HO’OPONOPONO IN DRUŽINSKI ODNOSI – Ulrich E. Dupreé

Avtor uspešnice Ho’oponopono v tej knjigi predstavi preplet dveh dobro uveljavljenih metod – psihoterapevtske tehnike postavitve družine in Ho’oponopono, ki tako novincem kot izkušenim pustolovcem zagotovi nadaljnja orodja za ustvarjanje miru in sreče, ki jo iščejo. Moč te knjige je v zelo praktičnih in razumljivih vajah, ki jih je mogoče izvajati samostojno ali s prijateljem. V njenem bistvu pa leži naša kolektivna potreba po tem, da odpustimo vsemu, kar nas je doletelo in se pretakalo skozi generacije in generacije trpljenja.

Ulrich E. Dupreé: HO’OPONOPONO IN DRUŽINSKI ODNOSI

Število strani: 170 – Format: 13,50 x 21,00 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 23,90 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 4,39 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

HO’OPONOPONO – Tradicionalna havajska zdravilna metoda za boljše odnose, odpuščanje in ljubezen

Vzemite si trenutek za podroben premislek o svojih odnosih.

Prvi, ki se bo pojavil v vaših mislih, bo morda odnos s partnerjem ali starši, vendar v vašem življenju obstaja še veliko drugih: odnosi s sodelavci na delovnem mestu, odnos z vašim telesom, vašo preteklostjo in prihodnostjo, vašimi financami, pa tudi z neredom, ki še vedno ostaja v vaših omarah.

Z odnosi je povezanih veliko problemov, dobra novica pa je, da lahko vse svoje težave v odnosih zacelite!

V svoji knjižni uspešnici z naslovom Ho’oponopono je Ulrich Emil Dupré razkril zdravilno metodo za reševanje problemov in navzkrižij z uporabo havajskega rituala sprave za odpuščanje tako sebi kot drugim.

Postopek pa ima še večjo moč v kombinaciji z metodo postavitve družine.

Postavitev omogoči prepoznavanje globljih konfliktov in njihovo razrešitev. Pomaga nam izkusiti ljubezen in notranji mir skozi občutek, zasidran globoko v naših srcih, da smo vsi medsebojno povezani.

Izjave o knjigi

“Popolnoma me je prevzelo, da sem se s pomočjo vaj in osebne pripovedi naučil, kako dejansko pridem do globlje ravni razumevanja in odpuščanja. Zahvaljujoč avtorjevemu zanesljivemu svetovanju in vodenju nisem bil zmeden. Na začetku je šlo nekoliko počasneje, toda po ponotranjenju drobcev sem lahko razumel in dojemal cele kose. To neverjetno odkritje bi priporočil vsem, ki si želijo nežnega, vendar temeljitega dela. Ta prijazen bojevnik je zlahka postal del moje duhovne zbirke orodij. Hvala Ulrich, ponovno ti je popolnoma uspelo.” – Riki Frahmann, avtor knjige “Mystic Living Today”

“S tkanjem svojih uvidov glede srčnega hrepenenja po tem, da odpustimo in najdemo mir s seboj, Ulrich Dupree predstavi preplet dveh dobro uveljavljenih metod – postavitve družine in Ho’oponopono, ki tako novincem kot izkušenim pustolovcem zagotovi nadaljnja orodja za ustvarjanje miru in sreče, ki jo iščejo. Moč te knjige je v zelo praktičnih in razumljivih vajah, ki jih je mogoče izvajati samostojno ali s prijateljem. V njenem bistvu leži naša kolektivna potreba po tem, da odpustimo vsemu, kar nas je doletelo in se pretakalo skozi generacije in generacije trpljenja. S to knjigo in z Ulrichom kot našim vodnikom lahko naredite male ali večje korake do izpolnitve vašega srčnega hrepenenja po miru.” – Shavasti (John L. Payne) avtor knjige ‘Embracing the Power of Truth’

Odlomki iz knjige

O avtorju knjige

Ulrich Emil Dupreé
Ulrich Emil Dupreé

Ulrich Emil Dupreé, rojen leta 1962, je hkrati učenec in učitelj duhovnih spoznanj, avtor in vodja seminarjev. Intenzivno se je spoznaval z jogo, filozofijo in metafiziko. Med drugim je nekaj časa živel tudi v hindujskem samostanu, kjer se je posvečal študiju hindujskih zapisov.

Na vprašanje, kaj je po poklicu, bo sam verjetno odgovoril, da je graditelj mostov, ki so se imeli priložnost srečati z angelom. Več podatkov lahko najdete na spletni strani www.hooponoponoeasy.com.

Vsebina knjige

1. del – LOČITE SE IN POVEŽITE
Postavitev družine
– Kratek pregled
– Kaj je postavitev?
– Cilj postavitve
– Kako se vzpostavljajo sistemi
– Elementi postavitve
– Postavitev – praktično delo s talnimi sidri
– Drugi dejavniki
Ho’oponopono
– Kaj je?
– Pomen besede
– Zgodovinska tradicija ho’oponopono
– Koga ali kaj zdravi ho’oponopono?
Povezovanje in osvobajanje – postavitev družine in ho’oponopono
– Mir se začne z menoj
– Huna in šamansko poučevanje s Havajev
– Ohana – zunanja družina
– Trije jazi – notranja družina
-Odpuščanje je ključ
– Primer
2. del – LOČITE SE IN POVEŽITE
Dodatek
Podrobno o havajski družinski terapiji
Uporabni seznam
Slovar
Zahvale
O avtorju

Če vas zanima še več o Ho’oponoponu kliknite tukaj.

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...