POT ODLIČNEGA MOŠKEGA – David Deida

Knjiga POT ODLIČNEGA MOŠKEGA je osnovni vodič za moške (in dobrodošlo branje za ženske) o tem, kako lahko moški ponudi svoje avtentične sposobnosti in darove, ostane v predani ljubezni svoboden in neovirano živi iz svoje najgloblje resnice.

David Deida: POT ODLIČNEGA MOŠKEGA

Število strani: 224 – Format: 15,0 x 21,0 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 22,00 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Poštnina je brezplačna.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Priročnik za moške, ki želijo obvladati izzive v odnosih z ženskami, pri delu in spolnosti.

Pričujoča knjiga je vodič za tako imenovanega novega moškega. Gre za moškega, ki se ne sramuje svoje moškosti, ki je samozavesten, pozna svoj namen in smer ter skladno in s humorjem živi svoje življenje, kakršno si je izbral, in je hkrati občutljiv, spontan, duhovno živ ter srčno predan odkrivanju svoje najgloblje resnice, ki jo potem tudi udejanja.

To je moški, ki ga ženskost popolnoma prevzame. To je moški, ki si žensko rad vzame z velikim zanosom in ljubeznijo (ne v starem, okorelem mačo slogu), da se oba razblinita v popolnosti ljubezni same. V svetu skozi delo in spolnost predano uteleša ljubezen, kar počne kot svoboden moški, ki ga ne omejujejo ne družbeni dogovori ne lastni strahovi.

Novi moški ni dežurni postavljač ali nasilnež, ki iz svojega strahu ustrahuje druge ljudi. Prav tako ni zasanjan, plehek in omahljiv »new age moški« brez hrbtenice, ki se samo prijazno nasmiha. To je moški, ki je sprejel obe svoji notranji plati, moško in žensko, a se nobene posebej ne oprijema.

Nobene potrebe nima, da bi imel vedno prav in nima potrebe po nenehni varnosti, sodelovanju in izmenjevanju kot androgeni Mr. Nice Guy * (Prijazni fant). To je moški, ki preprosto živi iz svojega najglobljega bistva, brez strahu uporablja svoje sposobnosti in deli darove ter skozi minljivi trenutek čuti večnost življenja in je popolnoma predan širjenju ljubezni.

O AVTORJU

david-deida
David Deida

David Deida je mednarodno uveljavljen avtor, znan po svojem transformativnem delu na področju osebne rasti in intimnih odnosov. Poučeval in raziskoval (kot vodja) je na University of California Medical School v San Diegu, University of California v Santa Cruzu, na San Jose State University, na Lexington Institute v Bostonu in na Ecole Polytechnique v Parizu.

Poleg pričujoče knjige je objavil tudi naslednja dela:

  • Intimate Communion: Awakening Your Sexual Essence
  • It’s a Guy Thing: An Owner’s Manual for Women
  • Woman’s Love, Man’s Freedom: Two Sexual Paths, One Spiritual Bliss
  • The Way of the Superior Lover: A Spiritual Guide to Sexual Skills

VSEBINA KNJIGE

Uvodnik
Avtorjev uvod

PRVI DEL: Po moško
DRUGI DEL: Kako ravnati z ženskami
TRETJI DEL: Polarnost in ravnanje z energijo
ČETRTI DEL: Kaj ženske v resnici hočejo
PETI DEL: Temna stran moškega
ŠESTI DEL: Privlačnost žensk
SEDMI DEL: Telesne vaje
OSMI DEL: Joga intimnih odnosov

O avtorju

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...