HO’OPONOPONO – Ulrich E. Dupreé

Avtor v knjižici na kratek, jasen in zanimiv način predstavlja starodaven havajski obred odpuščanja in predstavlja metode, s pomočjo katerih se lahko naše življenje v zelo kratkem času nepredstavljivo spremeni. Na bolje, seveda. V svetu, ki mu vladata individualizem in odtujenost vendarle potrebujemo tudi bližino in ljubezen soljudi. Da bi harmonično sobivali, moramo biti pomirjeni sami s seboj in z ljudmi okoli sebe.

Ulrich E. Dupreé: HO’OPONOPONO

Število strani: 96 – Format: 8,50 x 13,00 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 13,90 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 4,39 €.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

HO’OPONOPONO – Havajski obred odpuščanja – ključ do polnega življenja

V svetu, ki mu vladata individualizem in odtujenost vendarle potrebujemo tudi bližino in ljubezen soljudi. Da bi harmonično sobivali, moramo biti pomirjeni sami s seboj in z ljudmi okoli sebe.

Po havajskem izročilu odpuščanje in ustvarjanje notranjega miru poteka v štirih korakih, ki jih zaznamujejo štiri močne izjave, in sicer: »Žal mi je. Prosim, odpusti mi. Ljubim te. Hvala!«. Preprost pristop v štirih korakih na podlagi praktičnih primerov, predstavljenih v knjižici, bralce spodbuja k razmisleku o težavnih medčloveških odnosih, potrebi po razrešitvi le-teh in osvoboditvi od uničujočih vplivov preteklosti.

Ko se zavemo neprijetnih vplivov, se z njimi soočimo in sprejmemo brezpogojno ljubezen, se neugodne situacije spremenijo v pozitivne izkušnje.

Poglavja na koncu knjige obravnavajo ljubezenske odnose, zdravje, kariero in spoštovanje do našega planeta. Avtor obred Ho’oponopono predstavi na preprost, vsakomur razumljiv način.

O avtorju knjige

Ulrich Emil Dupreé
Ulrich Emil Dupreé

Ulrich Emil Dupreé, rojen leta 1962, je hkrati učenec in učitelj duhovnih spoznanj, avtor in vodja seminarjev. Intenzivno se je spoznaval z jogo, filozofijo in metafiziko. Med drugim je nekaj časa živel tudi v hindujskem samostanu, kjer se je posvečal študiju hindujskih zapisov.

Na vprašanje, kaj je po poklicu, bo sam verjetno odgovoril, da je graditelj mostov, ki so se imeli priložnost srečati z angelom. Več podatkov lahko najdete na spletni strani www.hooponoponoeasy.com.

Vsebina knjige

Predgovor
Zgodba o obredu Ho’oponopono
Kaj je Ho’oponopono?
Sprememba paradigme
Zgodba dr. Iheleakale Hew Lena
Moč odpuščanja
Bistvo obreda Ho’oponopono: štirje čarobni stavki
Težave in nesoglasja
Ho’oponopono in duhovni zakoni
Zakon vzroka in posledice
Vse je povezano
Vse vibrira
Človeštvo – duh božjega duha
Svet je tisto, kar verjamemo
Duh, ki preveva Ho’oponopono
Mir izhaja iz mene
Osvobajanje od preteklosti
Trenutek moči je sedaj
Stoodstotna odgovornost in stoodstotna moč
Od odtujenosti k enotnosti
Duhovna inteligenca
Ho’oponopono v praksi
Ho’oponopono kot družinski posvet
Ho’oponopono kot metoda notranjega očiščenja
Odnosi in partnerstvo
Zdravje
Služba, poklic in denar
Globalni politični izziv
Sklepna beseda

Če vas zanima še več o Ho’oponoponu si preberite še Ulrichovo novo knjigo Ho’oponopono in družinski odnosi ali naročite Paket Ho’oponopono.

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...