RADOST JE POT – Wayne W. Dyer

Ne glede na to, kakšne so vaše trenutne okoliščine, imate moč, da jih spremenite. Kot vam bo Wayne Dyer pokazal v knjigi RADOST JE POT, ni čarobnega napoja, s pomočjo katerega bi od življenja dobili to, kar si želite. Vse, kar bi si kdaj lahko želeli ali potrebovali, lahko najdete v sebi – naučiti se morate le, kako spremeniti svoj način razmišljanja.

Wayne W. Dyer: RADOST JE POT

Število strani: 201 – Format: 14,0 x 22,0 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 24,00 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,90 €.
  • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Kako spremeniti način razmišljanja in uporabiti to, kar že imate, da zaživite svoje sanje?

V prvem delu knjige boste spoznali pomen svojega načina razmišljanja, odločitev in pričakovanj. Ta del vas bo vodil do opolnomočenja, saj se boste naučili, kako se zavestno odzivati na vsak vidik svojega življenja.

V drugem delu boste preučili pojem uspeha. Spoznali boste, kako napačna je zahodnjaška ideja uspeha in da ste verjetno že zdaj veliko uspešnejši, kot mislite, ne glede na izzive, s katerimi se soočate. Odkrili boste, kako najti notranjo motivacijo, slediti sebi namesto drugim, reči življenju da in najti resničen uspeh, ki vas bo izpolnjeval. 

V tretjem delu pa boste raziskali pomembnost osebnega poslanstva. Spoznali boste, kako najti občutek smisla, slediti svoji radosti in kakšni so praktični vidiki radostnega življenja. Na koncu knjige pa boste našli še devet globokih vprašanj, ki vam bodo pomagala začrtati pot do uresničenja vaših sanj.

Vsakemu poglavju je dodana tudi vaja, ki vam bo pomagala ponotranjiti sporočila knjige. Tako boste odkrili to, čemur je Wayne pravil »popolnoma nov pristop do tega, kako biti ustvarjalno živ, zdrav in radosten«.

Kot je Wayne rad pravil: »Radost ni cilj, ni kraj, kamor prispete. Je način potovanja. Je način, kako hodite po poti, na kateri ste, tako da vsak korak storite z ljubeznijo.«

Ta čudovita knjiga povzema njegove avdioprograme, ki jih je posnel v devetdesetih letih in na začetku enaindvajsetega stoletja.

O avtorju

wayne-w-dyer
Wayne W. Dyer

Wayne W. Dyer, ki ga njegovi oboževalci ljubeče kličejo »oče motivacije«, je bil mednarodno priznan avtor, govorec in pionir na področju osebne rasti. V več kot štirih desetletjih svoje kariere je napisal več kot štirideset knjig (od katerih jih je enaindvajset postala prodajnih uspešnic na lestvici New York Timesa), ustvaril številne avdio in video programe in se pojavil na več tisoč televizijskih in radijskih oddajah.

VSEBINA KNJIGE

Predgovor
Uvod

1. del – ZAVESTNO ODZIVANJE

1. poglavje – Vse je odvisno od vašega načina razmišljanja
2. poglavje – Odločitev je vaša
3. poglavje – Kakšna so vaša pričakovanja?
4. pogalvje – Kdo ste v resnici

2. del – RESNIČNI USPEH

5. poglavje – Sledite svojim notranjim vzgibom
6. poglavje – Recite življenju da
7. poglavje – Modeli razsvetljenja
8. poglavje – Vodite z ljubeznijo

3. del – VAŠE POSLANSTVO

9. poglavje – Občutek smisla
10. poglavje – Sledite radosti
11. poglavje – Obdelujte svoj vrt
12. poglavje – Devet vprašanj, ki vam bomo pomagala do sprememb

O avtorju

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...