NIČ VEČ PRIJAZEN FANT – dr. Robert A. Glover

Prijazni fantje so prepričani da bodo ljubljeni, njihove potrebe zadovoljene in da bo njihovo življenje teklo gladko in mirno, če bodo le vse storili tako, kot je prav. Svetovna uspešnica o medsebojnih odnosih, napisana posebej za moške!

Dr. Robert A. Glover: NIČ VEČ PRIJAZEN FANT

Število strani: 236 – Format: 15,0 x 21,0 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 25,00 €

 • Plačilo se izvede po predračunu. Poštnina je brezplačna.
 • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
 • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Preizkušen način, kako doseči, kar si želite v ljubezni, seksu in življenju

Prepričani so, da niso dobri takšni, kot so in da morajo postati takšni, kot od njih pričakujejo drugi. Zato prevzemajo skrb za druge, rešujejo situacije, prikrivajo svoje pomanjkljivosti in čustva, zanemarjajo svoje potrebe, ne postavljajo meja, niso iskreni, se izogibajo konfliktom, vse v upanju, da bodo v zameno končno dobili potrditev, ljubezen, seks ali priznanje v službi. In kadar njihove strategija ne deluje – kar je pogosto – se še bolj trudijo početi isto, kot prej.

Zaradi ujetosti v ta začaran krog se zna zgoditi, da prijazni fantje niso več tako zelo prijazni, temveč jezni, zamerljivi, neiskreni, pasivno agresivni in predvsem zmedeni, saj ne razumejo, zakaj ne morejo vzpostaviti takšnih odnosov, kot jih želijo, zakaj imajo težave v spolnosti in zakaj drugi ne cenijo njihovega truda.

Dr. Robert Glover, ki zase pravi, da je tudi sam okrevajoči prijazni fant, je pomagal že številnim moškim po vsem svetu, da so odkrili vzroke, zakaj so takšni, kot so, se soočili s svojimi strahovi, postavili svoje potrebe na prvo mesto, ustvarili takšne odnose z svojimi bližnjimi, kot so si jih vedno želeli, izboljšali svoje seksualno življenje, poiskali svoje resnične strasti in začeli uspevati v svojem poklicnem okolju.

»Ni vam treba postati boljša verzije sebe, da bi bili ljubljeni, vaše potrebe zadovoljene in živeli dobro življenje. Samo biti morate, kar v resnici ste. Dejansko so vam ves čas v napoto prav stvari, ki jih skušate skriti ali se jih znebiti.« – dr. Robert A. Glover

Globoko v srcu vsi hrepenimo, da bi bili razumljeni, sprejeti in ljubljeni taki, kot v resnici smo. Vendar nas družba s svojimi pričakovanji in normami pogosto prisili, da nosimo maske, prikrivamo svoje želje in zatiramo svoja resnična čustva. Tako postajamo vse bolj sužnji lastnih prepričanj, ujeti v okvire navidezne prijaznosti, ki nam preprečuje polno živeti pristnost, po kateri v srži hrepenimo.

Borut Bric, terapevt in vodja slovenskih Moških skupin Nič več prijazni fant

O AVTORJU

robert-a-glover
dr. Robert A. Glover

Dr. Robert A. Glover je družinski terapevt z več kot 30 let izkušenj svetovanja na področju medsebojnih odnosov in vodilni strokovnjak za sindrom prijaznega fanta.  Je tudi avtor številnih svetovnih uspešnic .

Živi v Mehiki, kjer piše, svetuje in vodi delavnice za moške. Je srečno poročen in oče. Na njegovi internetni strani lahko najdete številne zapise, članke in delavnice na temo medsebojnih odnosov, spolnosti in kariere.

VSEBINA KNJIGE

Avtorjev novi predgovor
Uvod

 1. poglavje – SINDROM PRIJAZNEGA FANTA
 2. poglavje – KAKO NEKDO POSTANE PRIJAZEN FANT
 3. poglavje – NAUČITE SE USTREČI SAMEMU SEBI
 4. poglavje – POSTAVITE SVOJE POTREBE V OSPREDJE
 5. poglavje – POVRNITE SI OSEBNO MOČ
 6. poglavje – POVRNITE SI MOŠKOST
 7. poglavje – ZAGOTOVITE SI LJUBEZEN, KAKRŠNO SI ŽELITE: STRATEGIJA USPEHA V INTIMNIH ODNOSIH
 8. poglavje – KAKO DO SEKSA KAKRŠNEGA SI ŽELITE: USPEŠNE STRATEGIJE ZA ZADOVOLJUJOČO SPOLNOST
 9. poglavje – USTVARITE SI ŽIVLJENJE KAKRŠNO SI ŽELITE: ODKRIJTE ZANIMANJE IN SMISEL SVOJEGA ŽIVLJENJA, DELA IN KARIERE

Epilog
Predlagani viri za okrevajoče prijazne fante

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...