KAKO UM ZDRAVI TELO – David R. Hamilton

Radikalna nova knjiga inovativnega znanstvenika Davida Hamiltona raziskuje moč vizualizacije, prepričanja in pozitivnega mišljenja ter njihov vpliv na telo.

Z revolucionarno meditacijo o zdravljenju v kvantnem polju – s katero izpeljemo spremembe na atomski ravni – dr. Hamilton prikazuje, kako je mogoče uporabiti domišljijske in miselne procese za spodbujanje telesnih obramb in zdravilnih sistemov ter se tako spopasti z boleznijo ali bolečino.

Spoznajte, kako se s prepletanjem znanosti in prepričanj lahko ozdravite učinkoviteje kot kdaj poprej.

David R. Hamilton: KAKO UM ZDRAVI TELO

Število strani: 208 – Format: 14,0 x 22,0 cm – Vezava: mehka

Redna cena knjige: 24,00 €

Akcijska cena knjige: 22,32 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 22,32 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,90 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Kako vizualizacija, prepričanja in pozitivno mišljenje vplivajo na telo

Povezava med umom in telesom je tesna in trdna, pogosto je dragoceno orodje za prevzemanje nadzora nad življenjem in stremljenji. Moč misli ima globok in radikalen vpliv na vsa življenjska področja, izjemen vpliv, ki ga imajo misli na zdravje, pa je v tej knjigi prvič podrobno raziskan.

Kot znanstvenik, ki je sprejel novo zavest, je David zgradil most, koristen mnogim, ki želijo razumeti povezavo med telesom, umom in duhovnim jazom.

David R. Hamilton je znanstvenik, publicist in predavatelj. Diplomiral je iz biokemije, in doktoriral iz organske kemije. Med razvijanjem zdravil za srčnožilne bolezni in raka ga je prevzel predvsem učinek placeba oz. dejstvo, da se lahko človeku zdravstveno stanje izboljša že, če zgolj misli, da je dobil učinkovito zdravilo.

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...