RAZSVETLJENI ČLOVEK – Martin Kojc

Ta pogled na življenje nam odpre nove doslej neslutene možnosti. Omogoči nam, da se povežemo s središčem vseh sil – našo nadzavestjo. Doslej smo skušali sami vplivati na te sile in si jih na nek način podrejati. Kar smo prej iskali zunaj nas v snovnem svetu, se je z neprisilo preneslo preko nas samih do naše nadzavesti. S tem spoznanjem smo nenadoma postali lastniki vsega, kar potrebujemo v življenju.

Martin Kojc: RAZSVETLJENI ČLOVEK

Število strani: 207 – Format: 12,4 x 19,9 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 17,90 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Stroški poštnine znašajo 3,00 €.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Povežimo s središčem vseh sil – z našo nadzavestjo.

Ko boste to brali, se boste smejali, in to je edino pravilno. Smejte se in se smejte. Smejte se, naj se zgodi karkoli. To je najboljši in najučinkovitejši recept za vse tiste, ki se še ne morejo vedno in povsod smejati, ker še ne vedo, da je že vse čudovito urejeno in ni treba ničesar na novo urejati. Sproščen smeh, ki prihaja iz srca, spremljajo vedno harmonične misli brez predsodkov, te pa nam pomagajo premostiti vse skrbi in težave. Človek, ki se je zmožen vsemu smejati in vsakomur pokazati prijazen obraz, je čarodej, ki vse očara in pridobi zase.


Znamenite knjige Martina Kojca o moči pozitivnega odnosa do sveta se izdajajo po vsem svetu, celo v japonščini. Avtor je bil prepričan, da ga bodo zares brali in razumeli šele v novem tisočletju in to se je tudi zares zgodilo, 70 let po izidu njegovih prvih knjig je več kot dobrodošla Kojčeva optimistična drža.

Pred nami je že 6. ponatis Razsvetljenega človeka. Avtorjev pogled na življenje nam odpre nove, doslej neslutene možnosti, omogoči nam, da se povežemo s središčem vseh sil. Doslej smo poskušali samo vplivati nanje in si jih na nek način pridobiti. Kar smo prej iskali zunaj nas, se je preneslo v nas same. S tem spoznanjem smo nenadoma postali lastniki vsega, kar potrebujemo za življenje.

Mnogi pravijo, da je bil prerok, njegove ideje in misli o življenju so bile korak pred njegovim časom. Razvil je svojo terapevtsko metodo, s katero je v posvetovalnicah tako doma kot v tujini ter na mnogih predavanjih dosegel vsesplošne uspehe in priznanja. Martin Kojc je bil prepričan, da človeka doleti sreča šele tedaj, ko je ne pričakuje in ne zahteva – če je človek preprost in nezahteven, se mu mnogokrat uresniči tisto, česar ni pričakoval.

O AVTORJU KNJIGE

martin-kojc
Martin Kojc

Martin Kojc, psiholog, parapsiholog, filozof in publicist, se je rodil leta 1901 v Središču ob Dravi, kjer je tudi pokopan. Življenjska pot ga je vodila po evropi, kjer je predaval in svetoval po svojih filozofskih prepričanjih. V Berlinu je vodil priznano življenjsko posvetovalnico, ki jo je med drugimi obiskovala tudi Marlene Dietrich.

Pred drugo svetovno vojno je enako posvetovalnico odprl v Ljubljani. Ko pa se je tudi v Sloveniji razplamtel Hitlerjev teror, se je Martin Kojc vrnil v rodno Središče in se zavil v kulturni molk. Martin Kojc se je moral s svojo teorijo in delom uveljaviti najprej v tujini, šele potem smo ga sprejeli tudi doma.

Njegove knjige, ki so najprej v tujini, šele potem smo ga sprejeli tudi doma. Njegove knjige, ki so najprej izhajale v nemščini in nizozemščini, zdaj izhajajo tudi doma in preko njih Slovenci s ponosom spoznavamo velikega misleca.

KAZALO VSEBINE

Predgovor (Borut Pogačnik)
1. poglavje
2. poglavje
3. poglavje
4. poglavje
5. poglavje
6. poglavje
7. poglavje
8. poglavje
9. poglavje
10. poglavje
11. poglavje
12. poglavje
13. poglavje
14. poglavje
15. poglavje

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...