ABORIDŽINSKE SKRIVNOSTI PREBUJENJA – Robbie Holz

Ganljiva knjiga spominov Aboridžinske skrivnosti prebujenja na izjemno potovanje, zgodba o čudežnih ozdravljenjih in dogodivščinah v duhovnem svetu in ključ do razumevanja samozdravljenja na umski, telesni in duhovni ravni.

Robbie Holz: ABORIDŽINSKE SKRIVNOSTI PREBUJENJA

Število strani: 272 – Format: 14,4 x 22,0 cm – Vezava: mehka

Redna cena knjige: 21,00 €

Akcijska cena knjige: 19,53 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 19,53 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,90 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Zdravilno in duhovno potovanje z odmaknjenim avstralskim plemenom

Aboridžinske skrivnosti prebujenja je knjiga ganljivih spominov o izjemnem potovanju v neznano. Avtorica Robbie Holz pripoveduje, kako je ozdravela od hepatitisa C in fibromialgije ter poškodbe možganov, nato pa pri delu z možem, dr. Garyjem Holzem, odkrila svoje zdravilne moči, ki so se razcvetele med obiskom Avstralije, kjer je sodelovala v skrivnih obredih aboridžinskih žensk. Njene zgodbe o zdravljenju odpirajo osupljive nove svetove in so nujno branje za duhovne iskalce in za vse, ki jih zanima alternativno zdravljenje.

“Prevzel me je nestvaren občutek brezmejnosti in brezčasnosti, ki je presegal vsakršno intelektualno védenje, da pravzaprav ne obstajata ne prostor ne čas – čutila sem, da ju ni. Izgubila sem občutek, kje se kaj začne ali konča. In tudi občutek o minevanju časa. Vse je bilo medsebojno povezano v brezčasno, brezmejno zavest. Z vsem bitjem sem vedela, da sem del te neskončne zavesti. In v trenutku sem tudi vedela, da to zavedanje enosti ni le v meni, temveč vsenaokrog mene, raztezalo se je neskončno daleč onstran našega vesolja.”

Odlomek iz knjige

Neke noči sem se proti jutru nenadoma prebudila. Za zaprtimi vekami sem videla vzorce aboridžinskih simbolov. Bilo je, kot se zgodi, kadar v nekaj strmiš, nato pa zatisneš oči. Kar vidiš za vekami, je negativ tistega, kar si gledal – bela območja so črna, črna pa bela. Podobe, ki sem jih videla, so bile natančno take, posnetek negativa, ki je hitro zbledel, in mu je sledil drugi. Čeprav nisem prepoznala oblik, so me spominjale na aboridžinske poslikave, ki sem jih bila videla: zapletene zgodbe, izražene s pikami in čačkami.

Nagonsko sem vedela, da je to znak, da aboridžinke delajo na meni – da me zdravijo. Pošiljale so prenose, nadgrajevale moj softver, tako rekoč, in odstranjevale, kar mi ni več služilo. Dvigale so moje energijske vibracije za obrede, ki naj bi jih izvajale tisti teden. Vedela sem, da mi pleme pomaga razvijati zavedanje. Ker sem bila pripravljena priti in izkusiti njihovo modrost, jim je bilo dovoljeno, da mi pomagajo. Bila sem hvaležna, čeprav nisem razumela vsega, kar je vključeno v njihovem delu, in nisem vedela, kako dolgo bo trajalo. Še leta pozneje sem se včasih zbudila sredi noči in zagledala ostanke avstralskih vzorcev in čačk na duhovnem zaslonu, preden so hitro zbledeli.

Tudi Karyn je skrbela za svoje duhovno zdravje. Neke noči je začutila, da zgublja stik s stvarnostjo. Veliko je vsrkala, stvari so se vrtinčile okoli nje in želela se je ozemljiti in sestaviti.

Večina žensk, tudi jaz, je že legla k počitku. Nameravala je pripraviti sveti ogenj, zato je vrgla ščepec tobaka v taborni ogenj ter začela moliti za nasvet. Prosila je za vodstvo in pomoč pri razumevanju vsega, kar se je dogajalo v divjini.

Nenadoma se je iz puščave priplazila v svetlobo plamenov ogromna, kosmata tarantela. Velika kot plitev krožnik je merila dva decimetra v premeru, njen trup je bil velik kot človeška pest.

Karyn je izustila ne ravno sveto kletvico.

Prepričana, da je pajek ne zaznava, je z nogo brcnila vanj nekaj prsti, ob čemer je poskočil visoko v zrak naravnost proti njej. Planila je na noge in stekla. Pajek ji je sledil.

Nekajkrat sta obkrožila ogenj, dokler ni malce povečala razdalje in sta si obstala nasproti − vsak na eni strani ognja. Izmaknila se je na eno stran in pajek se je premaknil, da bi ji prekrižal pot. Izmaknila se je na drugo in bil je tam.

Tedaj je pomislila, da ne gre za normalno vedenje, tudi v Avstraliji ne. Čeprav je bilo bitje veliko za pajka, je bilo še vedno stokrat manjše od nje. Uprla je roke v boke in glasno vprašala: »Kaj hočeš od mene?«

Tarantela ji je telepatsko odgovorila: »Kaj hočeš ti od mene? Ti si me poklicala sem.«

Aha! Nasvet. V avstralski divjini preprosto nikoli ne veš, kako se bo kaj pojavilo. »Hvala, ker si mi prišla na pomoč. Kaj me imaš naučiti?« je vprašala.

Potem ko sta se telepatsko pogovorili, se je pajek vrnil v svoj brlog in se verjetno pritoževal nad tem, da so ga zmotili sredi noči.

Hvala bogu, da sem vse skupaj prespala.

O avtorici

Robbie Holz je mednarodna predavateljica in svetovalka. Skupaj s pokojnim možem, dr. Garyjem Holzem, je napisala večkrat nagrajeno knjigo Skrivnosti aboridžinskega zdravljenja. Gary ji je predal znanje o aboridžinskih zdravilnih tehnikah, ki se jih je naučil pri aboridžinskem plemenu v avstralski divjini. Po njegovi smrti je odpotovala v Avstralijo, kjer je sodelovala v aboridžinskih zdravilnih obredih. Živi na pacifiškem severozahodu v okolici Seattla.

Obiščite njeno spletno stran www.holzwellness.com, lahko pa ji tudi pišete na naslov robbie@holzwellness.com.

Vsebina knjige

Zahvale
Prolog

1. GUNNER
2. POPOLN NAČRT
3. BRAZGOTINASTA ROKA
4. EN UDAREC NI DOVOLJ
5. ZGOBOM, SPOMIN
6. OBISK DEDA HOMERJA
7. ZELIŠČA IN ZVARKI
8. LET PO POTI
9. “NISEM UČITELJICA”
10. GLEDE DUŠ DVOJČIC
11. MIREN ČLOVEK
12. PONUDBA ZA SLUŽBO
13. ANN
14. NENADNOST LJUBEZNI
15. GARYJEVO POTOVANJE V AVSTRALIJO
16. DA, ZDRAVILEC
17. ŠTEVILNA ŽIVLJENJA
18. ČUDEŽ ZA ČUDEŽEM
19. DITTO
20. MEDENI TEDNI
21. ZDRAVLJENJE SKEPTIKA
22. MOČ OSREDOTOČENEGA UMA
23. ZAKAJ JE ODLIČEN ZDRAVILEC NA VOZIČKU?
24. NAMEN DUŠE
25. HOJA
26. ŠTIRI OD PETIH NI SLABO
27. RAY
28. VIR BOLEZNI
29. DOLGA IN NEŽNA PESEM
30. JA? PA SI PREBERI!
31. LYNNIN PRIHOD
32. ZDRAVLJENJE NA DALJAVO
33. CHECKERSOVA POMOČ
34. DUHOVNI VODNIKI
35. VODENA MEDITACIJA
36. PREDEN SE POJAVI TEŽAVA
37. TEMNA STRAN NEGOVANJA
38. NAUK O HVALEŽNOSTI
39. ČAKANJE
40. ZBIRANJE OB PREHODU
41. POSLEDNJA DRAGOCENA DARILA
42- NAPOSLED PLES
43. ŠE VEDNO SKUPAJ
44. DRUGO DVORJENJE
45. SPREJEMANJE LJUBEZNI
46. NADZOROVALNI UM
47. STANOVANJE
48. PRIPRAVE NA AVSTRALIJO
49. SVETLOBA ZA PRINAŠALCE SVETLOBE
50. ŠOTORJENJE
51. SVETI OGNJI
52. MATERINA LJUBEZN
53. NEVIHTE
54. BLAGOSLOV
55. NOVO ROJSTVO IZ MATERNICE ULURUJA
56. PRAVA POVEZAVA
57. DOM JE, KJER …
58. PARIZ

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...