SMRT TRANSHUMANIZMU, SVOBODO LJUDEM – 1. del – Krešimir Mišak

Krešimir Mišak, avtor legendarne oddaje na HTV Na robu znanosti in avtor 9 knjig, PRVIČ v Sloveniji! Ta knjiga je mogočno zbrano delo širokega znanja avtorja 9 knjig in 20 let TV-oddaj. Piše o pasteh, ki si jih postavljamo ljudje sami, če ne mislimo s svojo glavo in s srcem.

Krešimir Mišak: SMRT TRANSHUMANIZMU, SVOBODO LJUDEM – 1. del

Število strani: 270 – Format: 14,0 x 22,0 cm – Vezava: mehka

Cena knjige: 24,90 €

 • Plačilo se izvede po predračunu. Poštnina je brezplačna.
 • Ob nakupu knjige dobite tudi DARILO – klasično uspešnico Jamesa Allena KOT ČLOVEK MISLI v obliki e-knjige.
 • Za naročilo knjige kliknite na spodnji gumb in izpolnite naročilnico.

KAJ JE BOLJ POMEMBNO – INTELIGENCA ALI ZAVEST?

Cilj kontrole in vsesplošnega nadzora sveta je domnevno naša boljša prihodnost, čeprav gre v bistvu za zelo majhno elito, ki želi reprogramirati našo biologijo za svoje cilje, to pa je obsesivno prizadevanje za kontrolo. In ta – ne more biti drugače – izhaja iz strahu pred izgubo eksistence. Že samo dejstvo, da je temeljno gibalo nečesa strah, je dovolj žalostno.

Krešimir Mišak nas v tej prodajni uspešnici brez milosti seznani z ozadjem pojavov, kot so:

 • globalno segrevanje, ki da je samo umetno pregreta debata, skrbno načrtovana, da se uveljavi vedno večji nadzor nad posamezniki;
 • chemtraili – letalski izpusti res obstajajo;
 • doktrina šoka, postopek za obvladovanje sveta;
 • morgeloni, nepredvidljive tvorbe, ki ‘priletijo’ z neba;
 • čipiranje, ki že poteka po svetu;
 • 5G in upravljanje vremena, ki predstavljata igračkanje z ozračjem in našim zdravjem.

Spremno besedilo je napisal Marjan Ogorevc, ki je že v svoji knjigi Človek, kam greš? raziskoval pasti in priložnosti transhumanizma:

“V času korone se je svet v samo nekaj dneh obrnil na glavo. Ta knjiga zato prihaja v ravno pravem trenutku! Poleg podnebnih sprememb in terorizma, kot piše Mišak, omogoča virus idealen izgovor, da se ljudem omeji svoboda ter da se jih s pomočjo sodobne tehnologije in umetne inteligence, torej tehnološkega transhumanizma, ujame pod kontrolo, kakršne še nismo imeli. In 5G tehnologija je idealna, da vse to zaživi. Svet se tako hitro dogaja, da ni dovolj ne delati zlo, ampak moramo biti aktivno dobri. Zato sem absolutno za naravni razvoj, za dvig zavesti in ozaveščenosti. Osebno verjamem, da bodo vsa opozorila, grožnje in možni črni scenariji, o katerih govori ta knjiga, dovolj zgovorni, da se zbudimo in kot že tolikokrat doslej stopimo skupaj, se upremo in povemo: Ne gremo se več! Knjigo priporočam, saj z njo dobimo vpogled v to, kje so meje in kako jih preseči.”

»Omejitve tistega, kar smeš, so vedno omejitve tistega, kar veš, da zmoreš. Nemogoče je odnos, ne dejstvo.« – Krešimir Mišak

O AVTORJU

kresimir-misak
Krešimir Mišak

Krešimir Mišak je rojen v Zagrebu leta 1972. Na HTV je že blizu dve desetletji legendarni voditelj svoje inovativne oddaje z naslovom Na robu znanosti, priljubljene tudi v Sloveniji.

Raziskuje na križiščih naravoslovnih in družboslovnih znanosti, okoljske problematike, tehnologije ter njenega vpliva na zdravje in družbo, odkriva skrita znanja ter skrite dejavnosti korporacij in vlad, ter tako spodbuja k razvoju zavesti.

Gostil je že tudi najvidnejše avtoritete z vsega sveta (dr. Bruce Lipton, dr. Rupert Sheldrake, dr. Joe Dispenza, Pjotr Garjajev, Gregg Braden …). 

VSEBINA KNJIGE

Pred začetkom

1. del – SMRT TRANSHUMANIZMU

 1. poglavje – ZGODOVINA TRANSHUMANISTIČNIH IDEJ O PRIHODNOSTI
 2. poglavje – TRANSHUMANIZEM – TEHNOLOŠKI IN ORGANSKI (in trije stebri transhumanizma)
 3. poglavje – ROJEVANJE BOGA-STROJA
 4. poglavje – PREDHODNIKI UMETNE INTELIGENCE
 5. poglavje – SIMULACIJSKA HIPOTEZA
 6. poglavje – KAJ TO PADA Z NEBA? JE TO SNEG AL’ SO TO LABODI?
 7. poglavje – OBRAČUN PRI CO2 KORALAH
 8. poglavje – DOKTRINA ŠOKA IZ DVAJSTEGA STOLETJA V ENAIDVAJSETO
 9. poglavje – NEKEGA LEPEGA DNE SEM UREJAL POLICE

Spremno besedilo – Marjan Ogorevc – KJE SO MEJE IN KAKO JIH PRESEČI?

Delite naprej ...
E-knjigarna.si
E-knjigarna.si

Branje nas bogati ...