SKRIVNOSTI DOBREGA SPANCA – Chris Idzikowski

Spanec je temeljno gorivo, ki nas poganja pri vseh aktivnostih tekom dneva. S tem priročnim vodnikom se boste naučili tehnik, s pomočjo katerih boste lahko hitreje zaspali in uživali v globljem spancu. S pomočjo skrbnega preučevanja vaših spalnih navad in načina življenja vam dr. Chris Idzikowski na podlagi svojih 30-letnih izkušenj poda zanesljive nasvete, kako premagati najpogostejše težave s spancem, kot so nespečnost, nočne more, smrčanje in težave s spancem pri ljudeh vseh starosti.

Chris Idzikowski: SKRIVNOSTI DOBREGA SPANCA

Število strani: 147 – Format: 13,5 x 20,9 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 21,90 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 4,39 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Spite celo noč in premagajte težave s spancem

Približno tretjino našega življenja prespimo. To je več časa, kot ga porabimo za vzgajanje naših otrok, druženje z našimi prijatelji in celo več časa, kot ga porabimo za delo. Pomislite, koliko truda namenimo za skrb za otroke, prijateljstva in naše delo ter kako malo časa po drugi strani namenimo razmišljanju o izboljšanju našega spanca.

Premagajte težave s spanjem

Spoprijateljite se s spanjem in se naučite, kako ga prilagajati vašim nihajočim se potrebam. S pomočjo skrbnega preučevanja vaših spalnih navad in načina življenja vam dr. Chris Idzikowski na podlagi svojih 30-letnih izkušenj poda zanesljive nasvete, kako premagati najpogostejše težave s spancem.

Tematike obsegajo nespečnost, nočne more, smrčanje in težave s spancem pri ljudeh vseh starosti. V knjigi je predstavljenih 20 posebej zasnovanih vaj, ki vam pomagajo, da se na naraven način potopite v blažen spanec.

Tehnike vključujejo starodavne metode, ki jih potrjuje tudi sodobna znanost, kot so:

  • meditacije in dihalne vaje,
  • samomasažo,
  • zeliščarstvo in aromaterapijo,
  • postavitev pohištva in drugih elementov v spalnici po feng šuju in
  • druge pomirjujoče načine, ki vam pomagajo doseči globlji spanec.

To je popoln vodnik za izboljšanje telesnega in duševnega zdravja s pomočjo doseganja večje kakovosti spanja.

O avtorju knjige

dr. Chris Idzikowski
dr. Chris Idzikowski

Dr. Chris Idzikowski je direktor Ocenjevalne in svetovalne službe za spanje v Spalnem centru v Edinburghu. S proučevanjem spanca se je pričel ukvarjati pred več kot tridesetimi leti, ko je delal v Laboratoriju za spanje pod okriljem profesorja Iana Oswalda na Univerzi v Edinburghu.

Kot vodilni strokovnjak za motnje spanja je dr. Idzikowski deloval kot predsednik Britanske skupnosti za spanje in Kraljevskega zdravniškega foruma o spancu in z njim povezanih motnjah. Prav tako je deloval v okviru Evropske družbe za raziskovanje spanja in Ameriške fundacije za zdrav spanec.

Je avtor del The Insomnia Kit (1999), Serotonin, Sleep and Mental Disorder (1991) in Sleep (2007). Deluje kot svetovalec za spanje v podjetju British Airway’s in kot redni kolumnist pri različnih časopisih.

Vsebina knjige

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...