ODLOČILNI TRENUTEK – Mike Lewis

Prava knjiga ob pravem času! Knjiga ODLOČILNI TRENUTEK ponuja več kot štirideset navdušujočih zgodb. Mike Lewis začrta štiri ključne korake, ki jih morate prehoditi, če želite priti do svoje sanjske kariere. Delo temelji na avtorjevih lastnih izkušnjah – sam je namreč zapustil udobno kariero v financah, sledil svojemu cilju in postal profesionalni športnik –, in na dragocenih vpogledih drugih, ki so prav tako naredili veliki korak.

Mike Lewis: ODLOČILNI TRENUTEK

Število strani: 332 – Format: 16,0 x 23,0 cm – Vezava: mehka

Redna cena knjige: 24,60 €

Akcijska cena knjige: 22,88 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Poštnina je brezplačna.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Ko vaša služba ni tisto, kar si v življenju želite početi

Pričujoča knjiga nudi jasno začrtano pot do spremembe vaše kariere – in navsezadnje tudi vašega življenja.

Naučili se boste:

  • Slediti Mikovi edinstveni »krivulji odločilnega koraka«, v kateri začrta štiri ključne točke na poti k doseganju cilja.
  • Udejanjiti vpoglede 44 opogumljajočih zgodb, ki so zajete v knjigi. Izkušnje njihovih snovalcev vam bodo v pomoč, da boste svojo zgodbo že v prvem poskusu napisali pravilno.
  • Kako uporabiti strast in navdušenje za svoj projekt in si osredotočeno prizadevati za dosego svojih ciljev.

Iz spremne besede:

Sreča je stvar odločitve.

Kdo smo, kakšna sta naš značaj in sreča, so posledica odločitev, ki smo jih in jih bomo sprejeli v življenju. Vendar je odločitve težko sprejemati. Pravilne odločitve še toliko težje. Najlažje je slediti ustaljenim kulturološkim vzorcem in normam. Nudijo nam udobno zavetje, rutino in občutek varnosti. Pogosto vse to samo navidezno. Zagotovo pa ne vodijo do sreče in še manj do svobode. Če hočemo imeti dober karakter in identiteto, moramo početi, kar si želimo, kar imamo radi, poslušati moramo svoj notranji glas. Potem bomo srečni.

Vse to verjetno vsi že dolgo vemo. Pa smo pripravljeni kaj za to storiti?

Knjiga When to Jump Mikea Lewisa vas bo morda vzpodbudila prav za to. Pa ne zgolj z motivacijskimi govori in nasveti, kako je možno najti srečo. Na to temo samopomoči je bilo namreč napisanih že na stotine knjig. Mnoge izmed njih so zgolj dvodnevna tolažba, da lahko kaj spremenimo. Enak učinek lahko dosežemo, če pojemo eno dobro sladko torto.

Mike v tej knjigi ni takšen. Poskuša biti pragmatičen in karseda življenjski. Preko niza kratkih zgodb ljudi, ki so premagali strah in so pozitivno spremenili svojo prihodnost – Mike ta dejanja imenuje skok, pokaže, kako je to mogoče narediti. In ta skok je naredilo že veliko ljudi. V knjigi najdete 48 zgodb. Spoznate zgodbe z zelo različnih področij življenja, od učitelja, ki je postal inštruktor smučanja, do borznika z Wall Streeta, ki organizira pustolovska potovanja, in celo do menedžerke, ki je postala škofinja.

Skupno vsem je, da so našli svojo strast in posledično srečo.

dr. Miha Ažman, PhD

Kaj pravijo o knjigi?

»Najuspešnejša zagonska podjetja najpogosteje določata ena ali dve ključni odločitvi, ki izredno povečata njihovo rast in vrednost. Enako velja za kariere posameznikov. Ta inteligentna in očarljiva knjiga vam bo dala navdih, da greste dlje in hitreje. Pokazala vam bo, kako sprejemati modra tveganja ob natanko pravem trenutku. Preberite jo pred svojim velikim metom!« – Reid Hoffman, soustanovitelj platforme LinkedIn in soavtor prodajnih uspešnic, ki sta se uvrstili na lestvico New York Timesa,The Alliance in The Startup of You

»Če ste izgoreli, ste obtičali v rutini ali preprosto čutite, da si želite kaj drugega, je knjiga Mika Lewisa Odločilni trenutek!  kot nalašč za vas. Vsebuje več kot štirideset zgodb ljudi, ki so se odločili za korenito spremembo. Knjiga nudi tako inspiracijo kakor praktične nasvete in preprost okvir, ki vam bodo pri odločilnem koraku v pomoč. Obvezno čtivo za vsakogar, ki si ne želi le uspeti, temveč se tudi razcveteti.« –  Ariana Huffington, avtorica prodajnih uspešnic, ki sta se uvrstili na lestvico New York Timesa,Thrive in The Sleep Revolution

»Mike Lewis je napisal očarljivo knjigo, obvezno čtivo za vsakogar, ki si želi slediti dolgoletnim sanjam. Knjiga je obenem praktična in navdihujoča ter polna poučnih zgodb tistih, ki so to že storili. Da, strašljivo je narediti velikanski korak, vendar vam bo knjiga pri tem v oporo. Odločite se zanj — toda najprej preberite to knjigo!« – Julie Lythcott-Haims, avtorica prodajnih uspešnic, ki sta se uvrstili na lestvico New York Timesa,How to raise an Adult in avtobiografije Real American

O AVTORJU

Preden se je odločil uresničiti svoje sanje in postati profesionalni igralec skvoša, je Mike Lewis delal pri podjetju Bain Capital. Je ustanovitelj in direktor globalne organizacije Odločilni trenutek!, ki združuje ljudi, ki so zapustili pot, po kateri so stopali, in zakorakali na neko povsem drugačno.

Prek medijev, dogodkov, kjer se je avtor osebno pojavil, in sodelovanja z različnimi blagovnimi znamkami je gibanje doseglo milijone ljudi. Podkast Odločilni trenutek! (When to Jump) je z delovanjem pričel oktobra leta 2017.

Mikov prvenec Odločilni trenutek! združuje številne primere z jasnimi smernicami o tem, kako in kdaj storiti odločilni korak. Mike je diplomiral na kolidžu Dartmouth in živi v San Franciscu. Leta 2017 je prejel priznanje Goldman Sachsa 100 najzanimivejših podjetnikov.

VSEBINA KNJIGE

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...