MOČ SPOMINA IN POZORNOSTI – Martin Kojc

Knjiga Moč spomina in pozornosti je najboljši in izviren način, kako doseči mojstrstvo. Je preprosta, resnična in učinkovita. Preprosta, a prav nič lahka. Kojc nam svetuje, da izberemo naravno pot in da delamo tisto, kar se nam zdi pravilno in dobro, vseeno, kaj si o tem mislijo drugi.

Martin Kojc: MOČ SPOMINA IN POZORNOSTI

Število strani: 44 – Format: 13,0 x 22,5 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 11,95 €

  • Plačilo se izvede po predračunu. Poštnina je brezplačna.
  • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

Živeti po lastni vesti ni lahko, je pa edino vredno človeka.

To pomeni ne verjeti tistim, ki trdijo, da je vest zastarel pojem in da je treba vse podrediti višjim ciljem. Verjemite, da je vsakdo od vas dovolj vreden spoštovanja in da ga bodo na pravi poti, ki jo lahko odkrije samo on sam, pravi odgovor prej ali slej srečali.

Kojc osebno od vas zahteva brezpogojno zaupanje vase in zvestobo samemu sebi.

Vsak začetek je težek. Vendar nas bodo na poti samouresničitve podpirale sile, če bomo svoje vrojene sposobnosti trajno razvijali in šolali. Ni nam treba za karkoli skrbeti. Prepustimo rešitev zavestnim, transcendentnim silam.

O AVTORJU KNJIGE

martin-kojc
Martin Kojc

Martin Kojc, psiholog, parapsiholog, filozof in publicist, se je rodil leta 1901 v Središču ob Dravi, kjer je tudi pokopan. Življenjska pot ga je vodila po evropi, kjer je predaval in svetoval po svojih filozofskih prepričanjih. V Berlinu je vodil priznano življenjsko posvetovalnico, ki jo je med drugimi obiskovala tudi Marlene Dietrich.

Pred drugo svetovno vojno je enako posvetovalnico odprl v Ljubljani. Ko pa se je tudi v Sloveniji razplamtel Hitlerjev teror, se je Martin Kojc vrnil v rodno Središče in se zavil v kulturni molk. Martin Kojc se je moral s svojo teorijo in delom uveljaviti najprej v tujini, šele potem smo ga sprejeli tudi doma.

Njegove knjige, ki so najprej v tujini, šele potem smo ga sprejeli tudi doma. Njegove knjige, ki so najprej izhajale v nemščini in nizozemščini, zdaj izhajajo tudi doma in preko njih Slovenci s ponosom spoznavamo velikega misleca.

KAZALO VSEBINE

Predgovor
1. poglavje – Bistvo živčnosti
2. poglavje – Podzavest, spomin in pozornost
3. poglavje – Doživljanje sedanjosti
4. poglavje – Vrednost pravilnega učenja na pamet
5. poglavje – Praktični napotki

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...