VSAK TRENUTEK JE LAHKO NOV ZAČETEK – dr. Nikolay Grishin

Priročnik zelo zanimivo in razumljivo obravnava zdravje. Namenjen je preprostemu človeku, ki nima strokovnih predznanj, potrebuje pa čim bolj izčrpne in kakovostne informacije.

Te mu lahko pomagajo ozavestiti in se naučiti, da bo sam odgovorno skrbel za svoje vsesplošno zdravje in bo ob morebitnem pojavu bolezenskih težav sposoben hitreje prepoznati, ustrezno ukrepati in poiskati najustreznejšo pomoč. Poudarek je zato na kurativi in preventivi.


dr. Nikolay Grishin: VSAK TRENUTEK JE LAHKO NOV ZAČETEK

Število strani: 138 – Format:  15 x 21 cm – Vezava: trda

Cena knjige: 25,00 €
  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,50 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi darilo – IGRO 100 KORAKOV DO ZDRAVJA.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Tako kot je čarobno zdravje, ki si ga želimo vsi, je v priročniku čarobno število 100, saj je v njem 100 slik, 100 vprašanj, 100 odgovorov, 100 korakov do vas, s čimer opisuje avtor nastajanje bolezni preprosto in na način ZA in PROTI. Njegovo filozofsko razmišljanje temelji na vprašanjih: Zakaj smo takšni in kako živeti?

Številna zanimiva razmišljanja nam omogočajo popolnoma nov pogled in razumevanje. Ta interaktivni vodnik nas vabi k sodelovanju in nam postavlja nova vprašanja ter spodbuja novo razmišljanje. Priročnik motivira k premagovanju naše notranje lenobe in nas vodi k TRENUTKU ODLOČITVE, da spremenimo našo pot k boljšemu zdravju. Različni aforizmi svetovnih mislecev, obogateni s karikaturami, še dodatno pripomorejo k lepšemu zvenu in nas vodijo k še globljemu pomenu priročnika.

V priročniku lahko z domačimi nalogami z ocenjevanjem preverjamo naše napredovanje in izboljšanje zdravja. Zanimiv je tudi zemljevid v deželo zdravja z naslovom 100 korakov do zdravja. Skratka, pred vami je priročnik, ki vam lahko korak za korakom pomaga do boljšega počutja in tudi zdravja.

O AVTORJU

Dr. Nikolay Grishin
Dr. Nikolay Grishin

Nikolay Grishin je doktor medicine in priznani manualni terapevt, ki prihaja iz Rusije. V Sloveniji živi in deluje že od leta 2002. V tem času je spoznal že na tisoče ljudi po vsej državi saj pogosto predava v okviru društva Šola zdravja. Omenjeno društvo, ki je bilo ustanovljeno leta 2009, ima danes že 130 skupin in več kot 3000 članov po vsej Sloveniji. Člani vsako jutro redno in prizadevno vadijo za boljše zdravje in dobro počutje.

Nadgraditev Šole zdravja je projekt Abeceda zdravja 1000 gibov. V okviru tega projekta je dr. Nikolay Grishin izdal osem delovnih zvezkov in serijo izobraževalnih filmov, s katerimi lahko bolje spoznamo človeško telo, njegovo delovanje in zmožnosti, spoznamo pa tudi vzroke nastajanja bolezni ter metode samopomoči. Vse, kar uči, lahko ljudje samostojno izvajajo doma.

Kliknite na spodnjo sliko in si preberite nekaj odlomkov iz knjige.

 

Delite naprej ...

Podobni izdelki