AKCIJA! E-KNJIGE

ŽIVLJENJSKI DIAMANT – Robert Goreta

To je knjiga, ki prebuja najboljše v ljudeh! Robert Goreta je že v svoji prvi knjigi TAM, KJER JE VOLJA, TAM JE POT predstavil svojo življenjsko zgodbo, ki je številne bralce do srca ganila, a obenem jih je tudi navdihnila ter jim prenesla sporočilo, da če je njemu uspelo, lahko tudi njim.

Svojo življenjsko zgodbo je v novi knjigi še dopolnil in nam razkril dejstva o zakonih vesolja o katerih v preteklosti ni veliko vedel. Skozi njegove lastne izkušnje boste spoznali, kako je potrebno delovati, da v svoje življenje privabimo tisto, kar si želimo.

Robert Goreta: ŽIVLJENJSKI DIAMANT

Število strani: 279 – Format: 21 x 30 cm (A4)
Vezava: je ni – e-knjiga – E-knjigo vam pošljemo po e-pošti (ni poštnine).

Redna cena e-knjige: 15,90 €

Akcijska cena: 14,31 €
 • Ob nakupu dobite tudi DARILO – E-tečaj 7 korakov do bogastva.
 • Pomembno! E-knjiga ŽIVLJENJSKI DIAMANT ni v fizični obliki, temveč v elektronski obliki v .pdf formatu, berete jo s pomočjo Adobe Readerja in po želji natisnete na tiskalniku.
 • Za naročilo e-knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Knjiga ŽIVLJENJSKI DIAMANT je v fizični obliki razprodana. Odločili smo se, da jo nekoliko posodobimo (popravek slovničnih napak, popravki valut (prej tolarji, sedaj evri), odstranimo vsebine, ki niso več aktualne in jo izdamo kot elektronsko knjigo (e-knjigo) v .pdf formatu. E-knjigo ŽIVLJENJSKI DIAMANT lahko berete na računalniku (potrebujete Adobe Reader), lahko si jo tudi natisnete preko tiskalnika.

Prednost e-knjige pred običajno knjigo je v tem, da preko iskalnika v trenutku najdete želeni pojem (besedo, misel), je bolj ekološka (ni porabe papirja) in seveda lahko vaje, ki so na koncu vsakega poglavja tudi natisnete (kar pri običajni knjigi ni mogoče) in jih večkrat rešite.

V knjigi med drugim najdete naslednje odgovore:

 • Kdo je odgovoren za dobre in slabe dogodke v našem življenju?
 • Kako prepoznamo v težavah čudovita darila?
 • Kako nam lahko vztrajnost in jasen namen pomagata na naši poti?
 • Kako zakon ustvarjalne misli začne delovati v naše dobro?
 • Kako kljub več kot 250-im NE-jem ostati optimist?
 • Kaj je to ustvarjalni pristop k poslovanju?
 • Kako odkrijemo svoje poslanstvo in delo, ki nas veseli?

Obenem pa si v knjigi lahko preberete nekaj osupljivih življenjskih zgodb, ki so se zgodile pri nas v Sloveniji:

 • Kako je gospa Nada uresničila vse svoje “nemogoče” cilje, nad katerimi so se njene prijateljice zmrdovale.
 • Kako je mladi gospodični s Štajerske uspelo ozdraviti raka.
 • Kako je Luka prišel do jadralne deske, potem ko je zapisal svoje cilje.
 • Kako se je avtorju knjige uspelo otresti negativnih energij “prijateljev” in privabiti več sreče, navdušenja in ljubezni v svoje življenje.
KAJ PRAVIJO ZNANI SLOVENCI O KNJIGI?

“Bravo! Slovenski motivator številka ena je zopet presegel samega sebe. Življenjski diamant priporočam vsakomur, ki želi uspeti.” Franjo Trojnar, avtor knjig “Vizija uspeha” in “Moč osebne rasti”

“Življenjski diamant je čudovita knjiga o tem, kako najti notranjo srečo in ravnovesje. Prebudila bo še tako zaspano dušo in navdihnila tudi tiste, ki so mnenja, da o uspehu, sreči, zdravju in bogastvu vedo že vse.” Smiljan Mori, edini motivakcijski govornik, avtor knjižne uspešnice “7 skrivnosti motivaKcije”

“Ob branju knjige Življenjski diamant sem se spomnila svojih začetkov iskanja podobnih besedil, kakršnih v času mojega vstopanja v svet samorazvoja in iskanja notranjih vsebin sploh še ni bilo! Zato toliko bolj pozdravljam novo Robertovo knjigo, v kateri bo razmišljujoči in radovedni bralec našel niz zanimivih rešitev za vsakodnevne izzive in razumljivo razlago življenjskih vzponov in padcev.” Zdenka Čok, avtorica Programa poslovne in osebne odličnosti® in direktorica Agencije Žarek, Velenje

“Aleluja! Robert Goreta me s to knjigo znova navdušuje, tako kot me je navdušil s prvencem Tam, kjer je volja tam je pot. S tem nadaljuje začrtano pot k osebnemu uspehu in napredku vseh, ki bodo prebirali njegova dela. Izredno izčrpna navodila za ureditev in osmislitev življenja mi pomagajo, da na enem mestu obnovim napotke za osebni razvoj, sočasno pa izvem veliko novih dejstev, ki jih doslej nisem poznal. Robert, hvala za tvoj prispevek k bolj prijaznemu in bogatemu svetu!” IDEJAMOŽ Boris Peršak, svetovalec, detektiv, predavatelj

“Robertova knjiga Življenjski diamant mi je odprla oči. Ponuja namreč številne odgovore, ki jih iščemo vsi, a na katera si mora vsakdo odgovoriti predvsem sam. Po napornem vsakodnevnem delovnem ritmu me je opomnila na tiste stebre življenja, katere moramo trdno zidati in varovati, da smo kot celovita oseba v zasebnem in poslovnem življenju srečni, zadovoljni in zdravi.” Katja Fašink, profesionalna vizažistka in stilistka

KO ODKRIJEMO MOČ NAŠE MISELNE NARAVNANOSTI …

Naša življenja usmerjajo naše misli in sami se odločamo o tem, kakšne misli bomo gojili in kakšno energijo bomo oddajali. Če bi vsi veliko bolj delovali po principu – VSI SMO ENO. VSE JE LJUBEZEN. – bi v naše življenje veliko prej prišlo obilje vsega dobrega.

A kaj, ko se vse prevečkrat oklepamo svojih strahov in negativnega razmišljanja, pa naj si bo to na področju samopodobe, zdravja, medosebnih odnosov, čustev, kot tudi denarja in dela.

Vse kar se nam zgodi – pa naj si bo dobro ali slabo, ima vzrok v naših mislih. V knjigi ŽIVLJENJSKI DIAMANT je s številnimi primeri nazorno prikazano kakšna je lahko cena, če namesto energije ljubezni in hvaležnosti gojimo energijo nezaupanja in strahu.

KAKO DELOVATI, DA PRITEGNEMO DOBRO?

Karkoli že počnemo v življenju je potrebno, da to delamo iz veselja, da se vprašamo kako bomo s tem, kar delamo, najbolj pomagali drugemu. Ko delujemo na ta način, smo na poti k sreči, zdravju, bogastvu in obilju.

Tudi vi se lahko, tako kot avtor odločite za pot ljubezni in hvaležnosti, ki vas bo pripeljala tja kamor si želite, a prej morate seveda vedeti, kaj si želite in tudi o tem boste veliko prebrali v knjigi ŽIVLJENJSKI DIAMANT.

Sami ste že DIAMANT, čeprav se morda tega še ne zavedate dovolj. Prepričani smo, da vam bo knjiga pomagala odkriti tisto najboljše v sebi. Še danes si zagotovite svoj izvod te izredno navdihujoče knjige!

Lahko pa storite nekaj tudi za vaše prijatelje, znance, sodelavce, zaposlene, stranke in poslovne partnerje – podarite jim knjigo ŽIVLJENJSKI DIAMANT. Vsi vam bodo hvaležni za vašo pozornost in videli bodo, da vam ni vseeno zanje. Pomagajte drugim in pomagali boste sebi, pa naj si bodo to vaše stranke, zaposleni ali pa poslovni partnerji.

VSEBINA KNJIGE

KAZALO
ZAHVALA
PREDGOVOR
UVOD … ALI KRATKA ZGODBA O ŽIVLJENJSKEM DIAMANTU
1. poglavje: ZGODBA, KI JO JE NAPISALO ŽIVLJENJE
2. poglavje: SAMOPODOBA
3. poglavje: OSEBNA IN DUHOVNA RAST
4. poglavje: MEDOSEBNI ODNOSI
5. poglavje: DRUŽINA IN OTROCI
6. poglavje: ZDRAVJE
7. poglavje: ČUSTVA
8. poglavje – FINANCE IN DENAR
9. poglavje – DELO IN KARIERA
10. poglavje – TRETJE TISOČLETJE – DOBA ENOSTI IN LJUBEZNI
LITERATURA