VEDNO KREPKEJŠI – Arthur C. Brooks

Mnogi ljudje so prepričani, da bolj ko smo uspešni, manj nas prizadene občutek poklicne in družbene nepomembnosti, ki pogosto spremlja staranje. Resnica pa je drugačna: večji ko so naši dosežki in bolj ko smo navezani nanje, bolj nas bo bolelo usihanje naših dosedanjih sposobnosti.

Arthur C. Brooks: VEDNO KREPKEJŠI

Število strani: 246 – Format: 14,0 x 22,0 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 25,00 €

 • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,90 €.
 • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
 • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Kako do uspeha, sreče in globokega občutka smisla v drugi polovici življenja

Kaj lahko storimo že zdaj, da bodo naša zrela leta zadovoljnejša, smiselna in tudi uspešna?

Arthur Brooks se je na vrhuncu svoje kariere, pri petdesetih, podal na sedemletno notranje potovanje, da bi ugotovil, kako naj preobrazi svojo prihodnost, da ne bo razočaran zaradi usihanja svojih sposobnosti, temveč bo to raje uporabil kot priložnost za napredek.

Plod potovanja je Vedno krepkejši, praktičen vodnik za preostanek vašega življenja.

Brooks se opira na družboslovje, filozofijo, življenjepise, teologijo, vzhodnjaško modrost in na desetine pogovorov z navadnimi ljudmi, ko nam kaže, da je takšen uspeh dejansko dosegljiv.

Če se osredotočimo na prednostne izbire in navade, ki se jih lahko priuči vsak, kot so poglobljena modrost, nenavezanost na prazne nagrade, povezovanje z drugimi, služenje soljudem ter duhovna rast, lahko pričakujemo globoko zadovoljstvo.

Preberite to knjigo, pa boste tudi vi vedno krepkejši.

Mnenja o knjigi

»Vsi, ki ste preveč ambiciozni, zasvojeni z uspehom in utrujeni od pehanja za dosežki; ki se dobro zavedate, da ne morete vztrajati v neskončnost, a vseeno poskušate – ta knjiga je za vas. Arthur Brooks vam kaže, da si lahko zgradite življenje, ki z leti res postaja vse lepše.« – Simon Sinek, optimist in avtor knjig Začni z zakaj: kako nas véliki voditelji navdihujejo k delovanju in Neskončna igra

»Arthur Brooks je eden mojih najljubših mislecev. Ker je duhovit, moder in nenasitno radoveden, je eden od maloštevilnih intelektualcev, ki lahko zanesljivo stkejo znanstvene raziskave in vsakdanja opažanja v tisto, kar vsi resnično potrebujemo: tehten nasvet za zadovoljno življenje.« – Angela Duckworth, ustanoviteljica in direktorica neprofitne organizacije Character Lab ter avtorica knjige Predanost: moč strasti in vztrajnosti v življenju in pri delu

»Vedno krepkejši ponuja prave odgovore na brezčasna vprašanja o sreči in napredku: Kaj naj storim, da bom bolj zadovoljen? Kako bolj osmislim svoje življenje? Kaj je zame najpomembnejše tukaj in zdaj?« – Eric Schmidt, nekdanji predsednik in direktor Googla

O avtorju

arthur-c-brooks
Arthur C. Brooks

Arthur C. Brooks je ameriški družboslovec, profesor prakse upravljanja na harvardski Kennedy School in profesor prakse upravljanja na harvardski Business School. Pred tem je bil deset let predsednik Ameriškega inštituta za podjetništvo, kjer je zasedal stolico v programu svobodnega podjetništva, ki sta ga financirala Beth in Ravenel Curry.

Je avtor enajstih knjig, med njimi uspešnic Love Your Enemies in The Conservative Heart, in piše priljubljeno kolumno Kako graditi življenje v reviji Atlantic. Je tudi gostitelj podkasta The Art of Happiness with Arthur Brooks.

VSEBINA KNJIGE

UVOD – Človek na letalu, ki mi je spremenil življenje

 1. poglavje: VAŠA KARIERA BO ZAČELA USIHATI (PRECEJ) PREJ, KOT SI MISLITE
 2. poglavje: DRUGA KRIVULJA
 3. poglavje: ZNEBITE SE ZASVOJENOSTI Z USPEHOM
 4. poglavje: ZAČNITE KLESTITI
 5. poglavje: PREMIŠLJUJTE O SVOJI SMRTI
 6. poglavje: NEGUJTE SVOJ TREPETLIKOV GAJ
 7. poglavje: ZAČNITE Z VANAPAŠTO
 8. poglavje: SVOJE ŠIBKE TOČKE SPREMENITE V PREDNOSTI
 9. poglavje: RIBARITE OB OSEKI
 10. poglavje: ŠEST BESED, KI SI JIH ZAPOMNITE

ZAHVALE
OPOMBE

Delite naprej ...
E-knjigarna
E-knjigarna