VRHUNSKA FORMA V 60 SEKUNDAH – Chris Walton

Da bi se izkazali v današnjem hitro spreminjajočem se in izjemno stresnem poslovnem okolju, morate biti zelo vzdržljivi, imeti zagon ter miselno in čustveno formo. Ampak kako to doseči?

Ta knjiga vam pokaže najbolj prepričljiv in najbolj učinkovit način, da to dosežete z uporabo naslednjih štirih osnovnih temeljev za povečanje energije, vzdržljivosti in poslovne uspešnosti: Obvladovanje uma, Obvladovanje čustev, Upravljanje z energijo in Nadzor telesa.

Chris Walton: VRHUNSKA FORMA V 60 SEKUNDAH

Število strani: 133 – Format: 13,5 x 20,5 cm – Vezava: mehka (z zavihki)

Cena knjige: 19,90 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine so že vključeni v ceno.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Osvojite znanstveno potrjeno Tehniko za optimalno delovanje možganov©, s pomočjo katere bodo vaši možgani v vrhunski formi, vaš um pa bo osredotočen v borih 60 sekundah (zato tak naslov). Osvojite Tehniko za ustvarjanje čustvenega ravnovesja©, ki odpravlja psihološki in čustveni stres ter ovire do uspeha.

Spoznali boste uporaben načrt v 10 korakih, ki vam bo pokazal kako:

  • ustvarite zelo vzdržljiv um, ki uživa v obdobjih izjemnih sprememb in nestabilnosti,
  • postanete bolj produktivni in učinkoviti pod pritiskom brez sprejemanja kompromisov glede osebnega zdravja in sreče,
  • programirate svoj um in dosežete vrhunsko formo ter uresničite svoje poslovne cilje,
  • ustvarite brezpogojno prepričanje vase in v svoje sposobnosti,
  • zaustavite popoldanski upad energije in izjemno povečate svojo fizično energijo, bistrost misli ter čustveno ravnotežje.

VAŠ UM JE SKLADOVNICA vaših prepričanj, občutkov in misli. Ena najpomembnejših in najmočnejših stvari, ki jih lahko kadarkoli storite je, da se naučite obvladati svoj um z namenom, da postanete uspešni v poklicnem in osebnem življenju.

Pred mnogimi leti smo mislili, da je um samo funkcija možganov. Danes vemo, da je um informacijsko polje, ki prežema vsako celico v možganih in telesu in povezuje vse skupaj v ogromno informacijsko mrežo. Naša prepričanja, občutki in misli se sami pretvarjajo v električno-kemične impulze, ki komunicirajo z vsako celico v telesu in vplivajo nanjo.

Vsaka misel in občutek, ki ga imate, pa če občutite tesnobo, ste samozavestni, v dvomu, motivirani, v stresu ali pa polni energije, celo vaše telo od vrha glave do konice prstov na nogah to ve. Um in telo sta en sam povezan sistem. Če želite povečati svojo energijo, vzdržljivost in poslovno uspešnost, se morate najprej naučiti programirati svoj um. Da pa to storite, morate razumeti moč svojih zavestnih in podzavestnih prepričanj.

UVOD

To knjigo lahko preberete in uporabite v praksi v manj kot 60 minutah.

V današnjem svetu hitrega tempa in tekmovalnosti na delovnih mestih ter neprestanih sprememb, je povečanje energije in vzdržljivosti ključno za doseganje najboljših rezultatov. Ta knjiga vam bo pokazala najsodobnejši in najučinkovitejši način, kako optimalno povečate svojo energijo, postanete bolj vzdržljivi ter pridobite mentalno in čustveno formo. Naučili se boste praktičnega načrta v desetih korakih, ki ga boste lahko takoj uporabili.

V poglavjih od 1. do 4, Obvladovanje uma, vam bom razložil, kako na novo razumemo vpliv sistemov vaših prepričanj na zdravje, dosežke in uspeh. To znanje je bistveno, daje nam moč in je nujno, da ga vsi poznamo. Izvedeli boste o različnih vplivih zavestnega in podzavestnega uma na dosežke in naučil vas bom Tehnike za optimalno delovanje možganov©.

Tehnika za optimalno delovanje možganov© je znanstveno potrjena za ustvarjanje “vrhunsko osredotočenega stanja uma“ in za aktivacijo “možganskih centrov genijev“ v borih šestdesetih sekundah.

Ta tehnika je najnaprednejši in najučinkovitejši način za doseganje povišanega stanja zavesti, koncentracije in usmerjene pozornosti. Je idealna za uporabo pred sestanki, predstavitvami, prodajnimi nastopi, pomembnimi/težkimi pogovori, da se umirimo, zberemo in smo polno prisotni, ter da programiramo svoj podzavestni um s poklicnimi in osebnimi cilji. Ta tehnika se uporablja tudi za reševanje problemov ter kot meditacija za počitek in obnavljanje moči.

Med uporabo Tehnike za optimalno delovanje možganov© (potrdil jo je Kazadi Kalangu, dr. med., možganski kirurg in profesor nevrokirurgije, podpredsednik Svetovne federacije nevrokirurških združenj) so izmerili možgansko aktivnost. Ta tehnika ustvari vrhunsko stanje delovanja možganov in bolj, kot jo uporabljate, boljši mentalni trening to predstavlja za vaš um, ki ga tako pripeljete do vrhunske forme poznane kot Flow ali The Zone.

V 5. in 6. poglavju, Obvladovanje čustev, boste izvedeli, da večina vaših čustvenih reakcij temelji na asociacijah preteklih izkušenj, ki so shranjene v podzavestnem umu. Pomislite, kako bi bilo, če bi svoja čustva izbirali zavestno. Zagotovo bi si izbrali občutke umirjenosti, sproščenosti ali kakšne druge oblike dobrega počutja, pa si žal ne morete!

Naši čustveni možgani so milijonkrat bolj aktivni kot naš misleči del možganov, kar pomeni, da je merjenje, razumevanje in razvijanje čustvene inteligence absolutno bistveno za povečanje energije, vzdržljivosti in poslovne uspešnosti. Ne morete postati bolj vzdržljivi, če vaše izbire v trenutnih situacijah temeljijo na čustvenih reakcijah iz preteklih izkušenj in asociacij. To je samo en razlog, zakaj se ljudem zdi težko delati spremembe; čustva vas držijo na določeni “valovni dolžini“ vedenj in odzivov, ki so vam na voljo. Pokazal vam bom, kako spremeniti to valovno dolžino ter odstraniti psihološki in čustveni stres z uporabo znanstveno potrjene Tehnike za ustvarjanje čustvenega ravnovesja©. Lahko naredite profil čustvene inteligence Individualna učinkovitost™, ki izmeri 16 glavnih področij čustvene inteligence, nato pa razvijete skupek vaj in tehnik za izboljšanje samozavedanja, samoobvladovanja ter zavedanja in vodenja drugih.

V 7. poglavju, Upravljanje z energijo, boste spoznali najpomembnejše fiziološko pravilo, ki se ga morate držati glede prehrane za optimalno povečanje fizične energije. Izvedeli boste za preprost »test po obrokih in prigrizkih«, ki vam bo pomagal ohraniti stanje visoke učinkovitosti.

8. poglavje, Nadzor telesa, razlaga, da ljudje ne funkcioniramo kot računalniki; ki delajo vedno več in več, hitreje in hitreje, kjer teče več programov naenkrat, dlje časa, v kontinuiranem linearnem zaporedju. Naša telesa delujejo v 90 minutnih intervalih visoke storilnosti in zbranosti, ki jim sledi potreba po obnavljanju in nabiranju moči. Če se naučite ravnati s temi intervali, ne boste več utrujeni in izčrpani, imeli boste več energije, na vseh nivojih boste bolj vzdržljivi, izboljšala se bo vaša kreativnost, produktivnost in uspešnost. Lahko se dogovorite za “celosten zdravstveni test“ in ugotovite, kaj točno vaše telo potrebuje za doseganje optimalnega zdravja in energije.

9. poglavje povzema 10 korakov za povečanje vaše energije, vzdržljivosti in poslovne uspešnosti. Lahko pričnete s 30-dnevnim izzivom.

Za več informacij:
Chris@ChrisWaltonUK.com
www.ChrisWaltonUK.com
+44 (0) 7951 043053

Ostalo nam je 58 minut. Ste pripravljeni? Gremo …

VSEBINA KNJIGE

Uvod
1. del Obvladovanje uma
1. poglavje – Uporabite svoj um za optimalno povečanje energije, vzdržljivosti in poslovne uspešnosti
2. poglavje – Kako narediti prehod od motivacije do trajnih sprememb
3. poglavje – Kako optimizirati delovanje možganov za bistrost misli ter večjo zbranost in koncentracijo
4. poglavje – Programirajte svoj podzavestni um za uspeh – Tehnika za optimalno delovanje možganov
2. del Obvladovanje čustev
5. poglavje – Uporabite svoja čustva za optimalno povečanje energije, vzdržljivosti in poslovne uspešnosti
6. poglavje – Uporabite čustveno inteligenco za optimalno povečanje energije, vzdržljivosti in poslovne uspešnosti
3. del Upravljanje z energijo
7. poglavje – Kako se prehranjevati, če želite optimalno povečati svojo energijo, vzdržljivost in poslovno uspešnost
4. del Nadzor telesa
8. poglavje – Poznavanje ritmov telesa za optimalno povečanje energije, vzdržljivosti in uspešnosti
9. poglavje – 10 korakov za optimalno povečanje vaše energije, vzdržljivosti in poslovne uspešnosti
Dodatek prepričanja – izjave
Obrnite stres v uspeh
Učinkovita komunikacija
Samospoštovanje in samozavest
Sedem navad zelo uspešnih ljudi
Vrhunski rezultati v prodaji
Odličen vodja
Odnosi
Bogastvo
Telo in zdravje
Osebna moč in razvoj kariere
O avtorju

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...