NESMRTNI UM – Ervin Laszlo

V knjigi Nesmrtni um avtorja Ervin Laszlo in Anthony Peake raziskujeta, kako je zavest nenehoma navzoča v kozmosu in lahko obstaja brez povezave z živim organizmom.

Ervin Laszlo: NESMRTNI UM

Število strani: 196 – Format: 14,0 x 22,0 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 22,00 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,90 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

ZNANSTVENI DOKAZI ZA NEPREKINJEN OBSTOJ ZAVESTI ZUNAJ MOŽGANOV

S pomočjo knjige Nesmrtni um boste odkrili, kako zavest nadaljuje svojo evolucijo s tem, da se manifestira v živih bitjih. Našli boste nova dognanja o ohranitvi zavesti onkraj življenja in še mnogo več.

Zbrani dokazi kažejo, da zavest obstaja onkraj možganov, na primer takrat, ko je delovanje možganov začasno onemogočeno, pa tudi takrat, ko zavest preživi telesno smrt.

Uradna znanost praviloma odločno zavrača te ugotovitve, saj jih ni mogoče vključiti v materialistični pogled na stvarnost.

Duhovnost in religija sprejemata neprekinjen obstoj zavesti in ga pripisujeta nesnovnemu, nesmrtnemu duhu oziroma duši. Pogledi duhovnosti/religije in znanosti so zato v nenehnem konfliktu.

Toda kaj, če konflikta v resnici ni?

Knjiga Nesmrtni um:

  • predstavlja ugotovitve o ohranitvi zavesti onkraj življenja. Med drugim obravnava obsmrtna doživetja, komuniciranje z umrlimi in reinkarnacijo.
  • pojasnjuje, kako natančno se to ujema z najnovejšimi fizikalnimi teorijami – s teorijo strun, teorijo informacijskih polj in teorijo o energijskih matricah.
  • razkriva, kako zavest nadaljuje svojo evolucijo s tem, da se manifestira v živih bitjih.

Izhajajoč iz nove znanstvene paradigme, usklajene z duhovnostjo, ki temelji na izkušnjah, Ervin Laszlo in Anthony Peake v knjigi Nesmrtni um raziskujeta, kako je zavest nenehoma navzoča v kozmosu in lahko obstaja brez povezave z živim organizmom.

Proučujeta naglo naraščajoče število znanstvenih dokazov v podporo neprekinjenemu obstoju zavesti, vključno z obsmrtnimi doživetji, komuniciranjem z umrlimi, reinkarnacijo in nevrosenzornimi informacijami, prejetimi v spremenjenih stanjih zavesti. Pojasnita, da ohranitev zavesti po smrti telesa pomeni, da pravzaprav nismo umrljivi in obstajamo še naprej tudi takrat, ko se konča naš telesni obstoj.

To se povsem ujema z najnovejšimi dognanji fizikov, ki trdijo, da stvari na naši ravni časa in prostora pravzaprav niso resnične, temveč so izrazi nevidne razsežnosti, kjer obstajajo v obliki superstrun, informacijskih polj in energijskih matric.

Z dokazom, da je zavest temeljnega pomena za kozmos in da je nesmrtna v svoji globlji, nepojavni sferi, Laszlo in Peake razkrijeta, da je smoter zavesti manifestirati se v živih bitjih in s tem nenehno nadaljevati svojo evolucijo.

KAJ PRAVIJO O KNJIGI?

»Ta pomembna in odlično napisana knjiga predstavlja obilo dokazov za kontinuiteto zavesti, za njeno ohranitev tudi po smrti telesa. Ob branju tega čudovitega besedila se zdi očitno, da smo v vsakem trenutku povezani med seboj in da bo vedno ostalo tako, kajti naša večna zavest ne bo nikoli ugasnila, saj je onkraj časa in prostora. Primorani smo na novo premisliti o nikoli dokazani hipotezi, da možgani ustvarjajo um. Močno priporočam!« – Pim Van Lommel, dr. med., kardiolog, avtor knjige Consciousness Beyond Life

»Končno je vodilna znanstvena teorija podprta z izredno prepričljivimi izsledki raziskav na področju ohranitve zavesti po smrti telesa. Zato Nesmrtni um močneje porazi brezizhodno dogmo znanstvenega materializma kot katera koli druga knjiga, ki bi jo lahko vzeli v roke.« – James O’Dea, nekdanji ravnatelj inštituta Institute of Noetic Sciences (Ions) in direktor fundacije Seva Foundation

»To je vsekakor najboljši niz dokazov, kar jih je kdaj bilo zbranih na podlagi obsmrtnih doživetij, prikazovanj duhov, sporočil iz onstranstva, pogovorov medijev z umrlimi, spominov na prejšnja življenja in poročil o reinkarnaciji. Laszlo in Peake vešče vtketa vse to v nevidne razsežnosti zavesti in stvarstva, ki jim mnogi pravijo akaša. Tako dokažeta nesmrtnost duše in smotrnost človeškega bivanja. Dokazi so objektivni in neizpodbitni.« – P. M. H. Atwater, avtor knjig The Big Book Of Near-Death Experiences, Near-Death Experiences, Dying To Know You in Children Of The Fifth World

»Laszlo in Peake predstavita prepričljive dokaze za obstoj nelokalne zavesti, med drugim z razpravo o kvantni fiziki. Izredno navdušujoča knjiga osvetli dejstvo, da v nas poteka osupljiva sprememba paradigme.« – Dr. Penny Sartori, diplomirana medicinska sestra, avtorica knjige The Wisdom Of Near-Death Experiences

»Prevzemamo novo paradigmo razumevanja zavesti, njenega razmerja do možganov ter njenega obstoja zunaj njih. Laszlo in Peake v knjigi Nesmrtni um predstavita zgoščen in jasen pregled informacij, ki pričajo o obstoju zavesti zunaj možganov. Raziščeta revolucionarno nov mehanizem interakcij med zavestjo in možgani po načelih sodobne znanosti, vključno s kvantno fiziko in teorijo strun, kar je dobrodošel pospešek sedanji spremembi paradigme o zavesti. Knjiga je dragocena pridobitev za vsakogar, ki proučuje to področje.« – Manjir Samanta-Laughton, dr. med., avtorica knjig Punk Science in The Genius Groove

»Ervin Laszlo in Anthony Peake se resno lotita iskanja odgovora na véliko vprašanje: ali se naša zavest delno ohrani po smrti – in če je tako, kateri dokazi podpirajo to trditev? Če bomo zavzeto proučili dokaze, ki jih razkrivata avtorja, lahko upamo, da bodo pretresli nekaj temeljev in nas enkrat za vselej popeljali na pravo pot, tako da bomo kot posamezniki lahko dobili nekaj vpogleda v dogajanje, ki se odvije potem, ko pade zavesa po koncu zadnjega dejanja našega življenja.« – Bruce Stringer, revija New Dawn

O AVTORJIH

Ervin Laszlo je raziskovalec sistemov, integralni teoretik in klasični pianist. Dvakrat je bil nominiran za Nobelovo nagrado za mir. Je ustanovitelj in predsednik mednarodnega možganskega trusta Club of Budapest kot tudi vodja ustanove Ervin Laszlo Center for Advanced Study. Živi v Toskani.

Anthony Peake je pisec, raziskovalec in avtor sedmih knjig, med drugim knjige z naslovom Making Sense of Near-Death Experiences, ki ji je Britansko zdravniško združenje (British Medical Association) podelilo nagrado za medicinsko literaturo, z opisom »izredno priporočljivo«. Živi v mestu Crawley v Združenem kraljestvu.

VSEBINA KNJIGE

PREDGOVOR
VÉLIKO VPRAŠANJE

PRVI DEL – DOKAZI: Zavest zunaj možganov
1 OBSMRTNA DOŽIVETJA
2 PRIKAZOVANJE DUHOV IN KOMUNICIRANJE Z UMRLIMI
3 KOMUNIKACIJA S POSREDOVANJEM SPIRITISTIČNIH MEDIJEV
4 INSTRUMENTALNA TRANSKOMUNIKACIJA
5 SPOMINJANJE PREJŠNJIH ŽIVLJENJ
6 REINKARNACIJA

DRUGI DEL – ZNANOST: Kozmos in zavest
7 VNOVIČNO ODKRITJE NEVIDNE RAZSEŽNOSTI
8 ZAVEST V VESOLJU

TRETJI DEL – TOLMAČENJE ZNANSTVENIH DOGNANJ
9 PONOVNO DOŽIVLJANJE ZAVESTI: Priklic iz akaše
10 SMRT IN ONSTRANSTVO: Vrnitev v akašo

ZAGOVOR
ZAVESTNA NESMRTNOST: Zora nove dobe

DODATEK
NEOBIČAJNI VIRI POTRJUJEJO PREDSTAVLJENA
STALIŠČA

OPOMBE

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...