ODVADITE SE BITI TO, KAR STE – Joe Dispenza

Lahko s svojim umom ustvarimo svojo resničnost? Če jo lahko, ali je to veščina, ki jo lahko usvojimo in jo uporabimo, da bi postali to, kar želimo biti, ter ustvarimo življenje, kakršnega bi radi izkusili?

Joe Dispenza: ODVADITE SE BITI TO, KAR STE

Število strani: 374 – Format: 14,0 x 22,0 cm – Vezava: mehka

Redna cena knjige: 27,90 €

Akcijska cena knjige: 25,95 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 25,95 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,90 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Kako se znebiti starega uma in ustvariti novega

Izsledki novih raziskav možganov in telesa, uma ter zavesti – pa tudi kvantni skok pri našem razumevanju fizike – nakazujejo na razširjene možnosti izkoriščanja tega, kar v sebi prepoznavamo kot svoj potencial.

Informacije v knjigi ODVADITE SE BITI TO, KAR STE naj bi nas navdihnile, da bi si dokazali, da smo božanski stvarnik, gospodar svojega okolja, telesa in časa.

Bodimo dovolj pogumni in razmišljajmo o svojem življenju. Počnimo stvari, ki veljajo za neobičajne in to počnimo vedno znova. Kadar ravnamo tako, se lahko povzpnemo na višjo raven osebne moči.

Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebite, je, da se odvadite biti to, kar ste

Ko razmišljam o vseh knjigah o ustvarjanju življenja, kakršnega si želimo, spoznavam, da marsikdo še vedno išče pristope, ki temeljijo na trdnih znanstvenih dokazih – metodah, ki dejansko učinkujejo. Ampak izsledki novih raziskav možganov in telesa, uma ter zavesti – pa tudi kvantni skok pri našem razumevanju fizike – nakazujejo na razširjene možnosti izkoriščanja tega, kar v sebi prepoznavamo kot svoj potencial.

Sem kiropraktik, vodim kliniko za integralno zdravljenje, delujem pa tudi kot predavatelj na področjih nevroznanosti, delovanja možganov, biologije in možganske kemije. Imam čast, da lahko sodelujem pri prebojnih raziskavah – ne samo da preučujem našteta področja, ampak tudi opazujem učinke omenjene nove znanosti na običajne ljudi, kot ste vi in jaz. To je trenutek, v katerem možnosti nove znanosti postanejo resničnost.

Tako sem bil priča nekaterim osupljivim spremembam na področju zdravja posameznikov in kakovosti njihovih življenj, ko resnično spremenijo svoj um. V zadnjih nekaj letih sem imel priložnost pogovoriti se s številnimi ljudmi, ki so odpravili težke zdravstvene tegobe, ki so veljale bodisi za neozdravljive ali trajne. Tradicionalna medicina je te ozdravitve označila za spontane remisije. Temeljito sem preučil dogajanje v notranjosti teh posameznikov in postalo mi je jasno, da je pri ozdravitvah igral izjemno pomembno vlogo tudi um. – Joe Dispenza

Kaj pravijo o knjigi?

»Knjiga opisuje mogočne vaje, ki razkrivajo, zakaj se ne znebimo starih prepričanj, prinaša preproste metode, ki nas dobesedno izstrelijo onkraj vpliva omejujočih prepričanj. Knjiga je priročnik za uspešno življenje – ko bi ga le dobili že v prvem razredu.« – Gregg Braden, avtor knjižne uspešnice Božanska matrika

»Zabaven in izjemno razumljiv priročnik dr. Joeja Dispenze za premreženje umskih in čustvenih vezij prinaša preprosto, a mogočno sporočilo: vaše današnje misli vplivajo na to, kako boste živeli jutri.« – Lynne McTaggart, avtorica knjižne uspešnice Polje

»V knjigi, ki je pred vami, Joe Dispenza integrira področja nevroznanosti, kvantne fizike, epigenetike in psihonevroimunologije ter jih nadgradi v enoten, enostaven in predvsem uporaben sistem samopomoči. Dokazuje, da lahko tudi znanstvenik še tako zahtevno področje »spusti na zemljo« in ga približa navadnim ljudem na razumljiv in sprejemljiv način. To omogoča, da vsak posameznik, tudi če ne pozna teh področij, naredi velik korak v svojem duhovnem razvoju. Najbolj pomembno pa je, da se hitro poznajo rezultati dela na sebi, da se aktivira proces samozdravljenja, da se izboljša fizično zdravje, odnosi in uspešnost. Vse navedeno pa izboljša kakovost življenja.« – Marjan Ogorevc, bioterapevt, avtor knjig Samozdravljenje s karmično diagnostiko, Sodobna bioterapija in Spreminjamo sebe, spreminjamo svet

O avtorju

Joe Dispenza
Joe Dispenza

Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.

Kot učitelj in predavatelj je bil dr. Joe doslej vabljen na nastope v več kot 26 državah na šestih celinah. Izobražuje več tisoč ljudi, predava razumljivo, spodbudno in sočutno. Podrobno pojasnjuje, kako lahko ljudje preoblikujejo svoje možgane in telesa, da bi ustvarili trajne spremembe. Poleg številnih spletnih in televizijskih tečajev izvaja tudi tridnevne nadaljevalne in petdnevne izpopolnjevalne delavnice po svetu.

Kot raziskovalec dr. Joe preučuje znanost, povezano s spontanimi remisijami, zanima pa ga tudi, kako se ljudje sami znebijo kroničnih težav in celo neozdravljivih bolezni. Nedavno se je začel povezovati z drugimi znanstveniki, s katerimi poglobljeno preučuje učinke meditacije med svojimi nadaljevalnimi delavnicami. S svojo ekipo opravlja mapiranje možganov z elektroencefalografijo (EEG) in merjenjem energijskega polja posameznikov z napravo, ki omogoča vizualizacijo izločenih plinov (GDV). Z monitorji HeartMath meri koherentnost srca, s senzorjem GDVSputnik pa meri energijo, navzočo v prostoru, kjer poteka delavnica – pred dogodkom, med njim in po njem. Načrtuje, da bo raziskave kmalu lahko oplemenitil z epigenetskim testiranjem.

P.S. Morda vas bosta zanimala tudi komplet meditacijskih zgoščenk PLACEBO STE VI in knjiga od istega avtorja z naslovom PLACEBO STE VI.

VSEBINA KNJIGE

Predgovor
UVOD

1. del: ZNANOST IN VI
1. poglavje – Kvantni človek
2. poglavje – Presezite vpliv okolja
3. poglavje – Presezite vpliv telesa
4. poglavje – Presezite vpliv časa
5. poglavje – Preživetje in ustvarjanje

2. del: VAŠI MOŽGANI IN MEDITACIJA
6. poglavje – Troje možganov – razmišljati, početi, biti
7. poglavje – Vrzel
8. poglavje – Meditacija – odstiranje tančice ter valovi vaše prihodnosti

3. del: KORAK PROTI VAŠI NOVI USODI
9. poglavje – Proces meditacije – uvod in priprava
10. poglavje – Odprite vrata svoje ustvarjalnosti (Prvi teden)
11. poglavje – Odvadite se biti to, kar ste (Drugi teden)
12. poglavje – Izničite spomin na stari jaz (Tretji teden)
13. poglavje – Ustvarite nov um za svojo novo prihodnost (Četrti teden)
14. poglavje – Izkazovanje in transparentnost: kako živeti v novi resničnosti
Epilog
Dodatek A
Dodatek B
Dodatek C
Opombe
Zahvale
O avtorju

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...