedno ko jo boste pogledali, se boste spomnili, da vse le ni tako črno kot se zdi, in da upanje vedno ostaja. Le zaupati morate, SRČNE ZGODBE pa so vam pri tem lahko v veliko oporo, navdih in spodbudo.

Kako je knjiga SRČNE ZGODBE vplivala na življenja nekaterih bralcev?

Neka gospa je svoji najboljši prijateljici za rojstni dan podarila knjigo SRČNE ZGODBE. Prijateljici so se ob tem darilu kar orosile oči, kasneje pa je s ponosom kazala SRČNE ZGODBE zakasnelim, ki so ji prišli čestitati.

Druga gospa je knjigo takoj, ko jo je vzela iz ovojnice, odprla na »naključni strani«. Ko jo je začela brati, je presenečeno ugotovila, da življenjsko zgodbo mlade gospodične pozna, saj jo je pred leti spoznala, ko je delala v ordinaciji v Ljubljani in je le-ta prišla tja na pregled.

Spet drugi bralec se je ob branju iskreno zjokal, kot majhen otrok. Tako zelo so ga SRČNE ZGODBE prevzele in navdušile ter mu dale moč in pozitivno energijo.

Mama je svoji hčerki podarila izvod knjige SRČNE ZGODBE. Ko je hčerka (je v zgodnjih dvajsetih letih) knjigo prebrala, je dejala, da je knjiga »full« dobra.

Če mladina nekaj reče, da je »full« dobro, potem že mora biti »full« dobro, kajne?

A tu se zanimive zgodbe o knjigi SRČNE ZGODBE ne končajo – v mali knjigarni na Dolenjskem so zalogo knjig že razgrabili, vsi zaposleni v tej knjigarni pa so knjigo naročili tudi zase.

Nekateri prednaročniki so potem, ko so knjigo dobili, naročili še nove in nove izvode za svoje najbližje. Priznali so, da jim je kar malo žal, da niso kupili še kakšnega izvoda več v prednaročilu.

Skratka, knjiga SRČNE ZGODBE je knjiga, ki vam bo segla do srca, v vas prebudila najgloblja čustva in vam pokazala, da je vse mogoče – če le verjamete vase.

VSEBINA KNJIGE

KAZALO
ZAHVALA
UVOD … ALI KAKO SE JE VSE ZAČELO
1. poglavje – ČUSTVA
KAKO SI JE MLADO DEKLE POZDRAVILO RAKA (srčna zgodba) – Klavdija
2. poglavje – DELO
VOLJA IN JASNA VIZIJA PRI ISKANJU ZAPOSLITVE (srčna zgodba) – Petrca
3. poglavje – DUŠA
KO SI NA ROBU … IN SE PONOVNO RODIŠ (srčna zgodba) – Irena Sergeja Mulej
4. poglavje – HVALEŽNOST
HVALEŽNA SEM (srčna zgodba) – Nadina
5. poglavje – LJUBEZEN
ZA PRAVO LJUBEZEN NI OVIR (srčna zgodba) – Smiljana Ivanc
6. poglavje – MISLI
MOČ POZITIVNEGA RAZMIŠLJANJA (srčna zgodba) – Simona Šket
7. poglavje – NARAVA
SPOROČILO MACESNA VIHARNIKA (srčna zgodba) – Jan Kozamernik
8. poglavje – NAVDUŠENJE
NAJNAJ SPLETNA STRAN, KI JE NASTALA IZ NAVDUŠENJA (srčna zgodba) – Žan Nekrep
9. poglavje – ODLOČITEV
KROŽNIK JUHE IZ LONCA SARINEGA ŽIVLJENJA (srčna zgodba) – Sara
10. poglavje – POGUM
POGUMNE SPREMLJA SREČA (srčna zgodba) – Špela Tratnik
11. poglavje – POSLANSTVO
ZGODBA O FANTU (srčna zgodba) – Boris Vene
12. poglavje – POT
VČASIH JE POT DO USPEHA DALJŠA (srčna zgodba) – Mateja Gavez
13. poglavje – SANJE
Z AVTOM OKOLI SVETA (srčna zgodba) – Uroš Ravbar
14. poglavje – SPODBUDA
SPODBUDA IN POHVALA DELATA ČUDEŽE (srčna zgodba) – Nina Kolar
15. poglavje – SRCE
VSE IMA SRCE (srčna zgodba) – Anton Korelec
16. poglavje – UČENJE
OSEBNI RAZVOJ S PROSTOVOLJNIM DELOM, MODELIRANJEM TER BRANJEM (srčna zgodba) – Marjan Račnik
17. poglavje – VOLJA
ŽIVLJENJE SKOZI MOČ, POTRPEŽLJIVOST IN RADOST (srčna zgodba) – Aida Demiri
18. poglavje – VZTRAJNOST
OD POSMEHA DO USPEHA (srčna zgodba) – Robert Goreta
19. poglavje – ŽELJA
AVTOŠTOPAR MIRU (srčna zgodba) – Matej Sedmak
20. poglavje – ŽIVLJENJE
DVAKRAT SEM SE RODILA IN SHODILA (srčna zgodba) – Maša Daneu
EPILOG – KO SLEDIMO SVOJEMU SRCU

Kupim e-knjigo SRČNE ZGODBE!