ZAUPAJ ŽIVLJENJU – Tamara Andrašič

Knjiga preko osebne zgodbe in izkušnje avtorice govori o tem kako prepoznati kdo smo in kaj si želimo. Razumeli boste svoje delovanje, kar je predpogoj za osvobajanje vzorcev in prepričanj. Daje navdih in upanje za spremembe v kolikor si jih bralec želi, ter pove na kakšen način preseči lastna omejujoča prepričanja v partnerskih in poslovnih razmerjih.

Tamara Andrašič: ZAUPAJ ŽIVLJENJU

Število strani: 266 – Format: 13,0 x 19,0 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 28,00 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 2,90 €.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Premagaj omejujoča prepričanja o partnerskih/poslovnih odnosih

Knjiga pomaga ugotoviti kako prenehamo igrati žrtev in živeti kot si želimo in zaslužimo. Kako v partnerskem odnosu postaviti mejo in postaviti lastno vrednost. V poslovnem svetu knjiga poda uvide in rešitev, kako najti delo, ki ustreza posamezniku. Zapisana vsebina ima moč transformacije na obeh življenjsko pomembnih področjih, v kolikor bralec bere s srcem, ne samo z umom.

Ljubeči odnosi prinašajo bolj zadovoljno, radostno in daljše življenje. Verjamem, da si tega želiš tudi ti. Drži?

Naj ti za začetek postavim nekaj vprašanj:

  • Si že kdaj doživel/a, da nisi znal/a izstopiti iz partnerskega ali poslovnega razmerja? Od tam, kjer si globoko v sebi vedel/a, da trpiš?
  • Si se kdaj spraševal/a ali obstaja nekaj drugačnega, boljšega in lepšega zate?
  • Si imel/a kdaj občutek, da si želiš in zaslužiš več?
  • Si želiš globlje in pristne partnerske ali poslovne odnose?
  • Si morda želiš izboljšati kvaliteto življenja?
  • Je končno dovolj starih slik in je zdaj čas za lepo življenje?
  • Si želiš dobiti priložnost doživeti transformacijo na področju medsebojnih odnosov?

Zagotovo si na katero izmed zgornjih vprašanj sam/a sebi pokimal/a.

Začni zaupati življenju, namesto da ga poskušaš obupano nadzorovati.

Sem Tamara Andrašič, Logoterapevtka, predavateljica, blogerka, oboževalka potovanj, raziskovalka človeške duše, radovednica, ustvarjalka in inspiratorka poslovne ter osebne življenjske poti. Zase in za druge se trudim vzpodbujati k zaupanju v življenje in ljubezen do nekoga ali nečesa. Vztrajam pri grajenju dobrih odnosov z ljudmi in pozitivnemu pogledu na svet. Prizadevam si pomagati ali polepšati dan, sebi in drugim.

V zadnjih sedemnajstih letih sem zamenjala veliko delovnih mest. Bila sem na visokih položajih, pa tudi na položajih, kjer je bila še osnovnošolska izobrazba preveč. Do tega trenutka sem se preselila tridesetkrat, kar je glede na mojo starost v povprečju enkrat letno.

Mnogo je bilo neprespanih noči in neizmerne bolečine. Sledila je tudi ponovitev vseh travm, ko sem ugotovila, da sem imela ves ta čas možnost izbire v svojih rokah. Vedela sem, ampak se nisem bila sposobna zavedati. Na poti do sem sem imela mnogo lastnih omejujočih prepričanj, nepredelanih vzorcev in zastrašujočih misli o tem, zakaj se mi določene situacije dogajajo, kaj bodo rekli znanci, prijatelji in sosedi.

Velikokrat sem, ironično, živela v bedi in obilju hkrati. Hotela sem imeti popoln nadzor nad življenjem.

Se na tej točki sprašuješ, kaj ima vse to s tabo?

Na podlagi vseh teh življenjskih izkušenj in znanj sem napisala knjigo. Zate in zase. Z njeno pomočjo lahko prideš do bistva in globin sebe. To pa je temelj, na katerem boš pričel/a graditi svoje NOVO življenje. Boljše, lepše in srečnejše. Brez omejitev. Takšno, kot si ga želiš in zaslužiš.

V knjigi Zaupaj življenju boš našel/la možnost kako do odgovorov na vprašanja, ki si jih zastavljaš.

Kako in zakaj je nastala knjiga?

Knjiga Zaupaj življenju je bila sprva sestavljena iz lastnega dnevnika in blog zapisov. Zasnovana je torej na podlagi mojih lastnih izkušenj, spoznanj in čudovitih spominov, ki so prepleteni v ključne življenjske lekcije. Knjiga je opomin na premagovanje prepričanja, da nisem dovolj dobra za pisanje, ki je izhajalo iz zavrnitev, ocen in etiket v preteklosti. Nekoč, od nekoga.

Namen izdaje knjige Zaupaj življenju je povezan s srčno vero, da lahko zapisana vsebina še komu osvetli zasenčena področja čutenja in zaznavanja medsebojnih odnosov, mu pomaga najti unikatno, srčno pot v partnerstvu, posledično pa se lažje znajti tudi v poslovnem svetu.

KAJ PRAVIJO O KNJIGI?

“Izvrstno in preprosto posredovana poučna in življenjska vsebina. Kako zahtevno je včasih narediti spremembe, ki so nujne, in koliko notranje moči potrebujemo zanje. Hvala za luč, ki jo s to knjigo prinašaš na Zemljo. Toplo priporočam v branje.” – Tatjana Blažič

“Knjiga z zgodbo in prepletom lastnih osebnih izkušenj ter s praktičnimi nasveti resnično pomaga razumeti naše delovanje, kar je predpogoj za osvobajanje privzetih vzorcev in prepričanj.” – Sandra Milinkovič

“Knjiga nam preda dragoceno sporočilo, da je vredno zaupati, se prepuščati in znati oditi od tam, kjer ni možnosti sprememb – predvsem iz odnosov, ki teptajo našo srčiko, našo ljubezen – ter poiskati ljudi in stvari, ki nam pomagajo, da postajamo vedno bolj identični, vedno bolj podobni sami sebi. Tamara, hvala za tvoj pogum, za tvojo pot srca.” – Sabina Burkeljca

“Pred vami je intimna izpoved avtorice. Komaj zdaj razumem nekatera dejanja, ki sem jih sama storila v preteklosti, in obžalujem, da mi takšna knjiga ni prišla v roke pred dvajsetimi leti. Šele ta knjiga mi je razodela, kako je v resnici med seboj vse povezano.” – Monika Krumpak Skok

O AVTORICI KNJIGE

tamara-andrasic
Tamara Andrašič

Vsak ima svoje in eno samo življenje, ki je polno skrivnosti, polno vprašanj, na katera ni lahko najti odgovora. Če to zaupanje v življenje premore ženska, ki ima tako zahtevne in hkrati pretresljive življenjske izkušnje kot Tamara Andrašič, je to nekaj čudovitega.

Ob vsem, kar je v življenju prestala, puhti od energije, ima polne oči iskric, usta vedno nasmejana. Njene misli, ki jih spravi na papir, so izvirne, včasih provokativne, globoke. Res živi tisto, česar se je naučila iz logoterapije Viktorja E. Frankla – da svojo življenjsko držo določamo sami.

Če odkrijemo smisel v tem, kar se nam dogaja, lahko začutimo moč in zaupanje in kljub vsemu, kot nam kaže Tamara, se da narediti iz sebe nekaj lepega, nekaj neponovljivega. Njene besede zbudijo zaspano dušo, zazvenijo in najdejo odmev. Tako se začne proces brušenja dragulja. Toliko o njej, o Tamari. Knjiga pa pripoveduje sama zase.

Cvijeta Pahljina, dr. med., spec. psihiatrije, logoterapevtka, predsednica društva “LOGOS” in voditeljica izobraževanja iz logoterapije.

VSEBINA KNJIGE

Predgovor
Spremna beseda
Namesto uvoda
Pismo partnerju, ki je tam … nekje

1. POGLAVJE
Partnerski odnosi: pred vstopom v jedro spoznanj in izkušenj
Vstop v jedro izkušenj ali smerni kazalci
Štirinajst dni po eni izmed težjih življenjskih lekcij
Kako spremeniti navade, prepričanja in vzorce, ki niso naši
Reprogramiranje uma, telesa in duha
Model enaindvajsetih korakov

2. POGLAVJE
Delo
Prepričanje, da moramo delati, da preživimo, in kako zapustiti delovno mesto, ki nas ne osrečuje
Strah pred zamenjavo delovnega mesta?
Naučila sem se ..
Razmišljanja skozi izkušnje, kako živeti notranje izpolnjeno vsak dan in kako ravnati, da v življenje pritegnemo tisto, kar si zaslužimo in želimo?
Verjeti v čudeže, verjeti vase
Za iskreno življenje v poslu in “navadnem” dnevu
Lastna opažanja ob upoštevanju navedenih predlogov

Zaključek
Zahvala

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...