Uvod e-knjige VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Robert Goreta: VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Število strani: 124 – Format: 21 x 30 cm (A4)
Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

Cena: 12,90 €
  • Ob nakupu dobite tudi DARILO – E-tečaj 7 korakov do bogastva.
  • Pomembno! E-knjiga VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ! ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, berete jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.
  • Za naročilo e-knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.
Kupim e-knjigo VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ! Podrobnosti o e-knjigi
UVOD … V ŽIVLJENJE!

Življenje, ki ga živimo, je niz lekcij, naukov, modrosti, spoznanj ter vzponov in padcev. Zdi se nam, kot da bi bil utrip življenja podoben vlakcu smrti iz zabaviščnega parka. Najprej se počasi vzpenjamo, potem pa štrbunk, se spustimo z vrtoglavo hitrostjo v globino in, ko smo na najnižji točki, gremo spet počasi gor, do naslednjega hriba, kjer se po prihodu na vrh ponovno vrtoglavo spustimo v globino. Med vožnjo do cilja zraven naredimo še kakšen luping, potem pa srečno prispemo na cilj.

Enako je tudi v naših življenjih, ko smo soočeni z različnimi izzivi, preizkušnjami, zmagami in porazi. Enkrat smo na vrhu sveta, zdi se nam, da je ves svet naš, drugič pa pademo v brezno obupa, žalosti, joka. Življenje je igra, smeh, žalost, veselje, obup, sreča, uspeh, denar, radost, smrt, rojstvo, obilje … Življenje se nam v svoji polnosti izraža na tisoče različnih načinov. Le kakšno bi bilo naše življenje brez vzponov in padcev? Bi sploh še uživali v njem?

Naučimo se uživati že na sami poti spoznanj, ki nam jih je namenilo življenje. Naj ne bo naš smisel življenja le gonja za določenimi cilji in dosežki, temveč se naučimo uživati v vsakem trenutku, ki nam je na voljo. Ko si bomo zaželeli počitka in poduhati cvetlice, ki jih bomo našli ob naši poti – ustavimo se brez občutka krivde in uživajmo v lepoti, ki nas obdaja.

Življenje nas nauči, da je tisto, kar je največ vredno, kar ima resnično vrednost to, da izhajamo iz sebe, iz svojih izkušenj, iz svojih spoznanj, iz svojega življenja. Kar morda drži za enega človeka, je za drugega popoln nesmisel, kajti njegova pot je njegova, naša pa naša. Slediti svojemu srcu, svojemu notranjemu vodniku, je težko, toda, če si le vzamemo čas, posedimo za minuto v tišini in si resnično prisluhnemo, izvemo odgovor na marsikatero vprašanje, ki nas je mučilo.

Knjiga, ki sem jo tokrat napisal, se razlikuje od mojih prejšnjih dveh knjig Tam, kjer je volja, tam je pot in Življenjski diamant predvsem v tem, da je pričujoča knjiga napisana od prve do zadnje strani na podlagi lastnih izkušenj, doživetij in zgodb. V njej ne boste našli dolgih strani, citiranih iz drugih knjig, temveč le tisto, česar sem se sam naučil v treh desetletjih bivanja v tej dimenziji.

Pri pisanju vsakega poglavja sem se potrudil, da sem uporabljal preprost in lahko berljiv jezik, saj želim, da je omenjena knjiga razumljiva prav vsakemu bralcu. Ko jo boste brali, si med branjem na vsake toliko časa vzemite nekaj minut za premislek o prebranem. Ovrednotite, prežvečite, razčlenite vsebino vsakega posameznega poglavja in poglejte, kako se spoznanja, ki vam jih predajam, odražajo v vašem življenju.

Z nekaterimi deli knjige se boste popolnoma strinjali, pri nekaterih delih pa boste v dvomih, saj bodo vaše izkušnje drugačne od mojih. A nič ne de, saj je to nekaj povsem običajnega. Moje življenje ni vaše življenje in vaše življenje ni moje življenje. Od začetka pa do konca knjige vsako besedo, ki je v njej zapisana, prežema vibracija hvaležnosti, zaupanja, ljubezni, dajanja in sprejemanja.

V tokratni knjigi ne govorim podrobno o svoji življenjski zgodbi, saj sem le-to že obširno opisal v svojih prvih dveh knjigah. Če vas moja življenjska zgodba podrobneje zanima, si priskrbite moji knjigi Tam, kjer je volja, tam je pot in Življenjski diamant ali pa si preberite kratek povzetek na spletni strani www.osebna-rast.com.

Po izobrazbi sem univerzitetni diplomirani ekonomist, kar se je v preteklih letih odražalo tudi v mojem življenju, saj je ekonomija predvsem veda, ki uči, da je v življenju vse omejeno – od produkcijskih faktorjev do delovne sile in denarja. Skratka, vesolje in življenje, ki ga živimo, ter delo, ki ga opravljamo, naj bi bilo omejeno z določenimi silami in faktorji. Ta je pa dobra! Brezmejno življenje naj bi bilo omejeno!

Ne bom se spuščal v podrobnosti ekonomske znanosti, saj vse to poznajo tisti, ki študirajo, so študirali ali pa še bodo študirali ekonomijo. Ekonomija je res čudovita veda, vendar pa se le-ta ne poglablja v osnovne zakone narave in vesolja, o katerih bom govoril v pričujoči knjigi, ki ima zelo zanimiv naslov – VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!

Z vidika ekonomije je omenjeni naslov popolnoma sprt z logiko in v nadaljevanju knjige bom korak za korakom do potankosti razjasnil, zakaj tak naslov knjige, kaj se lahko iz vsega tega naučimo in kako to uporabimo v svojem življenju. Ravno pri slednjem, pri uporabi, se nam največkrat zatakne, saj je prebrati knjigo lahko (predvidevam, da znate brati), veliko težje pa je vse te nasvete in misli prenesti v prakso.

Vsakdo od nas je enkratna in edinstvena osebnost, kateri ni enaka niti ena oseba na vsem planetu. Upam, da se zavedate svojih neizmernih darov in zmožnosti, katere vam je namenilo Življenje! Prepričan sem, da boste po prebrani knjigi imeli še več zaupanja vase, v svoje izjemne sposobnosti in, da se boste naučili delovati iz sebe ter prisluhniti intuiciji, ki vas vedno vodi po pravi poti naprej.

Če bi vsi ljudje vedeli, da jih življenje obilno obdaruje, če le imajo zaupanje vanj, bi bilo naše sobivanje veliko lažje, saj bi si vsi vzajemno pomagali, tako duhovno, kot tudi čustveno in materialno. Svet, v katerem bivamo, je še vedno usmerjen pretežno v materialne dobrine, toda korak za korakom se vse spreminja in začenjamo se zavedati svoje duhovne veličine.

Vsakdo od nas je vreden najboljšega, najžlahtnejšega in najdražjega, skratka vsega naj, naj, kar nam lahko ponudi življenje. Marsikdaj pa sami pri sebi iz takšnih ali drugačnih razlogov nismo prepričani, da si to zaslužimo, da smo tega vredni. In ker delujemo na tak način, nas brezmejna inteligenca, vesolje, prasila, Bog … obdari ravno s tem, za kar menimo, da si (pod)zavestno zaslužimo.

Potem, ko boste prebrali knjigo in ko boste resnično usvojili znanje, ki je v njej podano ter zaživeli tako, kot si želite – brez omejitev – vas bo življenje brezmejno obdarilo z obiljem vsega dobrega. Tudi sam nisem verjel, da si zaslužim najboljše, in dokler sem deloval v dvomu, v krču, v energiji pomanjkanja, toliko časa me je življenje teplo in mi vcepljalo lekcije v glavo. Ko sem spremenil svoje razmišljanje, svojo notranjo naravnanost in posledično svojo energijo, se mi je odprlo obilje vsega dobrega. Naj se enako zgodi tudi vam!

Hodite po svoji pot, bodite hvaležni, zaupajte življenju in zgodili se bodo čudeži, katerih si prej niste mogli niti predstavljati. Dajte, kar lahko daste in še več boste dobili!

NAJ VAS SPREMLJATA LJUBEZEN IN OBILJE!

Robert Goreta

Kupim e-knjigo VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ!